- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
Yeni bulduğunu gerçekten sevse senin yanından geçmez. Seni sevse, yanında başkası olmaz.Yeni buldugundanda geçememiş derken anlamadım
Çok haklısın yanındaki kızıda günlük olarak kullandı zaten sadece mekana getirip canımı acıtmaktı bomboş bi insan ya numarasını falan sildim zaten bu saatten sonra anca arabayla yanımdan geçer :)Yeni bulduğunu gerçekten sevse senin yanından geçmez. Seni sevse, yanında başkası olmaz.
Bir şey diyeyim mi erkekler çok basit aslında biz abartıyoruz. Kafalarından geçen = yaptıkları.
Bizim gibi değiller, başkasıyla beraberse öyle olmak istiyordur. Ayrıldıysa ayrılmak istiyordur
İlk cümle olmadı.Çok haklısın yanındaki kızıda günlük olarak kullandı zaten sadece mekana getirip canımı acıtmaktı bomboş bi insan ya numarasını falan sildim zaten bu saatten sonra anca arabayla yanımdan geçer :)
Ayrıldıktan 3gün sonra olduğum mekana inat başkasıyla gelen kızı öpen sarılan dingo eski sevgilim mahallede beni tesadüf gördü denk geldik görünce arabayla durdu yanımda bana baktı uzun süre ve yanımdan 5-6kere geçti arabayla numaramı da silmiyor instagramdan çıkarmama rağmen çıkarmıyor ne illet bi insan amacı ne bunun ya
Ayy ahahah tam keko dedikleri tipAyrıldıktan 3gün sonra olduğum mekana inat başkasıyla gelen kızı öpen sarılan dingo eski sevgilim mahallede beni tesadüf gördü denk geldik görünce arabayla durdu yanımda bana baktı uzun süre ve yanımdan 5-6kere geçti arabayla numaramı da silmiyor instagramdan çıkarmama rağmen çıkarmıyor ne illet bi insan amacı ne bunun ya
Günlük olarak kullandı derken yani 1günlüğüne bana göstermek için getirdi demek istedim diğer anlamda değil o kızada yazık öyle bi ima yapmadım :)İlk cümle olmadı.
Bir kadın olarak, başka bir kadına yapıştırdığınız etiket çok çirkin. Yüzsüz dediğiniz adam için hemcinsinizi yaftalamanız çok üzücü, bu yüzden erkekler kadınları birbirine rahatça düşürebiliyor. İnşallah kapınıza köpek olur da ex’iniz, içinizdeki acı geçer. İyi akşamlar
Anca geçer arabayla yanımdan bu saattennnn sonraUnutma diye, arada lazım olursun yoklukta gidersin falan.
Gözümün önünde kızı öptü illet olması için daha napması gerekNumarasını engelle.
Instadan engelle.
Bitti.
Yanından arabayla geçti diye büyük bir illet demek de ne biliyim...
Umursanmaması gerek.Gözümün önünde kızı öptü illet olması için daha napması gerek
Gözümün önünde kızı öptü illet olması için daha napması gerek
Ayrıldıktan sonra gelip sana bakarak kızı öperse mekanda bunun ismi ayrılınca istediğini yapara girmiyor canım artniyet aranır nispet barındırırne oluyor ki gözünün önün de öpünce neden illet olsun ayrılmışsınız istediğini yapar. Bence kendinize sorun bu beni niye rahatsız ediyor diye?
Ayrıldığım insan gelip bana bakarak başkasını öpemez o ortamda ben olmam yapıyorsa da bakmam görmem burnunuzun dibine girmedi heralde. Farzedelim yaptı bunu konu da yapmam daha iyi işte ne güzel kurtuldum diye sevinirim. Art niyet varsa ne olur nispet varsa ne olur? Kalitesini göstermiş işte ne diyelim kiAyrıldıktan sonra gelip sana bakarak kızı öperse mekanda bunun ismi ayrılınca istediğini yapara girmiyor canım artniyet aranır nispet barındırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?