Eximi özlüyorum ama geri dönsün istemiyorum

Eximi özlüyorum ama geri dönsün istemiyorum onu düşününce üzülüyorum ama bizden bir şey olmayacağını da biliyorum ne yapmalıyım
Geçer,bu durumu takıntı haline getirmeden bir uğraş bulun.Beyniniz şu an eski iyi anıları size romantik dizi tadında izletiyor bu onun kendini resetleme şekli normale döndüğünde tüm kötü özellikleri aklınıza yağmur gibi yağacak en sonunda hatıralar yavaş yavaş silinecek ve siz herşeye baştan başlayacaksınız.....

Eximi özlüyorum ama geri dönsün istemiyorum onu düşününce üzülüyorum ama bizden bir şey olmayacağını da biliyorum ne yapmalıyım
21 yaşında exe takılmaya devam edersen dışardaki rengarenk partiyi kaçırırsın🤣🤣 abi deli misiniz ya tadını çıkarsanıza gençliğinizin 🤣

Kötü hissettiginiz anlari tek tek yazın.Ve o yokken hayatınızda onu hiç tanımadan önce sizi mutlu eden şeyleri tek tek yazın.En sona umutlarinizi ve hayallerinizi yazın içinde bir tek sizin oldugunuz .Sonrada şimdiki hayatınız için hedeflerinizi yazın .Sonra kötü anlarda bunu açıp okuyun.

+ / - listesi yap -'ler fazla çıkınca ya da +'lara yazacak bir şey bulamayınca ben kafayı mı yedim yaa keyfime bakayım farkındalığı gelir ☺️

Zamana birakin. Zamanla azalıyor, geciyor. Hissettiğiniz duygular insani ve sihirli değnek degmis gibi bir gecede bitmiyor. Özlediğiniz ve üzüldüğünüz için kendinize kizmayin.

Kafanizi meşgul edin. Üzüldüğünüz an oturup düşünmek yerine kalkip baska seyle meşgul olun. Dizi acin, yuruyuse cikin, arkadasinizi arayin, hobileriniz varsa onun basina oturun.

Ayrica neden olmayacaginizi hatirlayin. Devam etseniz sizi hangi olumsuzluklarin beklediğini hatirlayin. Mesela ben biliyorum ki arkasından yerlerde süründüğüm exim yarin gelip ilani aşk etse bir ay sonra aldatacak, bunu bile bile neden kendime bunu yapayim? Sizin olmama sebepleriniz neyse onlara odaklanin. Iyi gunlere degil.

Kendinize de yüklenmeyin. Uzulme ozleme sureci ayriligin normal bir parcasi. Bu duyguda kalmadiginiz surece gececek. Yasiniz cok genc zaten cok daha guzel gunleriniz var önünüzde.

Zamana birakin. Zamanla azalıyor, geciyor. Hissettiğiniz duygular insani ve sihirli değnek degmis gibi bir gecede bitmiyor. Özlediğiniz ve üzüldüğünüz için kendinize kizmayin.

Kafanizi meşgul edin. Üzüldüğünüz an oturup düşünmek yerine kalkip baska seyle meşgul olun. Dizi acin, yuruyuse cikin, arkadasinizi arayin, hobileriniz varsa onun basina oturun.

Ayrica neden olmayacaginizi hatirlayin. Devam etseniz sizi hangi olumsuzluklarin beklediğini hatirlayin. Mesela ben biliyorum ki arkasından yerlerde süründüğüm exim yarin gelip ilani aşk etse bir ay sonra aldatacak, bunu bile bile neden kendime bunu yapayim? Sizin olmama sebepleriniz neyse onlara odaklanin. Iyi gunlere degil.

Kendinize de yüklenmeyin. Uzulme ozleme sureci ayriligin normal bir parcasi. Bu duyguda kalmadiginiz surece gececek. Yasiniz cok genc zaten cok daha guzel gunleriniz var önünüzde.
Çok teşekkür ederim uygulayacağım❤️

Back
X