• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Exim aklıma geliyor

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
27
3
1
21
Arkadaşlar lütfen nedenini bulabilir misiniz eximle tamamen bitirdik aklıma bile gelmiyor günlük hayattayken hayatım sakinken normal düzenimdeyken ama ne zaman eğlenmeye çıksam meyhane parti club tarzı aklıma geliyor iyi kötü farketmez bu da benim enerjimi düşürüyor ama ben günlük rutinlerimi devam ettirirken gelmiyor neden?

Arkadaşlar lütfen nedenini bulabilir misiniz eximle tamamen bitirdik aklıma bile gelmiyor günlük hayattayken hayatım sakinken normal düzenimdeyken ama ne zaman eğlenmeye çıksam meyhane parti club tarzı aklıma geliyor iyi kötü farketmez bu da benim enerjimi düşürüyor ama ben günlük rutinlerimi devam ettirirken gelmiyor neden?
Parti club gibi yerde mi tanıştınız? Zihniniz çağrışım yapıyor olabilir mi?

Ne kadar oldu ayrılalı? Gezip tozup arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirerek zamanla unutursunuz.
Aslında mayısta ayrıldık ama sürekli konuşuyorduk bitmesine rağmen en sonunda bu çarşamba tamamen bitirdik aslında duygularımı gayet iyi yönettiğimi düşünüyordum ama ne zaman eğlenmeye çuksam club parti tarzı aklıma o geliyor moralim bozuluyor

Olur öyle arada. İnsan zihnine günde milyonlarca düşünce uğruyor kimisine odaklanıyor kimisini göz ardı ediyoruz. Sizin de odaklanasınız varmış. Hepsi bu.

çağrışım yapıyordur .

Gittiğiniz yerde alkol alıyorsanız ortamdaki müzikler falan normal aklıniza gelmesi. Ya da orada mutlu olduğunuz için keşke o da burda olsa hissindendir. Normal yani

Back
X