Ex'in bitmis iliskiyi ona buna reklam etmesi

Bence o bakan insanlar içinde sadece şu anlık gündemsiniz....karşı tarafla iletişim kurmayın istemiyorsanız.. bırakın zamana..insanlar kndime yeni gündem bulur zaten

Yazık gerçekten yazık. Başkasına yar olma diye anlatıyor demekki alımlı ilgi çeken bayansınız 😉

Ne anlatabilir ki en fazla? Yüz kızartıcı bir suç işlenmediği müddetçe yaşanan herşey iki kişi arasında normaldir, bir başkasına anlatana asıl ters ters bakmak gerek!
Bir dahaki sefere öyle içinize düşecek gibi bakarlarsa "hayırdır ne gözünüzü dikip bakıyorsunuz?" diye çıkışın bence, öyle gözünü dikip bakmak tacize girer. Kadın için de erkek için de!

Evet dogrusu budur gerekirse onlardaki bi gorevliye olayi izah edin guvenlik gibi ya da herneyse rahatsiz oldugunuzu belirtin isyerinizdeki biri de olur
Ne anlatabilir ki en fazla? Yüz kızartıcı bir suç işlenmediği müddetçe yaşanan herşey iki kişi arasında normaldir, bir başkasına anlatana asıl ters ters bakmak gerek!
Bir dahaki sefere öyle içinize düşecek gibi bakarlarsa "hayırdır ne gözünüzü dikip bakıyorsunuz?" diye çıkışın bence, öyle gözünü dikip bakmak tacize girer. Kadın için de erkek için de!
Biz kadınlar yaşananları bir başkasına anlatmiyoruz da. Birçok erkek yaşamadığını da yaşamış gibi anlatıyor malesef. Ötekiler de zevkle dinliyor. Ne hikmetse. Yaşın mesleğin hiç önemi yok bu konuda. Şeytan diyor yaz Sağlık bakanlığına, şikayet et

O'nun yaptığı mesleki etiğe aykırı bir şey. O doktorların size bakmaları da öyle. Onlar rezil insanlar. Kendileri utansın. Ben olsam "ne bakıyorsunuz lan" der rezil ederdim de siz öyle yapmayın.

Aynen öyleymiş ben de sonradan fark ettim. Meslekten önce karakter👍
Doktor olmuş ama adam olamamış mı diyorsunuz yani :ıslık:sorun nedir burada ? Neye çözüm arıyorsunuz ? Gidip gözlerini oyun bakamasınlar falan denmesini bekliyorsanız yani pek uygun düşmez, yapmayın bence :KK64:

Doktor olmuş ama adam olamamış ne gerek duymuş ki anlatmaya hadi o anlattı diğerlerinin yaptığı terbiyesizlik nedir seviye yerlerde haddini bildirin hepsine bence öküzün trene baktığı gibi bakmasınlar.

Back
X