Ex'in bitmis iliskiyi ona buna reklam etmesi

Gözü nün üstüne kus sıcsın ne diyim.. Kim bilir ne ler dediki sana pis pis bakıyorlar?

Onlar bu durumdan rahatsiz degil ama.Konu sahibi rahatsiz.Sizin cozum oneriniz nedir peki ?
Onlar niye bu durumdan rahatsız olsunlar onlar rahatsız eden taraf zaten. Çözüm önerisi mi? Onları rahatsız edecek bir şeyler bulunur. En basiti onlara gidip bu yaptığınız ayıp deyip utandırmak; tabi utanacak kapasiteleri varsa.

Onlar niye bu durumdan rahatsız olsunlar onlar rahatsız eden taraf zaten. Çözüm önerisi mi? Onları rahatsız edecek bir şeyler bulunur. En basiti onlara gidip bu yaptığınız ayıp deyip utandırmak; tabi utanacak kapasiteleri varsa.

Biz ne yaptik ki? Sen neden bize bakiyorsun? Derlerse ne karsilik versin konu sahibi?

Bön bön bakıyorlarken, ne bakıyorsunuz? diye cinnete gelseniz, çok olaylı, eğlenceli olabilirdi. 🤔

Bazen deli olmak lazım. Sonunu düşünen kahraman olamaz.:rapci:

Biz ne yaptik ki? Sen neden bize bakiyorsun? Derlerse ne karsilik versin konu sahibi?
Profilinize baktım meraktan, acaba ergen misiniz diye, kusuruma bakmayın. 40 yaşındasınız, bir de öğretmensiniz. O halde ben size babamın anlatığı bir fıkrayı anlatayım: adamın arkadaşı diyor ki "karşına domuz çıktı sana saldırıyor ne yaparsın? Adam: Kaçarım;
-kaçamıyorsun domuz sana doğru koşuyor
-taş atarım
- taş yok
-o zaman ağaca tırmanırım
- etrafta ağaç yok.
Adam: e sen benden mi yanasın domuzdan mı yanasın?
Konu sahibi ne karşılık mı versin. suçlu olan onlar, rahatsız eden onlar.

Profilinize baktım meraktan, acaba ergen misiniz diye, kusuruma bakmayın. 40 yaşındasınız, bir de öğretmensiniz. O halde ben size babamın anlatığı bir fıkrayı anlatayım: adamın arkadaşı diyor ki "karşına domuz çıktı sana saldırıyor ne yaparsın? Adam: Kaçarım;
-kaçamıyorsun domuz sana doğru koşuyor
-taş atarım
- taş yok
-o zaman ağaca tırmanırım
- etrafta ağaç yok.
Adam: e sen benden mi yanasın domuzdan mı yanasın?
Konu sahibi ne karşılık mı versin. suçlu olan onlar, rahatsız eden onlar.

Uzaktan gazel okumak kolay degil mi.Acaba sen tavsiye ettigin seyleri kendin uygulayabilirmisin.Hic sanmiyorum 😏
Bence sen ergen olabilirsin.Profiline bakma geregi duymadim.
Ha bu arada babanin lafonten fikralarini kendine sakla.

Uzaktan gazel okumak kolay degil mi.Acaba sen tavsiye ettigin seyleri kendin uygulayabilirmisin.Hic sanmiyorum 😏
Bence sen ergen olabilirsin.Profiline bakma geregi duymadim.
Ha bu arada babanin lafonten fikralarini kendine sakla.
Sorun yok. Özür dilerim Ben ergen kısmını size hakaret olsun diye yazmadım gerçi hakaret olarak algılanabileceği aklıma gelmedi değil ama muhakeme yeteneğim zayıf olduğu için yine de yazdım. Ergen olsaydınız cevap yazmayacaktım o yüzden profilinize baktım. Evet bu tavsiye ettiğim şeyleri ben kendim uygulamazdım daha farklı bir şekilde ele alırdım konuyu, ya hiç muhattap olmazdım umursamazdım. Bir süre sonra da eğlenceleri biterdi yani sıkılırlardı, işi gücü mü yok insanlarım. Ya da çok rahatsız oluyorsam (yani aradan belli bir süre geçmesine rağmen bunu ısrarlı bir şekilde sürdürüyorlarsa) gidip medeni bir şekilde konuşurdum, rahatsızlığımı bildirirdim. Yani herkes farklı ben olsam böyle yapardım siz olsanız köşe bucak saklanır, molalarda iş yerinin önüne çıkmazdınız.

Sorun yok. Özür dilerim Ben ergen kısmını size hakaret olsun diye yazmadım gerçi hakaret olarak algılanabileceği aklıma gelmedi değil ama muhakeme yeteneğim zayıf olduğu için yine de yazdım. Ergen olsaydınız cevap yazmayacaktım o yüzden profilinize baktım. Evet bu tavsiye ettiğim şeyleri ben kendim uygulamazdım daha farklı bir şekilde ele alırdım konuyu, ya hiç muhattap olmazdım umursamazdım. Bir süre sonra da eğlenceleri biterdi yani sıkılırlardı, işi gücü mü yok insanlarım. Ya da çok rahatsız oluyorsam (yani aradan belli bir süre geçmesine rağmen bunu ısrarlı bir şekilde sürdürüyorlarsa) gidip medeni bir şekilde konuşurdum, rahatsızlığımı bildirirdim. Yani herkes farklı ben olsam böyle yapardım siz olsanız köşe bucak saklanır, molalarda iş yerinin önüne çıkmazdınız.

Hala bana laf sokma cabasi icerisindesiniz.Sanirim birseylere kizdiniz.Acisini sanal ortamdan cikartmak istiyorsunuz.Anlayisla karsiliyorum.
Benim merak ettigim sey kendinin yapmayacagi seyi neden baskalarina yapmasi icin sunuyorsun?
Bu arada ben kose bucak saklan falan demedim.Bakislardan cok rahatsiz oluyorsan molani baska yerde ver dedim.Saptirmayin.

Sorun yok. Özür dilerim Ben ergen kısmını size hakaret olsun diye yazmadım gerçi hakaret olarak algılanabileceği aklıma gelmedi değil ama muhakeme yeteneğim zayıf olduğu için yine de yazdım. Ergen olsaydınız cevap yazmayacaktım o yüzden profilinize baktım. Evet bu tavsiye ettiğim şeyleri ben kendim uygulamazdım daha farklı bir şekilde ele alırdım konuyu, ya hiç muhattap olmazdım umursamazdım. Bir süre sonra da eğlenceleri biterdi yani sıkılırlardı, işi gücü mü yok insanlarım. Ya da çok rahatsız oluyorsam (yani aradan belli bir süre geçmesine rağmen bunu ısrarlı bir şekilde sürdürüyorlarsa) gidip medeni bir şekilde konuşurdum, rahatsızlığımı bildirirdim. Yani herkes farklı ben olsam böyle yapardım siz olsanız köşe bucak saklanır, molalarda iş yerinin önüne çıkmazdınız. Eminim konu sahibi de kendine göre bir çözüm yolu bulur.

Hala bana laf sokma cabasi icerisindesiniz.Sanirim birseylere kizdiniz.
Benim merak ettigim sey kendin yapmayacagin seyi neden baskalarina telkin olaraka sunuyorsun?
Haklısınız. Doktorum diye geçinen bu insanların yaptığı saygısızlığa kızdım, sinirlendim. Siz kusura bakmayın. Eminim konusahibi de kendine göre bir çözüm yolu bulur.

Bunun adına ilişki denmez flört denir hem ne diye çekiniyorsun ki teklif etti kabul ettim bir birimize uygun olmadığımızı anladım ayrıldım de doktorluğundan utanmadan etrafına bunumu anlatıyor de benim daha evlenene kadar daha çok ilişkim olacak merak etmeyin de sana bakan o gözlere

Back
X