Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kendimi kisitlayayim ki
Katılmıyorum. Niye çıkmayacakmış? Onların rezilliği. onlar çıkmasın. Biirisi onlara haddini bildirsin de bakalım burunlarını çıkarabiliyorlar mı.
Yani canım herkesin bir geçmişi vardır niye saklansın ki.Katılmıyorum. Niye çıkmayacakmış? Onların rezilliği. onlar çıkmasın. Biirisi onlara haddini bildirsin de bakalım burunlarını çıkarabiliyorlar mı.
Onlar niye bu durumdan rahatsız olsunlar onlar rahatsız eden taraf zaten. Çözüm önerisi mi? Onları rahatsız edecek bir şeyler bulunur. En basiti onlara gidip bu yaptığınız ayıp deyip utandırmak; tabi utanacak kapasiteleri varsa.Onlar bu durumdan rahatsiz degil ama.Konu sahibi rahatsiz.Sizin cozum oneriniz nedir peki ?
Onlar niye bu durumdan rahatsız olsunlar onlar rahatsız eden taraf zaten. Çözüm önerisi mi? Onları rahatsız edecek bir şeyler bulunur. En basiti onlara gidip bu yaptığınız ayıp deyip utandırmak; tabi utanacak kapasiteleri varsa.
Doktor olmuşsun ama adam olamamışsın desinBiz ne yaptik ki? Sen neden bize bakiyorsun? Derlerse ne karsilik versin konu sahibi?
Profilinize baktım meraktan, acaba ergen misiniz diye, kusuruma bakmayın. 40 yaşındasınız, bir de öğretmensiniz. O halde ben size babamın anlatığı bir fıkrayı anlatayım: adamın arkadaşı diyor ki "karşına domuz çıktı sana saldırıyor ne yaparsın? Adam: Kaçarım;Biz ne yaptik ki? Sen neden bize bakiyorsun? Derlerse ne karsilik versin konu sahibi?
Profilinize baktım meraktan, acaba ergen misiniz diye, kusuruma bakmayın. 40 yaşındasınız, bir de öğretmensiniz. O halde ben size babamın anlatığı bir fıkrayı anlatayım: adamın arkadaşı diyor ki "karşına domuz çıktı sana saldırıyor ne yaparsın? Adam: Kaçarım;
-kaçamıyorsun domuz sana doğru koşuyor
-taş atarım
- taş yok
-o zaman ağaca tırmanırım
- etrafta ağaç yok.
Adam: e sen benden mi yanasın domuzdan mı yanasın?
Konu sahibi ne karşılık mı versin. suçlu olan onlar, rahatsız eden onlar.
Sorun yok. Özür dilerim Ben ergen kısmını size hakaret olsun diye yazmadım gerçi hakaret olarak algılanabileceği aklıma gelmedi değil ama muhakeme yeteneğim zayıf olduğu için yine de yazdım. Ergen olsaydınız cevap yazmayacaktım o yüzden profilinize baktım. Evet bu tavsiye ettiğim şeyleri ben kendim uygulamazdım daha farklı bir şekilde ele alırdım konuyu, ya hiç muhattap olmazdım umursamazdım. Bir süre sonra da eğlenceleri biterdi yani sıkılırlardı, işi gücü mü yok insanlarım. Ya da çok rahatsız oluyorsam (yani aradan belli bir süre geçmesine rağmen bunu ısrarlı bir şekilde sürdürüyorlarsa) gidip medeni bir şekilde konuşurdum, rahatsızlığımı bildirirdim. Yani herkes farklı ben olsam böyle yapardım siz olsanız köşe bucak saklanır, molalarda iş yerinin önüne çıkmazdınız.Uzaktan gazel okumak kolay degil mi.Acaba sen tavsiye ettigin seyleri kendin uygulayabilirmisin.Hic sanmiyorum
Bence sen ergen olabilirsin.Profiline bakma geregi duymadim.
Ha bu arada babanin lafonten fikralarini kendine sakla.
Sorun yok. Özür dilerim Ben ergen kısmını size hakaret olsun diye yazmadım gerçi hakaret olarak algılanabileceği aklıma gelmedi değil ama muhakeme yeteneğim zayıf olduğu için yine de yazdım. Ergen olsaydınız cevap yazmayacaktım o yüzden profilinize baktım. Evet bu tavsiye ettiğim şeyleri ben kendim uygulamazdım daha farklı bir şekilde ele alırdım konuyu, ya hiç muhattap olmazdım umursamazdım. Bir süre sonra da eğlenceleri biterdi yani sıkılırlardı, işi gücü mü yok insanlarım. Ya da çok rahatsız oluyorsam (yani aradan belli bir süre geçmesine rağmen bunu ısrarlı bir şekilde sürdürüyorlarsa) gidip medeni bir şekilde konuşurdum, rahatsızlığımı bildirirdim. Yani herkes farklı ben olsam böyle yapardım siz olsanız köşe bucak saklanır, molalarda iş yerinin önüne çıkmazdınız.
Sorun yok. Özür dilerim Ben ergen kısmını size hakaret olsun diye yazmadım gerçi hakaret olarak algılanabileceği aklıma gelmedi değil ama muhakeme yeteneğim zayıf olduğu için yine de yazdım. Ergen olsaydınız cevap yazmayacaktım o yüzden profilinize baktım. Evet bu tavsiye ettiğim şeyleri ben kendim uygulamazdım daha farklı bir şekilde ele alırdım konuyu, ya hiç muhattap olmazdım umursamazdım. Bir süre sonra da eğlenceleri biterdi yani sıkılırlardı, işi gücü mü yok insanlarım. Ya da çok rahatsız oluyorsam (yani aradan belli bir süre geçmesine rağmen bunu ısrarlı bir şekilde sürdürüyorlarsa) gidip medeni bir şekilde konuşurdum, rahatsızlığımı bildirirdim. Yani herkes farklı ben olsam böyle yapardım siz olsanız köşe bucak saklanır, molalarda iş yerinin önüne çıkmazdınız. Eminim konu sahibi de kendine göre bir çözüm yolu bulur.
Haklısınız. Doktorum diye geçinen bu insanların yaptığı saygısızlığa kızdım, sinirlendim. Siz kusura bakmayın. Eminim konusahibi de kendine göre bir çözüm yolu bulur.Hala bana laf sokma cabasi icerisindesiniz.Sanirim birseylere kizdiniz.
Benim merak ettigim sey kendin yapmayacagin seyi neden baskalarina telkin olaraka sunuyorsun?
Haklısınız. Doktorum diye geçinen bu insanların yaptığı saygısızlığa kızdım, sinirlendim. Siz kusura bakmayın. Eminim konusahibi de kendine göre bir çözüm yolu bulur.
Sağolun size de iyi geceler...Iyi geceler...