Ben varım ama henüz yaptırmadık array sonucunu bekliyoruz. Amniyosentezden sonra array öneriliyor genelde ondan sonra wes yani egzom. Size array önermediler mi? Ultrasonda ne görüp istediler?
Ben varım ama henüz yaptırmadık array sonucunu bekliyoruz. Amniyosentezden sonra array öneriliyor genelde ondan sonra wes yani egzom. Size array önermediler mi? Ultrasonda ne görüp istediler?
Ben 25.haftadayım bize de önerdiler çünkü tek gen hastalığı olabilir dediler nadir görülen bulgular var solunum yolunda tıkanıklık ve akciğer büyümesi. Ama biz array sonucunu bekliyorz şuan amniyosentezin daha detaylı haliymiş.
İstanbula yeni taşındık amnisentez sonucumuz Ankara intergende.tekrar örnek vermemek için mecbur orda yaptırcaz sanrm. Detaylı ultrasonum normal çıksa da doktorumu testi yaptırmamı söyledi bugün
İstanbula yeni taşındık amnisentez sonucumuz Ankara intergende.tekrar örnek vermemek için mecbur orda yaptırcaz sanrm. Detaylı ultrasonum normal çıksa da doktorumu testi yaptırmamı söyledi bugün
Bugün hasekiye gittik yanlış bilgi yapılmıyormuş.
hiçbi devlet yapmıyor dediler ama çapa yapmaya başlicakmış eylül-ekim gibi. Bizim array de temiz çıktı. O yüzden yaptırıcaz zaten genoksta. İnşallah hayırlı sonuçlanır ikimiz için de.