Exom testi

Denzk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
64
15
3
34
amniyosentez yaptırıp temiz çıkıp exom testi önerilen var mı veya sonuçlarını alan ?

Ben varım ama henüz yaptırmadık array sonucunu bekliyoruz. Amniyosentezden sonra array öneriliyor genelde ondan sonra wes yani egzom. Size array önermediler mi? Ultrasonda ne görüp istediler?

Ben varım ama henüz yaptırmadık array sonucunu bekliyoruz. Amniyosentezden sonra array öneriliyor genelde ondan sonra wes yani egzom. Size array önermediler mi? Ultrasonda ne görüp istediler?
Ense kalınlığı 6mm ters a dalgası .. amnisontezde Exom testi önerilir diyor. sizde ki bulgular ney ?

Kaçıncı haftanızdasınız

Ense kalınlığı 6mm ters a dalgası .. amnisontezde Exom testi önerilir diyor. sizde ki bulgular ney ?
Ben 25.haftadayım bize de önerdiler çünkü tek gen hastalığı olabilir dediler nadir görülen bulgular var solunum yolunda tıkanıklık ve akciğer büyümesi. Ama biz array sonucunu bekliyorz şuan amniyosentezin daha detaylı haliymiş.

Bu arada istanbulda veya yakınsanız haseki eğitim araştırmada wes testi yapılıyormuş

Bu arada istanbulda veya yakınsanız haseki eğitim araştırmada wes testi yapılıyormuş
İstanbula yeni taşındık amnisentez sonucumuz Ankara intergende.tekrar örnek vermemek için mecbur orda yaptırcaz sanrm. Detaylı ultrasonum normal çıksa da doktorumu testi yaptırmamı söyledi bugün

İstanbula yeni taşındık amnisentez sonucumuz Ankara intergende.tekrar örnek vermemek için mecbur orda yaptırcaz sanrm. Detaylı ultrasonum normal çıksa da doktorumu testi yaptırmamı söyledi bugün
Bugün hasekiye gittik yanlış bilgi yapılmıyormuş.
hiçbi devlet yapmıyor dediler ama çapa yapmaya başlicakmış eylül-ekim gibi. Bizim array de temiz çıktı. O yüzden yaptırıcaz zaten genoksta. İnşallah hayırlı sonuçlanır ikimiz için de.

Bizden de kan almaya geldiler inşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırız içimiz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…