• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez ön sonucum temiz çıktı son sonuç Farklı çıkar mı

Bugün gittim hastaneye sonucum çıkmış onda da down diyor.yqrın heyete gireceğim direk işleme alacaklar.çok gerginim devlette mi özlede mi yapmalıyım nelerle karşılaşacağım yanıma ne almam lazım o kadar karışık ki kafam
Canım Allah yardımcın olsun rahim Fettah ismi hürmetini yolunu açsın zorluklarını kolaylaştırsın sana dua edecez burada

Bugün gittim hastaneye sonucum çıkmış onda da down diyor.yqrın heyete gireceğim direk işleme alacaklar.çok gerginim devlette mi özlede mi yapmalıyım nelerle karşılaşacağım yanıma ne almam lazım o kadar karışık ki kafam
Benim de kafam çok karışıktı hiç bunları düşünmemiştim,kıyafet alın yanınıza terlik ped vs ihtiyaç olur,Allah yardımcınız olsun

Yatış yaptık ilaç verdiler rahimden birde ağızdan.çok kötüyüm bebeğim hareket ediuor karnımda.hiç durmadı sabajtan beri mahvoldum resmen.

Psikolojik olarak iyileşmek daha zor haklısınız ama herşey bitecek fetosid yapılmadı mı Allah kolaylık versin
Hayır yapılmadı kaçıncı haftadan sonra yapıyorlar onu bilmiyorum ama bana yapmadılar ama ilaçları verdiklerinden beri bebek hareket etmiyor karnım taş gibi oldu

Hayır özel.henüz açılmw yok
Allah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci,Psikolojik olarak ben de çökmüş durumdaydım,ancak zaman her şeyin ilacı,diğer yavrularınız size teselli olacak,meleğiniz cennette sizi bekleyecek,durumunuz nasıl şimdi

Son durumunuz nasıl kendinizi nasıl hissediyorsunuz 😭
Yani sancı gelmemesi beni endişelendiriyor sezaryen olmak istemiyorum şu an her şeyi geçtim ameliyat olmak istememe odaklandım bir de eşim çok üzülüyor onun yanında biraz metanetli durmaya çalışıyorum
Allah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci,Psikolojik olarak ben de çökmüş durumdaydım,ancak zaman her şeyin ilacı,diğer yavrularınız size teselli olacak,meleğiniz cennette sizi bekleyecek,durumunuz nasıl şimdi
Âmin Allah razı olsun sanki tekrar hamile kalamayacakmış gibi korkuyorum

Yani sancı gelmemesi beni endişelendiriyor sezaryen olmak istemiyorum şu an her şeyi geçtim ameliyat olmak istememe odaklandım bir de eşim çok üzülüyor onun yanında biraz metanetli durmaya çalışıyorum

İyi misiniz? Ağrınız var mı sancıları hissediyor musunuz kaç saat geçti Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylaştırsın

Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallah 🤲

Back
X