Bu kremleri aldım bugün başladım ama ben karıştırarak değil sırayla sürüyorum bu akşam önce Acnelyse yi sürdüm 1 saat sonra expiğmenti sürücem sabahda diğerini yine bu forumda okumuştum bu şekilde daha etkili olıyormuş gelişmeleri yazarımKarışım olarak kullanan yok mu arkadaşlar?
Canım bendede aynen çene ve burun bölgesinde soyulma başladı yüzüm gerginleşti ve çok çirkin bir hal aldı bıraksammı acaba diye düşünüyorum göz çevremede gelmiş sürerken ve kırış kırış oldu sen dikkat et dudak çevrene ve göz çevrene gelmesinCevap için teşekkür ederim. Ben 13 gündür kullanıyorum henüz pek bi faydasını görmedim. Dudak üstü ve çene bölgesinde yoğun soyulma var ama diğer bölgelerde soyulma olmuyor
Yarın doktora gideceğim tekrar bakalım ne diyecek. Ben doktora tek tek kullansam daha etkili olmaz mı diye sorduğumda benim cildim için çok uyğun olmadığını söylemişti. İnşallah sen daha etkili sonuçlar alırsın :)
Benimle de paylaşırsan gelişmeleri çok sevinirim.
Benim göz çevresine iyi bile geldi aslında :))Canım bendede aynen çene ve burun bölgesinde soyulma başladı yüzüm gerginleşti ve çok çirkin bir hal aldı bıraksammı acaba diye düşünüyorum göz çevremede gelmiş sürerken ve kırış kırış oldu sen dikkat et dudak çevrene ve göz çevrene gelmesin
Evet ama soyulma şimdilik benim açımdan görüntü kirliliğinden ibaret :)Bildiğim kadarıyla acnelyse içeriği gereği soyulma yapar zaten, normal bir durum, dediğiniz gibi en doğru açıklamayı doktorunuz yapacaktır.
Çok dikkat et canım kimyasallardan daha iyi sonuç alınıyormuş ama insanın cildiyle kumar oynaması gibi bişeyBenim soyulma bittikten sonra lekelerim daha kötü geri geldi
Cildim daha kötü oldu, iyi gelen arkadaşlar varmış ama bende olumlu sonuçlar vermedi maalesef
Doktorum kimyasal peeling önerdi, p. Tesi gideceğim görüşmeye karar verebilirsem yaptırıcam.
Zaten başka denemediğim bir şey kalmadı, bunuda yapayım içimde kalmasın bari :)
Çok dikkat et canım kimyasallardan daha iyi sonuç alınıyormuş ama insanın cildiyle kumar oynaması gibi bişey
Canım bide şu kremleri karışım olarak değilde tek tek denesen kaybedecek bişey yok nasılsa biakaçgün dene olumsuzluk ysşarsan bırakDoktora gittim, cosmelan önerdi. Tabi ücreti oldukça yüksek, devam kremleriyle birlikte yaklaşık 3bin civarı.
Araştırmadan cesaret edemediğim için sadece peelingi yaptırıp çıktım. 8 dk yüzde kalıyo , 2 seans yaptırdım sonuç hiç.
Boyle giderse peeling ücreti diğerini geçecek.
Cosmelan ile ilgili de çok olumsuz yazılar okudum.
Doktorumda zaten garantisi yok diyor, her yıl tekrarlamam gerekirmiş vs vs vs vs
Sanırım bu lekelerden kurtulmanın bi yolu yok
Sen nasıl kullandığını anlatırsan çok sevinirim... Çok haklısın bi hafta da onu denesem hiç bi kaybım olmaz Hatta o hafta peelinge gitmeyerek karda bile olabilirimCanım bide şu kremleri karışım olarak değilde tek tek denesen kaybedecek bişey yok nasılsa biakaçgün dene olumsuzluk ysşarsan bırak
Ben önce acnelyse yi sürdüm bir saat sonra expigmenti sürdüm o şekilde yattım sabah kalkınca locoid sürdüm yüzümü yıkadıktan sonra tabi 3. Gün soyulmaya ve gerilmeye başladı gün ortsında bepanten sürdüm dışarı çıkacaksamda güneş kremi baya yok oldu benim lekelerim çok silik şuan gece yatarken expigment kullsnıyorum şuan sadece Bir haftayı biraz geçgin kullandım üç kremiSen nasıl kullandığını anlatırsan çok sevinirim... Çok haklısın bi hafta da onu denesem hiç bi kaybım olmaz Hatta o hafta peelinge gitmeyerek karda bile olabilirim
Teşekkür ederimm, çok sevindim lekerinizin geçmesine :)Banada acnelyse expigment ve m-furo karışımı verildi bende işe yaradı canım..
Yolbaşından sonra deneyeceğim, gelişmeleri yazarım :)Ben önce acnelyse yi sürdüm bir saat sonra expigmenti sürdüm o şekilde yattım sabah kalkınca locoid sürdüm yüzümü yıkadıktan sonra tabi 3. Gün soyulmaya ve gerilmeye başladı gün ortsında bepanten sürdüm dışarı çıkacaksamda güneş kremi baya yok oldu benim lekelerim çok silik şuan gece yatarken expigment kullsnıyorum şuan sadece Bir haftayı biraz geçgin kullandım üç kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?