Güneş görmeyen bir yer için kullandım...güneş kremi kullandınız mı?
Fakat güneş görmeyen bir yer için kullandım.. iki kat çamaşır var.O kremleri surup gunes isigina maruz kalmak cok tehlikeli. Tamda bu bahsettiginiz kararmalar olur. Kis mevsimlerinde kullanilmali bu kremler.
Fakat güneş görmeyen bir yer için kullandım.. iki kat çamaşır var.
Teşekkürler yine deO zmn bende sasirdim. Bilemedimki.
ben bu krem hakkında şöyle bi şey duymuştum, aslında lekeleri yok etmiyormuş, onları derinin altına itiyormuş, geçici süreliğine lekeler yok oldu zannediyormuşuz, kremi kullanmayı bıraktıktan bi süre sonra lekeler tekrar gün yüzüne çıkıyormuş. yani lekelere aslında bi faydası olmuyormuş. tabii gerçek mi bilmiyorum.
Gerçekten de öyle, ben dudak üstü ve alnımda ki lekeler için gitmiştim cildiyeciye, o zaman daha seyrekti lekelerim, expigment kullanıp, bıraktıktan sonra çok fazlalaştı ve koyulaştı. Gerçekten de lekeler gitti sanıyorsunuz ama derinin altına hapsedip, kullanmayı bıraktıktan kısa bir süre sonra daha fazla leke olarak geri dönüyor cildeBaşka bir cildiyeciye gideceğim, bakalım bir faydası olacak mı ?
aslında doğal yöntemlerle leke gidermeye çalışmak daha iyi olur bence ama tabi doktora da gitmemezlik etmeyin. pirinç unu veya yoğurtla limonla yapılan maskeler ''düzenli kullanıldığında'' fayda ediyor gerçekten. tamamen yok edemediklerinin bile rengini açıyor.
Gittim. Zamanla geçeceğini söyledi. Hametan ve fuccicort vermişti altı yedi tüp hametan kullanmışımdır.....bir doktora gidip gösterin bence. zira bu kremler cilt kanserine kdr yan etki ediyorlar
Bakınız ben bolbolcu bir insanımNe kadar zaman kullandınız? Çok kalın tabaka halinde mi sürdünüz acaba?
Yazın kullandım bir aya yakın bende. Yoğun sürdüğüm zamanlar tahriş etti ara vermek zorunda kaldım. Ince bi tabaka halinde kullandığımda sürekli soyunma yaptı ve rengi açtı gerçekten.
Bakınız ben bolbolcu bir insanımyoğurt gibi olmasa da fazla sürdüm denilebilir. Bir hafta kullandım.. ve ufacık lekeler için büyük bir alana kullandım. Hangi akla hizmet ise artık. Sonuç hüsran işte
Tekrar kullanmaya cesaret edemem galiba. Süt beyaz tenimde zenci izleri görmeye tahammül edemem bir kez dahaO yüzden olmuş olabilir o zaman :) Ben kulak çubuğu ile incecik tabaka halinde sürüyordum. Sürerken lekeli yüzeyi taşırmamak ve sadece oraya sürmekte önemli.
Zor bi ilaç ama doğru kullanıldığında çok işe yaradığını düşünüyorum. Tekrar başlamam lazım benim hatta üşeniyorum:)
Bi süre ara verin isterseniz cildiniz dinlendikten sonra dediğim gibi uygulayın bir de eğer kullanmaya devam edecekseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?