Lekeler, Çiller Expigment....

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Wuornos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
37
4
1
Kızlar önceki konumda bahsettigim gibi expigment isimli çoğu kişinin renk açıcı olarak bahsettiği krem bende renk koyuluguna neden oldu, merak ettiğim ise yalnız olup olmadığım. Hoş renk zamanla açıldı bir miktar kaldı ama, yine de önceki gibi değil. Sizler kullandınız bir bilginiz var ise lütfen ulaşın... Tamamen geçiyor mu bu da bir sorun bünyemde. Konum taşınacak biliyorum bu arada

O kremleri surup gunes isigina maruz kalmak cok tehlikeli. Tamda bu bahsettiginiz kararmalar olur. Kis mevsimlerinde kullanilmali bu kremler.

ben bu krem hakkında şöyle bi şey duymuştum, aslında lekeleri yok etmiyormuş, onları derinin altına itiyormuş, geçici süreliğine lekeler yok oldu zannediyormuşuz, kremi kullanmayı bıraktıktan bi süre sonra lekeler tekrar gün yüzüne çıkıyormuş. yani lekelere aslında bi faydası olmuyormuş. tabii gerçek mi bilmiyorum.

O kremleri surup gunes isigina maruz kalmak cok tehlikeli. Tamda bu bahsettiginiz kararmalar olur. Kis mevsimlerinde kullanilmali bu kremler.
Fakat güneş görmeyen bir yer için kullandım.. iki kat çamaşır var.

bir doktora gidip gösterin bence. zira bu kremler cilt kanserine kdr yan etki ediyorlar

Gerçekten de öyle, ben dudak üstü ve alnımda ki lekeler için gitmiştim cildiyeciye, o zaman daha seyrekti lekelerim, expigment kullanıp, bıraktıktan sonra çok fazlalaştı ve koyulaştı. Gerçekten de lekeler gitti sanıyorsunuz ama derinin altına hapsedip, kullanmayı bıraktıktan kısa bir süre sonra daha fazla leke olarak geri dönüyor cilde Başka bir cildiyeciye gideceğim, bakalım bir faydası olacak mı ?

Vücudumda beyaz lekeler çıkmıştı doktor bu kremi vermişti ama işe yaramadı. Eczaneden reçetesiz bi sprey aldım sıktım o işe yaradı. Çok zaman geçti spreyin adını unuttum ama "o"lu bişeydi net değil

aslında doğal yöntemlerle leke gidermeye çalışmak daha iyi olur bence ama tabi doktora da gitmemezlik etmeyin. pirinç unu veya yoğurtla limonla yapılan maskeler ''düzenli kullanıldığında'' fayda ediyor gerçekten. tamamen yok edemediklerinin bile rengini açıyor.

Yumurta akı sürmek te lekeleri açıyor diye duymuştum ama hiç denemedim, kesinlikle doğal ürün kullanmak daha etkili olur bence de. Denemekten bir kaybımız olmaz tabi ki. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

bir doktora gidip gösterin bence. zira bu kremler cilt kanserine kdr yan etki ediyorlar
Gittim. Zamanla geçeceğini söyledi. Hametan ve fuccicort vermişti altı yedi tüp hametan kullanmışımdır.....

Ne kadar zaman kullandınız? Çok kalın tabaka halinde mi sürdünüz acaba?

Yazın kullandım bir aya yakın bende. Yoğun sürdüğüm zamanlar tahriş etti ara vermek zorunda kaldım. Ince bi tabaka halinde kullandığımda sürekli soyunma yaptı ve rengi açtı gerçekten.

Ya kızlar benim anlamadığım ben güneş görmeyen bir yere kullandım. Dedigim gibi güneş asla temas etmedi. Ettiği şekli de iki kat çamaşır varken. Şöyle ki renk açıcı krem bende adeta kahverengi bir renk ortaya koydu. E bende haliyle korktum ve kullanımı bıraktım. Direkt cilt doktoruna gittim. Zamanla geçer dedi. Hoş dediğim gibi hafifledi. Ama tam anlamıyla geçmedi. Simdi de hücre yenileyici olarak fito kullanıyorum faydasını görmedim değil.

Bakınız ben bolbolcu bir insanım yoğurt gibi olmasa da fazla sürdüm denilebilir. Bir hafta kullandım.. ve ufacık lekeler için büyük bir alana kullandım. Hangi akla hizmet ise artık. Sonuç hüsran işte

Bakınız ben bolbolcu bir insanım yoğurt gibi olmasa da fazla sürdüm denilebilir. Bir hafta kullandım.. ve ufacık lekeler için büyük bir alana kullandım. Hangi akla hizmet ise artık. Sonuç hüsran işte

O yüzden olmuş olabilir o zaman :) Ben kulak çubuğu ile incecik tabaka halinde sürüyordum. Sürerken lekeli yüzeyi taşırmamak ve sadece oraya sürmekte önemli.

Zor bi ilaç ama doğru kullanıldığında çok işe yaradığını düşünüyorum. Tekrar başlamam lazım benim hatta üşeniyorum:)

Bi süre ara verin isterseniz cildiniz dinlendikten sonra dediğim gibi uygulayın bir de eğer kullanmaya devam edecekseniz.

Tekrar kullanmaya cesaret edemem galiba. Süt beyaz tenimde zenci izleri görmeye tahammül edemem bir kez daha

bende kullandım ilk acar gibi oldu dudak üstü lekem icin kullanmayı bırakınca gene leke geri geldi simdi yine basladım bakalım insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…