exten mesaj var..

Seni çok sevdiğini ben bile biliyorum, onun katlandıklarına inan tatlım hiçbir damat namzeti katlanmaz. Önce ailen sonra içinde kopan fırtınalar yüzünden sen yeterince yıprattın onu ve ilişkinizi biliyorsun hayatım. Seni sevseydi... Diye başlayan cümleler biraz olsun nankörlük olur. Seni çok sevdiği için gitti ve senin canını acıtmak istedi. Sevmeseydi burnunun dibinde durur hayatına devam ederdi. Ama gitmiş. Bütün problemlerden uzak sakin hayatının tadını çıkarabilirdi ama bak içtenlikle yazabilmiş sana.

boşluktadır muhtemelen..erkekler boşluğa düşünce hep eskileri yoklarlar..

Esmerimsin, diger konularini da biliyorum. Bu konuya yazdiklarini da okudum. Cok fazla olgunlasmis gordum seni. Hep boyle ol. Hayatini duzene sok. Umarim ailenle de zaman icinde barisirsin. Kendine guven. Boyle oldugun surece her sey cok guzel olacak. Mutluluklar.

baskasiyla gitti ama buna ne diyeceksin? baskasiyla beraber yasadi.. seven insan baskasina dokunmaz, mutluluk pozlari vermez.. ben caresizlikten, yalnizliktan kivranirken, o bir kere beni aramadi..

simdi kesin kiz buna ihanet etti yada evden atti bilmiyorum, ben geldim aklina.. böyle Sevgi olmaz..

ben nankörlük yapmiyorum, tum hatayi ona yüklemiyorum ama bu sekilde ortada birakilip terk edilmeyi hak etmedim..

tesekkür ederim.. kendime gelmeye calisiyorum, kendimi kendime getirmeye calisiyorum.. ugrasiyorum.. kesin ve uzun vadeli bir sonuca varamadim henüz ama yavas adimlarla..

en dipten.. taa diplere vurdugum yerden yavas yavas cikiyorum insallah..

Hayatım ben sorunlar yüzünden evi terketti, sonra da bi başkasını buldu sanıyordum. O zaman sen de haklısın konuşup ayrılmak varken böyle bi ihanetle seni yapayalnız bırakmış. İhanetin haklısı asla olamaz ama yine de diyorum ki hiçbir türk erkeğinin katlanmayacağı kadar çok katlandı. Kendini çok değerli hisset hayatım bunun için söylüyorum bunu. Ailen yanında olmadığı için bu kadar tükenmiş hissediyorsun sen. Gün gelicek biricik kızlarını affedicekler. Eski eşine de bu kadar büyük nefret besleme.

Diplere bir anda gelmedin, dolayisiyla oradan cikman da bir anda olmaz. Yavas yavas her seyin ustesinden gelirsin. Sabret ve kendine inan.

Yazarsa yazsin bakalm nekadar surecek...Ona inanman artik cok zor..

nefret beslemiyorum ona.. sadece hayal kirikligi..sadece terk edilmenin buruklugu.. nefret, kin yok.. sadece artik onunla ayni yolda yürümem..

Bu konunu görünce sevindim esmerimsin, ama onun mesaj atıp senin kendine güveninin gelmesinden çok senin olayı iyi kavramana ve yelkenleri suya indirmemene hem şaşırdım hem de sevindim. Yaşadıklarından ders çıkarmışsın, önemli olan da budur zaten. Eski çilem olsa duygulanır ağlardı belki bu mesajlara ama sen şimdi neyin ne olabildiğini görebiliyorsun. Evet asıl sevinilmesi gereken bu.
Çok karışık yazmışım ama anladın umarım

Yazarsa yazsin bakalm nekadar surecek...Ona inanman artik cok zor..

evet yazarsa yazsin.. ona inmam gercekten cok zor.. bir kere onu hic samimi bile bulmuyorum, bulamiyorum.. sevgilisi ile verdigi mutluluk pozlari geliyor gözümün önüne.. birde kiz nasil güzel bir kiz.. yani öyle bir barbie bebekle beraber olup, benim gibi insanliktan cikmis kemik torbasini düsünecek degil ya.. göz var nizam var..

evet anladim seni.. cok tesekkür ederim.. beni Motive ediyor bu yazdiklariniz..

keske en bastan dinleseydim sizleri.. herseyi paylastigim gibi, iliskimin en baslarinida sizinle paylasmistim, o Kadar kisi uyardi beni.. dinlemedim.. o Kadar mantikli sekilde anlatmaya calisdilar gözüm görmedi.. ama simdi yine siz destek oluyorsunuz.. cok tesekkür ederim..

Diplere bir anda gelmedin, dolayisiyla oradan cikman da bir anda olmaz. Yavas yavas her seyin ustesinden gelirsin. Sabret ve kendine inan.

bazen cok tükeniyor gücüm, sonra toparlaniyorum.. yavas yavas güc tükenmelerimde azalir insallah..aglama krizlerini yendim ya..

aglasam bile krize girmiyorum..

Hayat kolay degil.. Allah hepmizin yardimcisi olsun..

bazen cok tükeniyor gücüm, sonra toparlaniyorum.. yavas yavas güc tükenmelerimde azalir insallah..aglama krizlerini yendim ya..

aglasam bile krize girmiyorum..

Hayat kolay degil.. Allah hepmizin yardimcisi olsun..
Amin canim. Gelismelerinin sen de farkindasin, ne guzel. Krizlerinin bittigi gibi aglamalarin da bitecek.

Konularını hep okuyordum . Yaşadıklarına gerçekten üzüldüm. İnsan bazen mantıksız kararlar alabiliyor ama yaşanması gerekiyormuş . En azından bundan sonrası için daha dikkatli adımlar atarsın. Mario 'nun yaşı gerçekten küçükmüş ya bi erkek bence 30 dan önce evlenmemeli. Gerçi akıl yaşta değil başta demişler ama bence olgunlaşmalı özellikle erkekler..

aslında çok doğal bunları yaşaman

ben dışarıdan öyle göründüğünü düşündüm en azından

hani mesajlarını umursamaman falan.
ben genelde o mesajlara cevap verir daha beter bi hale sokardım kendimi

en azından sen cevap vermeyip iyileşme yolunda ilerliyorsun benden daha çabuk iyileşiceksin ben buna inanıyorum
esas insan benim gibi iki ileri bir geri yapınca zorlaşıyor durum

sen daha dur o daha neler yazıcak
kalkıp gelirse şaşırmam

erkekler çıldırmış olmalı biri bunları durdursun ya
ben yarın eski eşimle görüşücem

Çok mantıklı hareket ediyorsun, sakın cevap verme. Kendine yeni bir hayat kur, yaralarını sar. Yaşın çok genç önünde uzun bir hayat var. Tekrar ayağa kalkarsın.

Dün bir teyzeyle konuştum ve dedi ki gidecek olan insan sen ne yaparsan yap gider. Bari gençken gitsin; hem daha fazla emek vermeyeyim hem de gençken hayatıma bakıp yeniden yuva kurayım. Exten next olmuyor. Önce kendinle barış, kendinle geçin sonra hayatına başkasını alırsın.

Extten Next olmaz diye gönder . Biraz da sen onun duygularıyla alay edersen en azından bunu yapabiliyorsam daha da kafaya takmam der önüne bakarsın

aa shanna sen yasiyormuydun, sen nasilsin? hersey yolundami?

evet bunun icin ugrasiyorum bende, daha dikkatli, sakin ve emin adimlar atmak istiyorum.. umarim basaririm..

eskiden bende olsam aninda cevap verirdim, duramazdim ama o kadar cok yaralandim ve neredeyse öldürücü bir darbe aldim ki.. mecalim yok maziyi kurcalamaya, tekrar tekrar ayni konulari tartismaya onunla.. biz sevdik ve beraber bir Hayat kurmak istedik ama olmadi, yürümedi ve bitti.. tekrardan niye baslamak gibi birsey neden söz konusu olsun ki, ozaman niye bosandik? ne anlami var..

bence onun suan ilgiye ihtiyaci var, ve bu ilgiyi ne yazikki ona göstermem, ilgilenmem gerek bir ben varim suan..

senin durum nedir? hala seviyormusun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…