Ey aşk nerdesin

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
42
Diğer
atvde güzel bir diziye benziyor
KONUSU
30 yaşına girmiş ama hâlâ evlenememiş Zeliş'in 'evde kalma' sendromunu anlatan dizi, izleyicileri kahkahalara boğacak. 30 yaşına basan Zeliş, İngilizce eğitim veren bir koleji bitirdikten sonra hukuk fakültesine girerek avukat olmuş, iyi arkadaşlar, sıkı dostlar edinmiştir. Henüz ortaokuldayken tanıştığı Hande ve Ceyda'yla bağını hiç koparmadan bugünlere kadar gelmiştir. Bir evlilik terapisti olan Serdar'la son üç senedir devam eden mutlu bir birlikteliği vardır. Serdar evlenmekten ve evliliğin getireceği sorumluluklardan deli gibi korkar. İlişkilerinin en başında Zeliş'e evliliğe sıcak bakmadığını açıkça söylemiştir. Zeliş, daha önce "Ne zaman evleneceksin?" ya da "Ne zaman anne olacaksın?" gibi sorulara verebileceği "Büyüyünce!" gibi çok iyi bir cevabı varken, 30 yaşına basmasıyla bu cevabı kaybettiğini anlar. Çünkü artık büyümüştür. İçini müthiş bir geç kalmışlık duygusu kaplar. Buna ister 30 yaş sendromu, ister Satürn geçişi, ister mahalle baskısı diyelim, Zeliş evliliğin geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecek olduğunun farkına varır. Yayın dönemi ağustos.
ATV
--------------------------------------------------------------------------------
oyuncular
Tayanç Ayaydın, burçin terzioğlu ,Görkem Yeltan, Serkan Keskin, Füsun Demirel, Gülden Avşaroğlu, Metin Coşkun, Şebnem Dilligil, Nadir Sarıbacak, Şener Kökkaya, Erman Okay

oyuncular okadar sarmadı beni ama yinede konusu gusel..
sararsa izlerim bi dizim daha olmuş olur :)

burçin terzioğlu çok tatlı bi bayan bunu rolünde hakkını vereceğini inanıyorum

bende beğeniyorum
tayanç ayaydın da dizi için imaj yapmış aliyedeki sıladaki aşk yakardaki adam gitmiş hoş bir adam gelmiş valla

Füsun Demirel şu sıdıka dizisindeki anne...
bir tek onu tuttum çok severim kendisini..
diğer oyuncular ı ıhhh...

oyuncular okadar sarmadı beni ama yinede konusu gusel..
sararsa izlerim bi dizim daha olmuş olur :)
yeni yayın dönemine birsürü dizi geliyor bakalım kaçı tutacak kaçı gidecek
yazın izlenecek birşeyler yok tutarsa bu dizi şimdi tutar
omuz omuza die
bir dizi vardı konusu benziyor

ATV bu kadar diziyi nereye sıgdıracak merak ediyorum gercekten CADIARZU

Burcin Terzioglu'nu cok severim, izlemeye calıscam vereliniortak

ATV bu kadar diziyi nereye sıgdıracak merak ediyorum gercekten CADIARZU

Burcin Terzioglu'nu cok severim, izlemeye calıscam vereliniortak

yarısı reyting kurbanı olacaktır
atv parayı basmış bir sürü dizi kapmış
bakalım hangi dizi tutacak hangisi gidecek

dizi bugün başlıyor ama KENAN DOĞULUM DA ibo şhowda.:lepi::lepi:izliyemem diziyi, izleyen ve beğenen varsa yazın kızlar merak ediyorum reklam araları bakıcam artık

ben izledim dün akşam diziyi...
çok hoş sıcacık bir diziydi... opuyorumnanaktan

Diziye bayıldım doğrusu,
o kızın annesinide çok doğal olmuş ya, aynı annem valla,
Annemde öyledir babma hazırım der bi taraftan evi toplar ,
Oğluşundanda nasıl düşkün öyle, hele kızın arkadaşı hande yokmu nasılda sinirlenince götürüyor çikolataları oda aynı ben...hahahah
:roflol:

Bende cok begendim, Burcin Terzioglunu severim zaten cok yakısmıs bu rol ona. Hele bide o arkadası yok mu Bahadır Bahadır diyen :roflol:

Ikinci bölüme bakamadım, bu aksam tekrarı varmıs Es Es'ten sonra, izleyebilirim insallah. zemuszemus

ay ben bittim bu diziye çok güzel ya
Burcin Terzioglu'nu bende çok beğeniyorum güzel rol yapıyor inşallah hakkını yemezler bu dizinin

Bayılıyorum bu diziye ya:lepi:

Özellikle Hande'yekaydirigubbakcemile2

Ama tek kötü şey Aşkı Memnu ile çakışacaklarımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…