Ey aşk nerdesin

Bitiyor mu bu dizi akannehir..Ya ben çok seviyordum...Mesela Pazartesi falan olsa ne güzel olurdu:gitme:

bugün finalini gördüm ne zaman başladı ne zaman bitti hayret demek rayting kurbanı oldu

ya ben finalden bişey anlamadım...nası final bu fisfisfis sonuca bağlanamadan dizi ortada mı
bitti?? çok saçma bitirdiler..

arkadaşlar yapımcıyla anlaşamadıkları için bu diziyi sonlandırıyolar..ama sanırım sadece atvde sonlanıyo..zaten final final gibi değildi..bi çok şey ortada kaldı..sanırım başka kanallarla görüşüyolarmış..star tv de yayınlanabilirmiş..(bu bilgileri faceboktan buldum)..nerde yayınlanırsa yayınlansın ama yeterki kaldırılmasın

çok sevindim bitmediğine inşallah başka bir kanalda devam eder.ilk başta sevmedim ama sonra bayağı sardı beni.handeye bitiyorum zaten.
ağlak dizlerden gına geldi arada buda şeker oluyordu.

evet yaa gülmek bizimde hakkımız depresyondayım dizilerinden cidden gına geldi bu dizi ve yalancısın sen çok güzel gidiyodu bence ama gümlediler her niyeyse duygusalız sanırım toplumca :gitme:anca mendil elimizde ağlıyalım:umursamaz:

bende şok oldum final dendiği zaman
neden böyle güzelim dizileri pat diye kaldırıyorlar anlam veremedim vurdulu kırdılı filmler çokmu güzel sanki mesela ben kurtlar vadisini hiç sevmiyorum o neden kaldırılmıyor yayındankötükedihüso da böyle güzelim diziler kaldırılıyor
bir dizi daha vardı düğün şarkıcısı diye severek izliyordum oda pat diye kaldırıldı şimdi bu dizi of ya bayri yalancı romantik kurban gitmese birde papatyam dizisi:çok üzgünüm:

reytingi düşükmüş dizinin
kimin eli kimin cebinde dizisi acıtasyon dizi olsa alır başını giderdi

evet benım duydugum ve okudugum kadarıyylada atv de sonladırılmıs sanırım baska kanallarla anlasma asamasındalarmıs
Insallah devam ederse bıtmez :)

Üzüldüm bitmesine...

Çok hoş,insanı sıkmayan,germeyen bir diziydi..salak salak diziler devam ediyor..

umarım yeniden başlar..

Yeni kanal arayışına girmişler.Umarım en kısa zamanda tekrar ekranlarda olur...

Gerçekten güzel gidiyodu.
Başlamasıyla bitmesi bir oldu.
Niye adam gibi izleneecek içinde entrika olmayan, kimseyi kasmayan dizilere böyle yapıyolar!!!

bu atvde çok oluyo canım hiç izleyecek bi dizi bırakmadılar bize neyi iizliyosak sahte bi finalle bitiri verıyolar bizim evin hallerinede aynı şeyi yapmadılarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…