Esinin hic mi sucu yok? En az o kadinlar kadar esiniz de suclu. EN AZ!Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
bu forumda da var tabi olmaz olur mu? hem de ballandıra ballandıra anlatıyorlar yaşadıkları yasak aşkları...Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Herkes bela okumuş.böyle bişi başına gelmesi kötüdür.başına. geken biri olarak anlıyorum.ama bence bakış açınızı değiştirin daha az acı çekersiniz.kimse kimseye ömür boyu aşık olmak zorunda değil.başkasına aşık olan adam benimle sırf çocuk için vs kalıyorsa asıl o aldatma.aşık olunabilir ve gidilebilir.baba olduğunu unutmadan tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?