ey ikinci kadinlar

Fatalgive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
113
232
33
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...

Esinin hic mi sucu yok? En az o kadinlar kadar esiniz de suclu. EN AZ!

Amin ins sana yasattiklarinin kac katini yasar.
Malum bir dizi var bilirsiniz. Sosyal medyada yaziyor bazen o ikinci kadinlar kim olduklari gozuktugu halde oh iyi yaptik tabi ki biz daha cazibiz evde ki kadindan diye. Nasil oluyorsa artik.Sinirlerim tepeme cikmisti. Yani buraya da yazsalar sasmam.
Ar namus diye bisey kalmamis sonucta onlarda.
Ve bence o adamlarda da.
Allah yardimcin olsun seninde

bu forumda da var tabi olmaz olur mu? hem de ballandıra ballandıra anlatıyorlar yaşadıkları yasak aşkları...

Erkeğe sevdiği kadını çocuğunu unutturmak yazmışsınız da erkek kandirilan taraf mi oluyor?
Masum da ilan edelim isterseniz .
Aldatan erkek o olmasa başka kadına gider.
Pislik kanlarında var .
Aldatılıp affeden kadınlar oldukça bu olaylar da bitmez.
İkinci kadınlar da iğrenç gözümde .

İki tarafında suçu var .
Erkeğin hoşuna gidiyor o kadından ilgi görmek, kendı karısı kıyafetlerını yıkasın gonlunu hoş etsın yemeğini yedirsin . O adamda sonra gtsın metresının yanına oohhh kikirdeşsinler.

Topunun canı CEHENNEME

Erkek kısmı evlilikte belli bir seneyi geçtiğinde farklı hazlar peşine düşüyor. Başka bir kadın bir adım yaklaşsa erkekler ona iki adım gidiyor. Erkek doğasıdır, erkekler çok eşlidir gibi söylemleri bir kenara bırakırsak. Özünde insanlık taşıyan, birine ihanet etmenin ağır bir yük olduğunu idrak edebilen ve çoluk çocuğunun rızkını düşünen insan adamlar yapmaz. Ama ben ikinci kadınlarda değil özelliklerde erkeklerde buluyorum suçu. Her ne kadar eşleri yıkılsa da en çok ortada kalan, acı çeken kısım malesef çocuklar oluyor.

gerçekten bende anlayamıyorum nesı cazip geliyor erkeklere ,kadınsa evdeki de kadın,yataksa evdeki kadında aynı şeyi yapıyor,yemekse,ilgiyse hepsi aynı o zaman heyecan mı acaba ya da yasak olduğu için mi cazip geliyor ,evdeki nasılsa benim malım diye mi görüyorlar hele bir de çocuk varsa asla boşanmaz diye mi bakıyorlar bilen varsa açıklasın
İkinci kadın için cümle bile kurmam ,pis, midesiz,gurursuz,onursuz,şerefsiz çünkü topu da

Evdeki kadından tabiki daha cazipler.evdekinin her halini görüyor,evdeki her işini yapıyor.diğeri en süslü haliyle yeniden flört dönrmlerini ya şattırıyor.kıymet bilen adamlarla evlenmek lazım.

Allah ıslah etsin diyemiycem çünkü Allah böylelerinin belasını versin . Yuva yıkıp mutlu olmaya çalışan evdeki o kadının gözyaşını döküp çoluğun çocuğun rızkını aile huzurunu kaçıran şeytanlar kendi ateşinizde yanın bu hayatta tahammül edemeyeceğim şeyleein başında geliyo bu olaylar.sanada geçmiş olsun midesiz insanlar için üzülmeye değmez Rabbim gönlüne göre en güselinden nasip etsin

Allah yaşaymasın bu duyguyu senin için cok zor olmalı okuması bile zor cünkü.
2. Kadın kadar hatta daha fazla eşin kabahatli.
O kadın kaybedecek bişeyi olmadan başlıyo bu ilişkiye
Peki eşin.

Herkes bela okumuş.böyle bişi başına gelmesi kötüdür.başına. geken biri olarak anlıyorum.ama bence bakış açınızı değiştirin daha az acı çekersiniz.kimse kimseye ömür boyu aşık olmak zorunda değil.başkasına aşık olan adam benimle sırf çocuk için vs kalıyorsa asıl o aldatma.aşık olunabilir ve gidilebilir.baba olduğunu unutmadan tabi.

düzenli ilişkiyi kıskanan yırtıklar..
tabi kocalar da sadakatten nasibi almayınca.
yıkılan yuvalar.....
Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…