Sen peki bakış açını değiştirebildin mi konularına cevap verırken baya bı karamsardın ?Herkes bela okumuş.böyle bişi başına gelmesi kötüdür.başına. geken biri olarak anlıyorum.ama bence bakış açınızı değiştirin daha az acı çekersiniz.kimse kimseye ömür boyu aşık olmak zorunda değil.başkasına aşık olan adam benimle sırf çocuk için vs kalıyorsa asıl o aldatma.aşık olunabilir ve gidilebilir.baba olduğunu unutmadan tabi.
Herkes bela okumuş.böyle bişi başına gelmesi kötüdür.başına. geken biri olarak anlıyorum.ama bence bakış açınızı değiştirin daha az acı çekersiniz.kimse kimseye ömür boyu aşık olmak zorunda değil.başkasına aşık olan adam benimle sırf çocuk için vs kalıyorsa asıl o aldatma.aşık olunabilir ve gidilebilir.baba olduğunu unutmadan tabi.
Kadına ne ki sizin evinizden yuvanızdan???
Sizi hiçe sayan kocanıza hesap sorun yiyorsa?? Suçu 3. kişiye atmak kolay ama sizi aldatanın bu kadın değil eşiniz olduğunu kabul etmek zor.
o kadın eşini silah zoruylamı senden vazgeçirdi. Kahrolsun gurursuz kadınlarBurada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Üzülmedim diyemem üzüldüm çok üzüldüm yalan değil.ama gerçek bu evlenince kimse kalbini aldırmıyor.başkasına aşık adam zaten yanımda kalmasın.gitsin.iyi ki kalmamış diyorum şimdiSen peki bakış açını değiştirebildin mi konularına cevap verırken baya bı karamsardın ?
Böyle düşünüyorsan senın için sevındım.Üzülmedim diyemem üzüldüm çok üzüldüm yalan değil.ama gerçek bu evlenince kimse kalbini aldırmıyor.başkasına aşık adam zaten yanımda kalmasın.gitsin.iyi ki kalmamış diyorum şimdi
sucu ucuncu kisiye atan kim zaten esime sordum neden diye ama anlatamiyorum heralde zorlami kadini elde ediyor seviyorsan ayril esinden gel diyemeyen kadinin amaci ne acaba ben onu merak ediyorum bir kadin olarak kendi basina gelmesini asla istemeyecegi biseyi hangi hakla yapiyor acabaKadına ne ki sizin evinizden yuvanızdan???
Sizi hiçe sayan kocanıza hesap sorun yiyorsa?? Suçu 3. kişiye atmak kolay ama sizi aldatanın bu kadın değil eşiniz olduğunu kabul etmek zor.
Aski bittigini esi hamileyken mi anlamis yoksa bes sene sonra bir cocugumuz olsun diye niye yalvarmis.insan kendini bilecek iki seyi yapmayida g.tu yemedi.ne ayrilabildi ne o kisiyi reddedebildi.hersey her karar benim uzerime kaldi.baba olabilirmi supheliyim.sevmese bile cocugunun annesine saygi duymaliydi.
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Hep kadinlar suçlu eşleriniz sütten çıkmış ak kaşık. Gitmesinler efendim başka kadına. Kadın kuyruk mu sallıyor kesiversin o kuyruğu.Terslesin evliyim ben desin. Demek erkek de meyilli ki kabul ediyor. Bence erkekler suçlu. Hiçbir kadın bir erkeğin boğazını sıkarak birlikte olmaya zorlamaz.
Defalarca aldatılan bir tanidigimla dertlesirken sormuştum buna benzer bir soruyu.verdiği cevabı unutamadim hala.çok afedersiniz ama evdekinde de herşey var ama disaridakin de muamele farklı demişti.açık yazamadim ama anlamıştır herkes.gerçekten bende anlayamıyorum nesı cazip geliyor erkeklere ,kadınsa evdeki de kadın,yataksa evdeki kadında aynı şeyi yapıyor,yemekse,ilgiyse hepsi aynı o zaman heyecan mı acaba ya da yasak olduğu için mi cazip geliyor ,evdeki nasılsa benim malım diye mi görüyorlar hele bir de çocuk varsa asla boşanmaz diye mi bakıyorlar bilen varsa açıklasın
İkinci kadın için cümle bile kurmam ,pis, midesiz,gurursuz,onursuz,şerefsiz çünkü topu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?