ey ikinci kadinlar

Sen peki bakış açını değiştirebildin mi konularına cevap verırken baya bı karamsardın ?

Mesele asik olup gitmesi degil. Asik olup evli oldugu kadina yalan soylemesi. Ben hic gormedim esini karsisina alip ben boyle boyle asik oldum ayrilmak istiyorum diyeni. Hep bir oyun hep bir duzenbaz.

Aski bittigini esi hamileyken mi anlamis yoksa bes sene sonra bir cocugumuz olsun diye niye yalvarmis.insan kendini bilecek iki seyi yapmayida g.tu yemedi.ne ayrilabildi ne o kisiyi reddedebildi.hersey her karar benim uzerime kaldi.baba olabilirmi supheliyim.sevmese bile cocugunun annesine saygi duymaliydi.
Kadına ne ki sizin evinizden yuvanızdan???

Sizi hiçe sayan kocanıza hesap sorun yiyorsa?? Suçu 3. kişiye atmak kolay ama sizi aldatanın bu kadın değil eşiniz olduğunu kabul etmek zor.

o kadın eşini silah zoruylamı senden vazgeçirdi. Kahrolsun gurursuz kadınlar

Sen peki bakış açını değiştirebildin mi konularına cevap verırken baya bı karamsardın ?
Üzülmedim diyemem üzüldüm çok üzüldüm yalan değil.ama gerçek bu evlenince kimse kalbini aldırmıyor.başkasına aşık adam zaten yanımda kalmasın.gitsin.iyi ki kalmamış diyorum şimdi

Hep kadinlar suçlu eşleriniz sütten çıkmış ak kaşık. Gitmesinler efendim başka kadına. Kadın kuyruk mu sallıyor kesiversin o kuyruğu.Terslesin evliyim ben desin. Demek erkek de meyilli ki kabul ediyor. Bence erkekler suçlu. Hiçbir kadın bir erkeğin boğazını sıkarak birlikte olmaya zorlamaz.

Üzülmedim diyemem üzüldüm çok üzüldüm yalan değil.ama gerçek bu evlenince kimse kalbini aldırmıyor.başkasına aşık adam zaten yanımda kalmasın.gitsin.iyi ki kalmamış diyorum şimdi
Böyle düşünüyorsan senın için sevındım.

Su
Kadına ne ki sizin evinizden yuvanızdan???

Sizi hiçe sayan kocanıza hesap sorun yiyorsa?? Suçu 3. kişiye atmak kolay ama sizi aldatanın bu kadın değil eşiniz olduğunu kabul etmek zor.
sucu ucuncu kisiye atan kim zaten esime sordum neden diye ama anlatamiyorum heralde zorlami kadini elde ediyor seviyorsan ayril esinden gel diyemeyen kadinin amaci ne acaba ben onu merak ediyorum bir kadin olarak kendi basina gelmesini asla istemeyecegi biseyi hangi hakla yapiyor acaba

Yani bu ne şerefsiz bir adam?!?! Bir de çocuk istiyorum diye mi gezdi? Ölücem artık hayvan herif madem o...ların oeşinde gezeceksin niye dünyaya çocuk getşrirsin it???!?

Al benden de o kadar Geçmiyor bak.. Geçmiyor ne yapsak ta.. Dinmiyor.. Allah tüm yaşadıklarımızı fazlasıyla çıkarsın bu ahlaksızlardan..

Size şöylede birşey anlatayım. Allah kmsenın başına vermesın kimin başına ne gelıncek bilmez.
Benım eşim bir hastanede bıyomedical uzmanı suan ıse yenı başladığı için şirket telefonu daha çıkmadı. hastanedekı hemşireler iş için özel hattını ıstemış. Eşim ben evliyim özel hattımı veremem. bir sıkıntı olursa Akın beyden bana ulaşın demiş. Hemşirelerde hemen sankı yicez demiş. Belkı kötu nıyetle istemedıler ama benım ne kadar kıskanc olduğumu bılır. Ve eğer o öyle bısey yaparsa benımde özel hattımı müşterilerime verceğimi bilir.
Yanı Sonucu şuraya bağlıcam. Kadın ne kadar kuyruğunu sallarsa sallasın eğer o ADAM gibi ADAMSA o kadının kuyrugunu koparıp atmasını bilir
.

Haklisiniz ama bir komsumuzda ayni seyi soyledi esiyle sonradan baristi e esin niye gitti diyemedim diyemedim diyemedim boyle islerde hata karsiliklidir

Tamam erkekte suclu ama bu ikinci kadinin sucunu hafifletmez. Ikinci kadinda hic ni gurur yok arkadas memlekette adam mi kalmadi milletin esiyle gorusuyor.

soyle bir durum var ki bir kadin yesil isik yakmadikca adam bir adim bile atamaz. Hadi adam bir hataya dustu kadin nasil hemcinse bunu nasil yapiyor?

Burda bir suru konusu aciliyor. Kadinlar her zaman daha duygusal diyoruz erkekler bizim gibi degil diyoruz. Kadinin halinden kadin anlar diyoruz. Kadinin halinden kadin anlamiyorsa dilerim o ikinci kadinlarin hepsinin basi beladan kurtulmaz.

ya maalesef var o kuyruk sallayanlar

Konu sahibi anladiğim kadariyla kocani masum görüyorsun ..erkek bir bedel ödüyorsa tek sorumlusu yine kendi kusura bakmada kocanda meyil vermeye gayet müsaitmiş ,kadin istediği kadar kur yapsin,kuyruk sallasin yoldan cikmayan cikmiyo iste yani yuvani bozan aslinda kocanin ta kendisi

Defalarca aldatılan bir tanidigimla dertlesirken sormuştum buna benzer bir soruyu.verdiği cevabı unutamadim hala.çok afedersiniz ama evdekinde de herşey var ama disaridakin de muamele farklı demişti.açık yazamadim ama anlamıştır herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…