Evet eski es yureginde o aciyla, yarim kalanlarla, yasanmamisliklarla, kafasinda bir suru sorularla devam ediyor. Paramparca bir sekilde. Ne kadar toparlansa da asla eskisi gibi olamiyor. Insanlara guveni bitiyor. Yeni iliskilerinde bu da aldatir mi diye suphelerle bakiyor.Sonuna kadar katılıyorum.Ama burada aslında en masum olan (bana göre aldatmanın hiç bir haklı sebebi olamaz.)
eş en büyük travmayı yaşıyor.Bitmeyen belki de hiç bitmeyecek bir acıyla yaşıyor.Hayata kaldığı yerden devam edemiyor.
Bir daha asla eski değerleri, insana inancı olmuyor.
Bence en büyük haksızlık bu.
Aldatma yasamadigin halde o suphelerle her gun aldatildim mi diye kntrollerle yasamak da zor. zulum biliyorum. Allah yardimcin olsun. diyebilecegim tek sey varsa da evren nir sekilde onune herseyi seriyor merak etme. ama herkes bilse de en son nedense esler ogreniyor. Cok mutlu olmani dilerim.
Böyle yasa mı olur. Ağızları açıldı mı dinden dem vururlar. Zina Allah'ın en sevmediği gunahmis . Yapanın yanına kar kalır bu şekilde olmazki. Bu kanun koyucular nasıl vicdana sahipler anlamış değilimZina eskiden suctu. Hatta aldatanbesin beraber oldugu kadina evlilik birlikteligini bozdugu icin tazminat davasi bile acilabiliyordu. oysa atik zina suc degil. kadina da tazminat davasi acilamiyor.
Evet yasalardan zinanin suc olmadi kaldirildi, epey oldu. 2003 yilinda falan kaldirildi. Yili yanlis hatirliyor olabilirim. Gecen seneydi sanirim ikinci kadina da tazminat davasi acma hakki kaldirildi.Böyle yasa mı olur. Ağızları açıldı mı dinden dem vururlar. Zina Allah'ın en sevmediği gunahmis . Yapanın yanına kar kalır bu şekilde olmazki. Bu kanun koyucular nasıl vicdana sahipler anlamış değilim
Saçmalık. Madalya taksinlar barı yapanlara tam olsunEvet yasalardan zinanin suc olmadi kaldirildi, epey oldu. 2003 yilinda falan kaldirildi. Yili yanlis hatirliyor olabilirim. Gecen seneydi sanirim ikinci kadina da tazminat davasi acma hakki kaldirildi.
Böyle yasa mı olur. Ağızları açıldı mı dinden dem vururlar. Zina Allah'ın en sevmediği gunahmis . Yapanın yanına kar kalır bu şekilde olmazki. Bu kanun koyucular nasıl vicdana sahipler anlamış değilim
Yanlisiniz var. Zina suc olmaktan 1999 yilinda anayasa mahkemesinin karariyla suc kapsamindan cikarildi.Evet yasalardan zinanin suc olmadi kaldirildi, epey oldu. 2003 yilinda falan kaldirildi. Yili yanlis hatirliyor olabilirim. Gecen seneydi sanirim ikinci kadina da tazminat davasi acma hakki kaldirildi.
Polemik de yasak. Bir suç islersem modlar ceza verir zaten.Yanlisiniz var. Zina suc olmaktan 1999 yilinda anayasa mahkemesinin karariyla suc kapsamindan cikarildi.
Ayrica caytabagi kirmiziyla isaretledigim yerde yazdiklarinda bir gonderme var. Dogrulugunu yanlisligini tartismak degil mesele ama burda siyaset yapmayin.
evli oldugunu bilmedigim zamanlar flort yasadik ben sonra aşık da oldum.evli oldugunu ogrendim.ve uzaklastim.seni seviyorum diyor su an ama gorusmuyorum.esiyle aralarinda her sey bitmis de cocuklar icinmis vs.dinlemedim bile.ama herkes benim kadar guclu duramayabilir.ben durdum reddettim ve su an mutluyum huzurluyum..Allah guc verdi diyeyim ama yapamayadabilirdim.suclu esin once bunu unutma sonra o kadin
Yanlisiniz var. Zina suc olmaktan 1999 yilinda anayasa mahkemesinin karariyla suc kapsamindan cikarildi.
Ayrica caytabagi kirmiziyla isaretledigim yerde yazdiklarinda bir gonderme var. Dogrulugunu yanlisligini tartismak degil mesele ama burda siyaset yapmayin.
Bu görüşüne katılmayı çok çok isterdim ancak aldatma potansiyeli olan bir erkekle sorunlar konuşulamaz ki. Yaşadığım için söylüyorum, onlar ortada bir problem varsa çözmek için gayret sarf etmek yerine ya da hatalar konusunda uyarmak yerine kaçmayı denerler. Gerçekten yuvayı yıkmak istemeyen erkek aldatma yoluna da gitmez zaten, öyle değil mi?Hatayı neden kendimizde aramıyoruz, sadece ikinci kadınlar suçlu değil, erkeği buna iten sebeplerde olmalı. Elbette ki karakter meselesi ama bana göre bu erkek-eş ve diğer kadın üçlemesinde mutlaka bir yerlerde eksik bir şeyler vardır gibi düşünüyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?