ey ikinci kadinlar

Evet eski es yureginde o aciyla, yarim kalanlarla, yasanmamisliklarla, kafasinda bir suru sorularla devam ediyor. Paramparca bir sekilde. Ne kadar toparlansa da asla eskisi gibi olamiyor. Insanlara guveni bitiyor. Yeni iliskilerinde bu da aldatir mi diye suphelerle bakiyor.
Ya cocuklar... onlar saglikli bir aile, sicak yuvanin ne demek oldugunu anlamadan buyuyorlar. Hatta iclerinden bazilari benim oglum gibi ben evlenmeyecegim diye dusunuyorlar.
Peki bunlari yapanlar... onlara birsey oldugunu gormedim. Belki coook ilerde... Ilahi adalet yerini bulsa da acaba "ben yuva yiktim o yuzden bunlar basima geldi" diyorlar mi? Hic sanmam. Zaten empati yetenekleri olsaydi bunlari yapmazlardi.
Kimsenin masum insanlara bunu yapmaya hakki yok. Bu tip vakalar arttikca da toplumun yapisi bozuldugu gibi psikolojisi bozuk bir suru bireyden olusan sagliksiz bir toplumla karsi karsiya kaliyoruz.
4 yil oldu benim. Hala kendimi tam toparlayamadim, cok cabalamama ragmen, kendimle coook mucadele etmeme ragmen. Tam yaralarim kabuk bagliyor ya okudugum bir sey, ya o baba musvettesinin oglunu gormeye gelmesi, ya da bir olay eski yaralarimi tekrar aciyor. Beyni formatlamadiktan sonra bu yurek yarasi icte bir yerlerde her an kanayabilecek halde hep duruyor.
Bazilari konu sahibine kizmis.... Ikinci kadini neden sucluyorsun diye. Yasayan bilir. O yurek acisini tasiyan bilir. Ben konu sahibini cok iyi anliyorum. Onun sucladigi sadece o kadin degil ki, kocasi da. Neden insanlar anlamak istemiyor? Ikisini de sucluyor. Zaten kocasini savunsa bosanmazdi, oyle degil mi?

Son düzenleme:

İlk zamanlar şüpheyle yaşadım ilk 1 yıl .. şöyle özetlersem affettim hatasını ama unutmadım affettirdi yani zaman verdik birbirimize çocuğumuz yoktu hiç bir bağımız yeni evliydik emek verilmiş yıllar geçmiş bir evlilik değildi kopamadık bir şekilde kaldık ne o ne ben vazgeçmedik yavaş yavaş iyileştim tıpkı hastalık gibi şimdi umrumda değil yaptığı an biter ama çok gereksiz yere kıskançlık yaptığımı yeni yeni anlıyorum eskisi kadar kıskanmıyorum tamamen kendime vakit ayırıyor, güzelleşmek adına eğitimi adına hele şimdi anneyim oğlumuz için geliştiriyorum kendimi .. olacak sa olacak bınu engelleyemem yeni anladım bir gün gelecek diye diğer günlerimi heba etmiyorum anı yaşıyor kadere bırakıyorum yaparsa biter, yapmazsa kadını olarak kalırım hepsi bu kadar basitmiş meğer

Zina eskiden suctu. Hatta aldatanbesin beraber oldugu kadina evlilik birlikteligini bozdugu icin tazminat davasi bile acilabiliyordu. oysa atik zina suc degil. kadina da tazminat davasi acilamiyor.
Böyle yasa mı olur. Ağızları açıldı mı dinden dem vururlar. Zina Allah'ın en sevmediği gunahmis . Yapanın yanına kar kalır bu şekilde olmazki. Bu kanun koyucular nasıl vicdana sahipler anlamış değilim

Evet yasalardan zinanin suc olmadi kaldirildi, epey oldu. 2003 yilinda falan kaldirildi. Yili yanlis hatirliyor olabilirim. Gecen seneydi sanirim ikinci kadina da tazminat davasi acma hakki kaldirildi.

Kim olursa olsun yaptığı yanına kâr kalmaz. Er ya da geç,bu dünyada ya da ahirette illaki karşılığını alır. Kadınlar duygusaldır,fedakardır ama yeri geldiğinde ondan güçlüsü de olmaz. Yaşanılanları geride bırakmak elbette zor olabiliyor ama gerektiğinde en başından baslamak,temiz bir sayfa açmak gerek. Zor da olsa,kalp paramparçada olsa yapmak gerekiyor. Niye bunları yazıyorum bilmiyorum inaninki ama her can,Allah katında kıymetlidir,değerlidir. Siz de kendi canınızın kıymetini bilin. Güneş her zaman gökyüzünün en karanlık olduğu anda doğar.

Evet yasalardan zinanin suc olmadi kaldirildi, epey oldu. 2003 yilinda falan kaldirildi. Yili yanlis hatirliyor olabilirim. Gecen seneydi sanirim ikinci kadina da tazminat davasi acma hakki kaldirildi.
Yanlisiniz var. Zina suc olmaktan 1999 yilinda anayasa mahkemesinin karariyla suc kapsamindan cikarildi.
Ayrica caytabagi kirmiziyla isaretledigim yerde yazdiklarinda bir gonderme var. Dogrulugunu yanlisligini tartismak degil mesele ama burda siyaset yapmayin.

Polemik de yasak. Bir suç islersem modlar ceza verir zaten.

en doğrusunu yapmışsınız tebrikler

Hatayı neden kendmizde aramıyoruz, sadece ikinci kadınlar suçlu değil, erkeği buna iten sebeplerde olmalı. Elbette ki karakter meselesi ama bana göre bu erkek-eş ve diğer kadın üçlemesinde mutlaka biryerlerde eksik bişeyler vardır gibi düşünüyorum ben..

Aldatan erkek yeni bir oyuncağa kavuşmuşcasına mutludur.Kadınsa bana göre daha ciddi yaklaşır olaya.2 amacı vardır.
1-O adamı nikah masasına oturtmak.
2-Maddi ihtiyaçlarını karşılatmak.
Evli erkek en zararsız en iyi sevgilidir çünkü seni zırt pırt aramaz, karısından korkar başına bela olamaz, sürekli bir geliri olduğu için kadının her ihtiyacını karşılar.Burdanda anlaşılacağı gibi erkek sadece uçkurunu düşünüp yepyeni fantazilere yelken açar.Karısıyla yapamadığı herşeyi onunla yapar.Kadınsa bedenini kullandırır ama adamı her türlü inek gibi sağar.Olanda evdeki kadına olur.Bana göre hemcinsim erkekten bir kademe daha suçlu.Çünkü kadın nefsine sahip olmalıdır.Bir asalak gibi başkasının sırtından geçineceğine çalışıp kendi parasını kazanma yoluna gitmelidir.

nasrettin hocanın bir fıkrası varya hırsızın hiç mi suçu yok diye o aklıma geldi. ayrıca edilen beddua döner dolaşır insanın kendisini bulur. boş verin. kim ne ettiyse kendisi bulur..

Tarihten emin olmadığımı belirtmiştim zaten. Ama kaldırıldığı doğru.

Bu görüşüne katılmayı çok çok isterdim ancak aldatma potansiyeli olan bir erkekle sorunlar konuşulamaz ki. Yaşadığım için söylüyorum, onlar ortada bir problem varsa çözmek için gayret sarf etmek yerine ya da hatalar konusunda uyarmak yerine kaçmayı denerler. Gerçekten yuvayı yıkmak istemeyen erkek aldatma yoluna da gitmez zaten, öyle değil mi?
Ki yaşamış biri olarak net söyleyebilirim biz mutluyduk, sorun da yoktu evliliğimizde. Bunuda kendisi defalarca söylemiştir.

Arada bir problem yokken de yapılıyo malesef herşey çok güzel diye ortada salak salak dolanırken arkandan ne işler döndüğünü fark bile edemiyorsun çünkü mutlusun böyle birşey aklına gelmiyor tamamen karakter meselesi iki tarafta suçlu benim gözümde tek taraflı aldatma olmaz sonuçta aldatılan biri olarak allah var o sizin bizim yerimize o gerekeni yapacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…