ey ikinci kadinlar

Kimseye bir sey oldugu yok. Herkes evinde mutlu mesut. Yapanin yanina kar kaliyor. Mutlaka cezasini gorecek diye gelen o eskiden kalma soylemler sanirim aci cekenleri bir cesit teselli. Zugurt tesellisi demek istemezdim ama uzgunum sanirim oyle...Ben gormedim henuz. Kimseye bir sey olmadi. eski es de, o da gayet mutlu. Hatta cok cok mutlular....Tek bildigim bir omur yuregimde bu aciyla yasamaya alismak zorundayim. Ve en cok da olan ogluma oldu. Arada bir vicdan yaptikca sadece yuzunu ayda iki kez baban da var oglum diye gostermekten baska bir sey yapmayan adamla gorusecegi gunu iple ceken, baba modeliyle yanip tutusan bir oglum var benim.
Konu sahibi icin soyluyorum. Sozum konu sahibine... "Niye boyle oldu? O olmasaydi cocugum babasiyla aile ortaminda buyuseydi" gibi bir suru olasilik ve soru eminim ki kafanda vardir. Bunlari bir sure sonra birakmayi sen de ogreneceksin. Sorularina hic bir zaman cevap alamayacaksin. Kimse de ettiklerini cekmeyecek. Herkes aynen kaldigi yerden hayatina hic olmamis gibi devam edecek. Onlari takip etmeyi birakmadigin surece de onune bakamayacaksin.
Bunlar olmasi gerekiyormus olmus. Oyle diyorlar. Buyumemiz icin, tekamulumuzu tamamlamamiz icinmis. Keske ben degil de onlar buyuse...
Eski esine gelince o sevgilisi evlenmeseydi pisman olmayacakti asla. Cunku bir kez degil ki 5 ay surmus. Muhtemelen o sahsiyet evlenmeseydi onlar bu duruma devam edeceklerdi de. Eski esin simdi bosta kalinca sana sarmis. Cunku oyle oluyor. Diger tarafla isler bozulunca eskiye sariyorlar, sanma ki pisman. Uzgunum iyi seyler soylemek isterdim ama boyle... Sen arkana bakma, yoluna devam et. Eger ceza cekeceklerse de birak evren halletsin....

İnan nedesem boş ... bende evliyim oğlum var erkeklere güvenim Yok asla. Tam aldatma değil ama girişim gibi birşeyi olmuştu yeni evliyken 3 aylık fln kıyametler koptu ayrılıyordum bir şekilde affettirdi aile danışmanına psikoloğa gittim sağlıklı evlilik olur mu güvenebilir miyim vs vs.. sonuç olarak yanlışını 3 senedir görmedim gözüm üstünde bu konuda asla affım Yok çocuğunu oda düşünsün benim kadar ..

günümüz zamanında bende maalesef evli erkeklerin daha çekici geldiğini düşünmeye başladım.
nedeni de şu;
internet, teknoloji çağındayız herkes her istediğini bir şekilde elde edebiliyor artık kadın-erkek ilişkilerinde.
ama evli erkeklerin bir engeli var; evliler.
bu da bu tür kan emiciler için çok baştan çıkarıcı, kışkırtıcı geliyor diye düşünüyorum.
sonuç olarak insan nefsi yasakları daha çok arzulayan bir yapıdadır.
burada bizlere evinin eşinin değerini bilen, sadakat sahibi, nefsine yenik düşmeyen kocalar gerekiyor.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, kocalarımızı da şeytana uydurtmasın inşallah.
çünkü ben affetmem.
net.

bana sadakat sözü veren 9 yil önce iyi gunde kötü diyen adamdir.kocamdir.
gerisi beni ilgilendirmez.benim muhatabim kocamdir.
banane kadinin karakterinden ahlakindan
kendine olan saygisindan.
herkes kendinden sorumlu.eslerimizde öyle..
nasilki kadini erkek yoldan cikarmis olmuyor!!
bir zahmet erkeklerde biraz irade sahibi olsunlar..

Bir adamla! görüşüyordum. Ne yüzük takmış ne bir şey. Yaşı da çok büyük değil. 33 yaşında falandı. 2 yılımı harcadım ona. Hep görüşüyorduk.Ne zaman istesem benimle buluşurdu. Şüphelenmem için tek bir neden yoktu. O kadar ilgili ve sevgi doluydu ki. O şer..siz adam 19 yıllık evliymiş. Kuzenleri bile beni biliyordu kimse uyarmadı.En acı olanda beni eve bırakıp sonra başka kızlarla da görüşüyormuş. Başka bir nedenden dolayı ayrıldık 4 yıl sonra öğrendim gerçekleri. Ağladı zırladı. Bunu duyunca önce facebook'tan abisine ulaştım.Bana "bak kardeşim eşini sevmiyor kabul edersen sana imam nikahı kıyalım "dedi. Abisine çok ağır sözler söyledim.Bana küfürler yağdırdı ve beni tehdit etti.İşin peşini bırakmadım. Doğru zamanı bekledim eşine ulaşmak için. Pis...k herifi aradım buluşmak istedim. O kadar sevindi ki koşa koşa geldi. Biz içeride masada otururken bir arkadaşımda dışarıda bekledi. Bir süre konuştuk ve sonra beni eve bıraktı. O arkadaşımda arabayla izledi onu. Bu şekilde evini öğrendim ve eşine ulaştım. Belki 2 ayımı aldı eşine ulaşmak. Tüm durumu anlattım kadına bana" ben eşimi seviyorum nikahı sana vermem. Çok beklersin"dedi. Senin şer...z eşini zaten ben istemiyorum gözünü aç diye sana anlattım dedim ve kadın beni kovmaktan beter etti. Yani bütün suçlar kadınların değil. Benim haberim yokken geldi bu başıma ve evli erkeklerin çoğu dışarıda kadın tavlama peşindeler. Artık evlilikten umudum bile kalmadı. Edepli erkeklerin nesli tükendi. Şimdiki aşklar ve evlilikler yalan dolan gibi. Allah herkesin karşısına şerefli erkekler çıkarsın.

Aldatma yasamadigin halde o suphelerle her gun aldatildim mi diye kntrollerle yasamak da zor. zulum biliyorum. Allah yardimcin olsun. diyebilecegim tek sey varsa da evren nir sekilde onune herseyi seriyor merak etme. ama herkes bilse de en son nedense esler ogreniyor. Cok mutlu olmani dilerim.

durumu en güzel sen özetledin. Kimseye bir şey olmuyor ve olmasını bekleyerek yaşamak acıya acı katmaktan hiçbir işe yaramaz. Sanırım aldatılsam boşanmaya karar vermem zor olurdu eşim ayrılmak istemediği sürece. Bunu yapabilen kadınlara da gıpta ediyorum.
Oğlunla çok mutlu bir hayatın olsun inşallah.

Canım rabbim yardımcın olsun ..eger eşine inanıyorsan çok pişmansa seviyorsan bir şans vermelisin bu senin ilişkin kimsenin söylediklerine kulak asma ,öyle insanlar tanıdım ki hatalarından ders alıp her şeyi telafi edip mutluluğu bulan..(ayrıca başta eşin olmak üzere ikisi de eş değer suçlu aldatmada..birisi eşine ihanet eden ,diğeri ihanete ortak olan (tabii evli olduğunu biliyorsa)öbür dünya içinde inancımıza göre eşitler zinanın suçu belli zaten ,yatacak yerleri yok....)sen üzülme hayatta yaşadıklarımız bizi büyütür,her şeye ragmen yaşam güzeldir..sevgiler,selamlar....

14 yaşında mı evlenmiş?

14 yaşında mı evlenmiş?
Yok bana söylediği zaman yani 4 yıl sonra ben 19 yıllık evli olduğunu öğrendim. Tam yaşını bilmiyorum inanın sadece arabistana gitmek için yaşını büyüttüğünü biliyorum. Nüfus cüzdanına hiç bakmadım. Belki yaşı daha çoktur. 33 falan gösteriyordu biz tanışınca.Bana 30 demişti gerçi.

Hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.
Konuyu okudum sayfalari okumadim.
Tamam o kadina da sovelim hep beraber ama lutfen sanki kadin bu pisligi tek badina yapmis gibi ya da bu ortak seytanlik tel taraflı bir faaliyet gibi anlatmayin.
Kaldi ki sizin muhatabınız bir arkadaşın da dedigi gibi esiniz.
Kadına da beddua edin,savurun küfürleri ama dönün esinize de bi bakın.
Malesef devir iyice kötü oldu..
Hiçbir zaman esim yapmazcilardan olmadim.Guvensemde icten ice kendimi dinamik tutmaya calisiyorum her ihtimale karsi.insan oglu cig süt emmis.Hic belli olmaz.
Ne yaptiniz ya da yapacaksınız bilmiyorum ama esinizinde en az o kadin kadar pislik,igrenc,karaktersiz oldugunu aklınızdan çıkarmayın.

Adamlar baska kadinlarin pesinde olmasa, eşinden başkasına bakmasa 2. kadin diye bir sey olmazdı zaten. Dolayısıyla baslik hatali. Ah s..siz aldatan erkekler olabilir

Bundan bir buçuk iki yıl önce biriyle tanışmıştım peşimden çok koşmuştu sabah akşam arıyor ikna etmeye çalışıyordu. Ki etti de... Annem rahatsızlanmıştı o dönem çok yogundum beni iki dakika görmek için evden alıp iş yerime bırakıyor haliyle o arada da görmüş oluyordu. Ve bundan gerçekten mutlu oluyordu... Birgün trafik polisinin çevirmesiyle evli olduğunu öğrendim kimliğini görmemle... Üzüldüm... Sorguladım... Eşiyle atışmışlar iki aydır ayrı yaşıyorlarmış tek kaldıgı ıcın de haliyle her dakikasını benimle geçirdi ve bende anlamadım. Sonrasında ben ikna edip eşine geri dönmesini istedim. Hayatımın en büyük pişmanlığıydı ama ben herşeyden bihaber olan kişiydim.

Bilerek birlikte olan ikinci kadınlar evet suçlu peki ya erkekler?

Benim bile yorumuma böyle soyluyosan kimbilir kimlere ne demişsindir. Ben eşim yapsa asla evli kalmam. Orda yaptıklarını savunur gibi de konusmamisim ama sen istediğin yere çekmişsin afiyet olsun sağlam mideyi de üzerime bile alınmadım..

Önce işin kaynağına bakmak lazım,yani erkekte biraz ahlak varsa 2.kadın gibi bir durum söz konusu olamaz. Bazı kadınlardaki bu 'kocamı yoldan çıkardı' düşüncesine hayret ediyorum,kocan adam olaydı da nefsini tutsaydı. 2.kadın konumundaki kişi de ağır ahlaksızdır ama böyle durumlarda hesap sorulması gereken kişi kocanın ta kendisidir.

Şöyle ki 1.dereceden suçlu senin kocan

2.dereceden suçlu ise o kadın

Ben ne mi yapardım? Şimdiki eşin ve eşinin ailesine zamanında kocamla olduğunu kanıtlayan belgeleri gönderip dikkat edin sizi boynuzlamasın gelininiz/karınız derdim.

Eşimi zaten boşamışım. Belasını bulmuş. Ben mutsuzken beni mutsuz edenleri mutlu koymazdım

Bence aile bakanliginin bu işe mağdur tarafı koruyan,kollayan, onun ruh halini düzeltecek çözümler bulması gerek. Aldatan eş hangi taraf ise, kadın veya erkek, bir daha evlilik yapması engellenmeli. Her zaman aldatan taraf lağım çukuru, aldatilma vesile olan ve bile isteye aldatılan ikinci kadın veya erkekte öyle. Görüyoruz konularda mesela, kadın aldatiliyor, adamı bosuyor. Diğer zilliyle evleniyor adam. Bu durumlarda bazen kadınlar pişman oluyor. Onun durumunu gören arkadaşları da eğer aldatiliyorlarsa bosanmayayim, gider ikincisiyle evlenir ,bunu sindiremem deyip o pis ahlaklı adamla yaşamaya devam ediyor .
Yasalar ve toplum duzenimiz mağduru değil bana göre basbayağı psikolojik zulüm yaratan bu aldatan erkek/kadın müsveddelerini koruyor. Zina suçu halen devam ediyor musun bilmiyorum ama, etmiyorsa bile etmeli. Zina ahlaksal bir suç. Keşke bir vekil öneri verse ve aldattığı kanıtlanan eş bir daha ömrü boyunca resmi evlilik yapamasa. Yaptığı suç mesleki kariyerine dahi işlense, gayriresmi evlilik surduruyorsa bunun da kanıtlanması halinde caydırıcı cezalar alsa vs.

Zina eskiden suctu. Hatta aldatanbesin beraber oldugu kadina evlilik birlikteligini bozdugu icin tazminat davasi bile acilabiliyordu. oysa atik zina suc degil. kadina da tazminat davasi acilamiyor.

Sonuna kadar katılıyorum.Ama burada aslında en masum olan (bana göre aldatmanın hiç bir haklı sebebi olamaz.)

eş en büyük travmayı yaşıyor.Bitmeyen belki de hiç bitmeyecek bir acıyla yaşıyor.Hayata kaldığı yerden devam edemiyor.

Bir daha asla eski değerleri, insana inancı olmuyor.

Bence en büyük haksızlık bu.

evli oldugunu bilmedigim zamanlar flort yasadik ben sonra aşık da oldum.evli oldugunu ogrendim.ve uzaklastim.seni seviyorum diyor su an ama gorusmuyorum.esiyle aralarinda her sey bitmis de cocuklar icinmis vs.dinlemedim bile.ama herkes benim kadar guclu duramayabilir.ben durdum reddettim ve su an mutluyum huzurluyum..Allah guc verdi diyeyim ama yapamayadabilirdim.suclu esin once bunu unutma sonra o kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…