Kimseye bir sey oldugu yok. Herkes evinde mutlu mesut. Yapanin yanina kar kaliyor. Mutlaka cezasini gorecek diye gelen o eskiden kalma soylemler sanirim aci cekenleri bir cesit teselli. Zugurt tesellisi demek istemezdim ama uzgunum sanirim oyle...Ben gormedim henuz. Kimseye bir sey olmadi. eski es de, o da gayet mutlu. Hatta cok cok mutlular....Tek bildigim bir omur yuregimde bu aciyla yasamaya alismak zorundayim. Ve en cok da olan ogluma oldu. Arada bir vicdan yaptikca sadece yuzunu ayda iki kez baban da var oglum diye gostermekten baska bir sey yapmayan adamla gorusecegi gunu iple ceken, baba modeliyle yanip tutusan bir oglum var benim.Geçmiş olsun Allah güzel kapılar açsın sana sonsuz katılıyorum eş eş suçlu önce erkek. Sadakat sözü veren eş! Eve gelince çocuğunun yüzüne bakan baba ! Karısını beyaz gelinlikle alan adam suçludur .. elin o..pusu düşünmez ki adam düşünmedikten sonra.. cehennem bu dünyada izle canım muhakkak yanacaklar
Kimseye bir sey oldugu yok. Herkes evinde mutlu mesut. Yapanin yanina kar kaliyor. Mutlaka cezasini gorecek diye gelen o eskiden kalma soylemler sanirim aci cekenleri bir cesit teselli. Zugurt tesellisi demek istemezdim ama uzgunum sanirim oyle...Ben gormedim henuz. Kimseye bir sey olmadi. eski es de, o da gayet mutlu. Hatta cok cok mutlular....Tek bildigim bir omur yuregimde bu aciyla yasamaya alismak zorundayim. Ve en cok da olan ogluma oldu. Arada bir vicdan yaptikca sadece yuzunu ayda iki kez baban da var oglum diye gostermekten baska bir sey yapmayan adamla gorusecegi gunu iple ceken, baba modeliyle yanip tutusan bir oglum var benim.
Konu sahibi icin soyluyorum. Sozum konu sahibine... "Niye boyle oldu? O olmasaydi cocugum babasiyla aile ortaminda buyuseydi" gibi bir suru olasilik ve soru eminim ki kafanda vardir. Bunlari bir sure sonra birakmayi sen de ogreneceksin. Sorularina hic bir zaman cevap alamayacaksin. Kimse de ettiklerini cekmeyecek. Herkes aynen kaldigi yerden hayatina hic olmamis gibi devam edecek. Onlari takip etmeyi birakmadigin surece de onune bakamayacaksin.
Bunlar olmasi gerekiyormus olmus. Oyle diyorlar. Buyumemiz icin, tekamulumuzu tamamlamamiz icinmis. Keske ben degil de onlar buyuse...
Eski esine gelince o sevgilisi evlenmeseydi pisman olmayacakti asla. Cunku bir kez degil ki 5 ay surmus. Muhtemelen o sahsiyet evlenmeseydi onlar bu duruma devam edeceklerdi de. Eski esin simdi bosta kalinca sana sarmis. Cunku oyle oluyor. Diger tarafla isler bozulunca eskiye sariyorlar, sanma ki pisman. Uzgunum iyi seyler soylemek isterdim ama boyle... Sen arkana bakma, yoluna devam et. Eger ceza cekeceklerse de birak evren halletsin....
Aldatma yasamadigin halde o suphelerle her gun aldatildim mi diye kntrollerle yasamak da zor. zulum biliyorum. Allah yardimcin olsun. diyebilecegim tek sey varsa da evren nir sekilde onune herseyi seriyor merak etme. ama herkes bilse de en son nedense esler ogreniyor. Cok mutlu olmani dilerim.İnan nedesem boş ... bende evliyim oğlum var erkeklere güvenim Yok asla. Tam aldatma değil ama girişim gibi birşeyi olmuştu yeni evliyken 3 aylık fln kıyametler koptu ayrılıyordum bir şekilde affettirdi aile danışmanına psikoloğa gittim sağlıklı evlilik olur mu güvenebilir miyim vs vs.. sonuç olarak yanlışını 3 senedir görmedim gözüm üstünde bu konuda asla affım Yok çocuğunu oda düşünsün benim kadar ..
Kimseye bir sey oldugu yok. Herkes evinde mutlu mesut. Yapanin yanina kar kaliyor. Mutlaka cezasini gorecek diye gelen o eskiden kalma soylemler sanirim aci cekenleri bir cesit teselli. Zugurt tesellisi demek istemezdim ama uzgunum sanirim oyle...Ben gormedim henuz. Kimseye bir sey olmadi. eski es de, o da gayet mutlu. Hatta cok cok mutlular....Tek bildigim bir omur yuregimde bu aciyla yasamaya alismak zorundayim. Ve en cok da olan ogluma oldu. Arada bir vicdan yaptikca sadece yuzunu ayda iki kez baban da var oglum diye gostermekten baska bir sey yapmayan adamla gorusecegi gunu iple ceken, baba modeliyle yanip tutusan bir oglum var benim.
Konu sahibi icin soyluyorum. Sozum konu sahibine... "Niye boyle oldu? O olmasaydi cocugum babasiyla aile ortaminda buyuseydi" gibi bir suru olasilik ve soru eminim ki kafanda vardir. Bunlari bir sure sonra birakmayi sen de ogreneceksin. Sorularina hic bir zaman cevap alamayacaksin. Kimse de ettiklerini cekmeyecek. Herkes aynen kaldigi yerden hayatina hic olmamis gibi devam edecek. Onlari takip etmeyi birakmadigin surece de onune bakamayacaksin.
Bunlar olmasi gerekiyormus olmus. Oyle diyorlar. Buyumemiz icin, tekamulumuzu tamamlamamiz icinmis. Keske ben degil de onlar buyuse...
Eski esine gelince o sevgilisi evlenmeseydi pisman olmayacakti asla. Cunku bir kez degil ki 5 ay surmus. Muhtemelen o sahsiyet evlenmeseydi onlar bu duruma devam edeceklerdi de. Eski esin simdi bosta kalinca sana sarmis. Cunku oyle oluyor. Diger tarafla isler bozulunca eskiye sariyorlar, sanma ki pisman. Uzgunum iyi seyler soylemek isterdim ama boyle... Sen arkana bakma, yoluna devam et. Eger ceza cekeceklerse de birak evren halletsin....
Bir adamla! görüşüyordum. Ne yüzük takmış ne bir şey. Yaşı da çok büyük değil. 33 yaşında falandı. 2 yılımı harcadım ona. Hep görüşüyorduk.Ne zaman istesem benimle buluşurdu. Şüphelenmem için tek bir neden yoktu. O kadar ilgili ve sevgi doluydu ki. O şer..siz adam 19 yıllık evliymiş. Kuzenleri bile beni biliyordu kimse uyarmadı.En acı olanda beni eve bırakıp sonra başka kızlarla da görüşüyormuş. Başka bir nedenden dolayı ayrıldık 4 yıl sonra öğrendim gerçekleri. Ağladı zırladı. Bunu duyunca önce facebook'tan abisine ulaştım.Bana "bak kardeşim eşini sevmiyor kabul edersen sana imam nikahı kıyalım "dedi. Abisine çok ağır sözler söyledim.Bana küfürler yağdırdı ve beni tehdit etti.İşin peşini bırakmadım. Doğru zamanı bekledim eşine ulaşmak için. Pis...k herifi aradım buluşmak istedim. O kadar sevindi ki koşa koşa geldi. Biz içeride masada otururken bir arkadaşımda dışarıda bekledi. Bir süre konuştuk ve sonra beni eve bıraktı. O arkadaşımda arabayla izledi onu. Bu şekilde evini öğrendim ve eşine ulaştım. Belki 2 ayımı aldı eşine ulaşmak. Tüm durumu anlattım kadına bana" ben eşimi seviyorum nikahı sana vermem. Çok beklersin"dedi. Senin şer...z eşini zaten ben istemiyorum gözünü aç diye sana anlattım dedim ve kadın beni kovmaktan beter etti. Yani bütün suçlar kadınların değil. Benim haberim yokken geldi bu başıma ve evli erkeklerin çoğu dışarıda kadın tavlama peşindeler. Artık evlilikten umudum bile kalmadı. Edepli erkeklerin nesli tükendi. Şimdiki aşklar ve evlilikler yalan dolan gibi. Allah herkesin karşısına şerefli erkekler çıkarsın.
Yok bana söylediği zaman yani 4 yıl sonra ben 19 yıllık evli olduğunu öğrendim. Tam yaşını bilmiyorum inanın sadece arabistana gitmek için yaşını büyüttüğünü biliyorum. Nüfus cüzdanına hiç bakmadım. Belki yaşı daha çoktur. 33 falan gösteriyordu biz tanışınca.Bana 30 demişti gerçi.14 yaşında mı evlenmiş?
Benim bile yorumuma böyle soyluyosan kimbilir kimlere ne demişsindir. Ben eşim yapsa asla evli kalmam. Orda yaptıklarını savunur gibi de konusmamisim ama sen istediğin yere çekmişsin afiyet olsun sağlam mideyi de üzerime bile alınmadım..Yoo hic de basit degiller beyinleri de su gibi değil.Yıllar yılı bazı beyinleri su gibi olan kadınlar ay erkek canım kandırılmış ışte zaten erkeklerin hepsi aldatıyor deyip durdukları için saf ayagına yatıyor hepsi sizde yiyosunuz.
Afiyet olsun,sağlam mide.
Zina eskiden suctu. Hatta aldatanbesin beraber oldugu kadina evlilik birlikteligini bozdugu icin tazminat davasi bile acilabiliyordu. oysa atik zina suc degil. kadina da tazminat davasi acilamiyor.Bence aile bakanliginin bu işe mağdur tarafı koruyan,kollayan, onun ruh halini düzeltecek çözümler bulması gerek. Aldatan eş hangi taraf ise, kadın veya erkek, bir daha evlilik yapması engellenmeli. Her zaman aldatan taraf lağım çukuru, aldatilma vesile olan ve bile isteye aldatılan ikinci kadın veya erkekte öyle. Görüyoruz konularda mesela, kadın aldatiliyor, adamı bosuyor. Diğer zilliyle evleniyor adam. Bu durumlarda bazen kadınlar pişman oluyor. Onun durumunu gören arkadaşları da eğer aldatiliyorlarsa bosanmayayim, gider ikincisiyle evlenir ,bunu sindiremem deyip o pis ahlaklı adamla yaşamaya devam ediyor .
Yasalar ve toplum duzenimiz mağduru değil bana göre basbayağı psikolojik zulüm yaratan bu aldatan erkek/kadın müsveddelerini koruyor. Zina suçu halen devam ediyor musun bilmiyorum ama, etmiyorsa bile etmeli. Zina ahlaksal bir suç. Keşke bir vekil öneri verse ve aldattığı kanıtlanan eş bir daha ömrü boyunca resmi evlilik yapamasa. Yaptığı suç mesleki kariyerine dahi işlense, gayriresmi evlilik surduruyorsa bunun da kanıtlanması halinde caydırıcı cezalar alsa vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?