- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çoook kg aldım
İştahlıyım bir görsen
kansızlık demir eksikliği var
Doktora gidin geçmezse :)
şu testi bizim için yapsana
Aman dikkat edin, karaciğeri yağlandırmayın durduk yerde
Sonuçta yediğimiz gıdaların yağları karaciğere hasar veriyor, sonra kolestrol olarak geri dönüyor, mide yedikçe büyür, büyüdükçe açlık artar.. Açlığınızı düşünmemeye çalışın. Tiroid ve trigiliseride baktırın, açlık tokluk şekerinede.. sanırım bebek istiyordunuz, eğer tedavide hormon iğneleri veya haplar kullandıysanız onlarında ne yazıkki yan etkisidir bu..Karacigeri bilmiyorum ama mide iflas bayragini cekecek gecen mide spazmi geciriyorum diye gidecektim acile soda ictim gecti artik nasil zorladiysam :)
Sonuçta yediğimiz gıdaların yağları karaciğere hasar veriyor, sonra kolestrol olarak geri dönüyor, mide yedikçe büyür, büyüdükçe açlık artar.. Açlığınızı düşünmemeye çalışın. Tiroid ve trigiliseride baktırın, açlık tokluk şekerinede.. sanırım bebek istiyordunuz, eğer tedavide hormon iğneleri veya haplar kullandıysanız onlarında ne yazıkki yan etkisidir bu..
hamilelik içinHangi testt ???
hamilelik için
iştahında bu kadar değişiklik olması sebebi belki olabilir diye dedim
şüpheli ilişkiden kaç gün geçmişti canımTatlim bat 1 e kala kan tahlili verdim negatif cikti. 2 gun adetim gecikti. Olsa o gun cikardi demekki hormonsal da olabilir
Siz bu söylediğim testleri yinede yaptırın diye tavsiye ederim.. Bir endokronoloji uzmanı yada dahiliyeciyle.. Veya tedavi gördüğünüz doktora danışın.Sonuçta yediğimiz gıdaların yağları karaciğere hasar veriyor, sonra kolestrol olarak geri dönüyor, mide yedikçe büyür, büyüdükçe açlık artar.. Açlığınızı düşünmemeye çalışın. Tiroid ve trigiliseride baktırın, açlık tokluk şekerinede.. sanırım bebek istiyordunuz, eğer tedavide hormon iğneleri veya haplar kullandıysanız onlarında ne yazıkki yan etkisidir bu..
şüpheli ilişkiden kaç gün geçmişti canım
Siz bu söylediğim testleri yinede yaptırın diye tavsiye ederim.. Bir endokronoloji uzmanı yada dahiliyeciyle.. Veya tedavi gördüğünüz doktora danışın.
kasım dan bahsediyorsun demiIlk yumurtami 21 inde catlattim 2 sini 24 ü catlattim. Bugun adetimin 28.gunu. normalde 25 dir duzeni... yani olsa kesinlikle cikardi.
Hamilelik belirtilerindede göğüs hasasiyeti oluyorEger bu reglden sonra da devam ederse mutlaka gidicem hormonsal oldugunu dusunmemin sebebi gogus ucumun yanmasi. Onun haricinde sknti yok bakacam artik reglden sonra
Ya ben bir tabak makarnayla doymuyormmm ne lahanasi ne elmasiiii hahaha :) gecen esim meyve dogradi 3 adet hurma 2 adet muz. Ben koltukta oturuyorum o yerde yukari verdi bana 10 dk sonra tabagi geri verdim boş. Eşim şok. Bana neden birakmadin diyor nasil gozum donduyse :)
İştahını benimle bölüşür müsün :) Kilo almam lazım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?