Ey midem...! Doy artık

kış saatine dönüyor vücut,belki de regl durumları.Regl öncesi her yarım saatte bir bütün ekmek yerim şükür oldum da bitti oburluğum

Bende regle 1 hafta once evet baslar reglden 1 gun once keser bicak gibi bisey yemem 3 gun az az sadecem ama 2 haftadir var ve adet olmadim daha 2 gun kadar gecikti ( hamilelik yok ) yani biraz kendimi frenlemeliyim :)

Ya ben bir tabak makarnayla doymuyormmm ne lahanasi ne elmasiiii hahaha :) gecen esim meyve dogradi 3 adet hurma 2 adet muz. Ben koltukta oturuyorum o yerde yukari verdi bana 10 dk sonra tabagi geri verdim boş. Eşim şok. Bana neden birakmadin diyor nasil gozum donduyse :)

Çok stresli dönemlerimde ne bulsam bende yerim.
Normalde yemediğim şeyleri bile...Böyle bir durum bilinç altı olabilir mi ? Bundan muzdarip olduğum için ilk aklıma o geldi
Bu arada afiyet olsun...

Bilinc alci derken :) valla ilk defa basima geliyor adetw 1 hafta kala olurdu ama 2 hafta ve bu kadar uzun ilk kere

Senelerdir bir ogun en fazla iki ogun yerim. Bide kahvalti yapinca daha com acikiyorum :)

Evet sagliksiz vucudum demek enerji istiyooo artik haha :) hamile de degilim ona yormustum ama degilmisim

Tesskkurler dikkat edecegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…