EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar aha vala beni unuttunuz a.s ben burada 2 haftadan beri hastaliktan geberiyorum:çok üzgünüm:bakiyorum görmeyeli bayahi kisiler olmus yeni arkadaslar hos geldiniz cilginim huysuzum,hexecim nerelerdesiniz sizleri cok özledim amaaaaaa artik iylestim ve burdayimKötü Kazen

Günaydin gurbetteki arkadaslarim nasilsiniz bu gün bi meloankolik gördüm kendimi bilmem niye, biliyorum ama fazla düsünmek istemiyorum. Allah hepimize saglik versin gününüz neseyle dolsun:1ninca:

Canim cok gecmis olsun hic unuturmuyuz seni haber etseydin corbalar ,ciceklerle gelirdik ziyaretine Şeniz

Ama artik kaybolmak yok bak sonra ben huysuzlasirimlaelaelaelaelae
Hexede na bögle yapar senitatlicadiarzusırnaşık şey
Öpüyorum canimmmma.s.

Kelebebekim sen nasil oldun bak cok üzmeye basladin bizi hadi artik iyles katil bize özledim .....
geyik sayfasinada buyur canim belki gülürken daha cobuk iylesirsina.s a.s.

slm kızlarrrr yaa yeni okudum yazdıklarınızı hoşbulduk sizinle iyi anlasacağımı düşünüyorum boğalar birbirini anlayabilir zaten... ben bekarım ve öğrenciyim antalyada yasıyorum şimdilik bu kadar yeter ilerleyen zamanlarda konuşuruzz görüşürüz kızlar öptm hepinizi... hexe,kelebebek,minik kuş

huysuzum sahol canim benim :1hug: bende sizleri özledim valla hexe beni böyle yapana kadar tatlicadiarzu ben zaten öyle oldum sen niye böyle melenkolik oldun bugün söyle bakayim canim

huysuzum sahol canim benim :1hug: bende sizleri özledim valla hexe beni böyle yapana kadar tatlicadiarzu ben zaten öyle oldum sen niye böyle melenkolik oldun bugün söyle bakayim canim

caciskom ya dün aksam msn üzerinden 10 - 11 senedir görmediyim kücük dayimla bir cok denemelerden sonra görüstük kendisi Aziz Basmacinin zamaninda tiyatrosundaydi ve bayada yakisikli ayni zamanda capkindi aksam karsimda görünce soke oldum yaslanmis 63 cökmüs beni tek tesselli eden sey eski nesesini ve musipliyini kaybetmemis olmasi ,hayat iste..........:a015::1ninca:

ayyy huysuzcum cok sevindim insan ne tuhaf oluyordur demi ama üzülme her yasin ayri güzellihi vardir bunu unutma canim kendini üzmeye deymez :teselli:

Amanin Amanin Efendim Kimleri Görüyoruz Aramizda Kaldir Ayagini Kirmizi Hali Serelima.s.
Hosgeldin Faslini Biraktim Bir Kenara Nerdesin Sen Cocisko Heeeeee:mymeka:
Hastaymissin Gecmis olsunda Vefasizsin Sen Tek kelimeyle
Yani Topik Aldi Basini gidiyor Sen Yetisicen Felaket Sinirlenirim
Pisssss Bisikelet Binerim:roflol: Yarismaci Arkadaslara Basarilar Dilerim:roflol::roflol: Sagligimdaykene Böyle degildimtatlicadiarzu

cociko hos geldin bacim :mymeka: gecmis olsun bacim özletin kendini

bak bir daha böyle yapma tamami Şeniz

Hexem Canimin Ici Herseyim(Yiliskanligim Üzerimde:roflol:) Sensiz Bir Topik Düsünemiyorum falan yaniiii:1closedeyes:
Kanumca Karnima kirmizi isik düstü:roflol:

tabi canim cilgin ben yoksam hayat yok demektir:dilcikar:

ben sizin suyunuz havani ciceginiz böceginiz ve hexenizim:roflol::roflol::roflol:

kizlar nerdesiniz ya gelin cok önemli bir sey söylicem size acayip bir sey

tabi canim cilgin ben yoksam hayat yok demektir:dilcikar:

ben sizin suyunuz havani ciceginiz böceginiz ve hexenizim:roflol::roflol::roflol:

kizlar nerdesiniz ya gelin cok önemli bir sey söylicem size acayip bir sey

geldim kizzzz anlat anlat :roflol::roflol:
yaz yani demek istedimmm:sm_cool:

slm kizlar nasilsiniz? niye kimse yok?ben geliyom siz yoksunuz hexe ben alik alik bakarken hadi yazayim diyom anam sora bi bakiyom kacmisiniz neyse canim aliscaz yavas yavas hiziniza umarim havanizda keyfinizde yerindedir hanimlar hepiniz öpüldünüz..
merhaba cocisko gecmis olsun altinoluktaymisin yazin bende akcay hem burdan hem tr hemsoyuz senle habarimiz yok yeni gördüm

ya arkadaslar nerdesiniz huysus hexe cocisko cilginim nerdesiniz minik kusu yanliz biraktiniz yine olmuyor ama küsücem bak

hatize bu yaz gittinmi esas nerelisin hadi bide bandirmali cik tam olsun :dance:benim canim cicim cilginim anam sen nerelerdesin beni iyice unuttun gözden irak olan gönülden de olurmus diye bosuna söylememisler:dilcikar:huysuzum,hexecim ve artik diherleri uyanamadinizmi dahaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…