E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hexe
-
- #1.121
Emenin Cilgin gelmüss, hosgelmüss
Kiz hepiniz bi kayipoluyonuz bidaha gelmiyonuz, yoksam grev felan varda benimmi haberim yok...CADIARZU
Falza acmayin arayi, gelin gelin hepinize köpüklü bi gayve yapayim, höpürdeterek icekk...:icecream:
Öpüyom hepinizii Şeniz
Oley oley oley oley oley !!!!!! Nerdesiniz La!!!
Maca gidiyoruz hayden!!! Yanlizcama Bitkilileri almiyoruz aramiza:icecream:
Günaydin Tünaydin Canimlar Hanimlar Yeni Arabalananlar Veeeeeee Bitkisel Bitkililer:icecreamcitirim seni yeni adini buldum Ex Danisman:roflol:)
Minik Kusum Milli Mac bu bizden Kacarmi heyyy yavrum heyyyy!!
Bersucum Canim Benim Hayirli Haberler Bekliyorum!! Unutma bizi emi!!
Güzel bir Hafta Sonu diliyorum Canimlarim Sevgiyle Bitkiyle aman dilim Sürrrstü Saglicakla Kalin Sizi Seven Ben:asigim:
Günaydinnnnnnnnn
Kizmayin hemen Türkiyenin güzelleri, hamaratlilari, citirlari sizleride candanŞeniz hayirli hafta dilerimmmmm
Talım benim,canım arkadaşım.Çok az kaldı sınava.Ama sizi unutmuş değilim.a.s.a.s.a.s.Topikteki arkadaşlarımı çok seviyorum ben:asigim::asigim:Görüşmek üzere canımmmm
Ayyyy ne meraklisin cilginimmmm bir laf ettirmedin hexeden ot,böcek harmandali tarifi aliyodum (tabiki merak edenler icin ortadaki citir ben deniz yaniii:roflol:)
Cancazim ben bikerem herdaim buralara takilip gelip gecenleri gözlüyen biri olarak seni topigin basta gelenlerden madalya sirasina sokmus bulunuyorum ,ikinci canim bersucum ücüncüde evet sevgi 8 dir cancagizim enson ot böceklerinle hexe hatun olup kokulu kokulu son isigini yakanlardandir...................
Benim hafto sonum of uf aman sicak demekle gecmis bulunuyor, hayirli bir hafta baslangicini tüm kk hanimlarina diler Carsambayada Allahtan hayirli bir mac sonucu , kimsenin canini yakmamasini duvacisi olmaya tüm arkadaslari davet ediyorum, her sekilde canimiz Almanyada olanlar icin diyorum yanicaktir , oglumun anlatmasi simdiden okulda bizim kazanmalarimizi alay konusu edip kizdiriyorlarmis, bence carsambadan itebaren pazartesiye kadar okullari kapatsinlar yani Allah yardimcimiz olsun.....
Yolluyom hepinize uykulu uykulu öpücüklerrrrrrr
Günaydin bersucum... Nasilsin?? a.s.
Hexe hanim sende gözüme hic görünme artik, bacim bi gelion bi gidion, oyunmu oynuon bizlen :dilcikar: tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?