EYALET 2 ///Bayern Paylasim Alani(Tanisma)

tur.kan

Tadımlık mutluluklar
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
41
6
46
Kendimi kayip bürosunda gibi hissediyorum,:a015: ailemden ve sevdiklerimden uzak yasiyorum ne kadarda evli vede cocuklu olsamda arkadassiz olmuyor diyenlere sesleniyorum:1yes2: ben burdayim ya siz........:mymeka:
 
ABOVVV....gercekten yalnizmisim kimse katilmiyormu nürnbergden?.Ben tekmisim kiymetimi bilin tamammi arkadaslar........
 
Selemlar bende nürnberg e cok sIk gidip gelirim .Nürnberg e yaklasik 65 km uzaklikta Parsbergde otoruyorum Almanya ya geleli 3 yil olacak Izmir den geldim .Yalniz degilsin demek icin msj yolluyorum sevgiler saygilar
 
merhaba
ben almanyada degılım. fakat dogum yerım nurnberg. nerdeyse 18 yıl oluyor en son orayı gorelı. lakın burnumda tutuyor dersem abartmıs olmam. ordakı komsularımız. oranın sokakları,alısverıs yerlerı hepsını cok ozledım. emınım degısmemıstır pek fazla. anlatsanıza bıraz oraları. nekadar zamandır ordasınız?
 
selam bende nürnbergden katiliyorum. birgün hepberaber bir yerlerde bulusak nasil olur millet cafe ye felan gidip tanisirdik :)
 
mrb.ben hamburgda yasiyorum. ben de ayni senin gibi dusunuyorum.ben de kendimi cok yalniz hissediyorum.ama alismak zorundayiz.uzulme hayatin tadini cikarmaya bak
 
Arkadaşlar ben bu ayın 19. da münihteyim.
şimdi benim merak ettiğim şeyler var. bu konularda bana yardımcı olurmusunuz..:uhm:
-----münihte mutlaka gitmem gereken yerler nerelerdir.
------ulaşımda neyi tercih etmeliyim. (rent a car- metro vs. bisiklet hariç kızımda var çünkü)
------Türkiyede pahalı olupta orada çok daha ucuz olan ürünler ve yerleri nerelerdir.

ve benim aklıma gelmeyen ama sizin tavsiyede bulunacağınız her türlü konu hakkında bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Allahım koskoca Münihten bir Allahın kulu yokmu şimdi.
Neyse ben araştırmamı yaptım netten,
herne kadar alm. bilmemem beni çok engellediysede, bişeyler buldum.

Herkese iyi günler.....
 
AYYY CANLARIM ben kimse yazmiyor diye bakmadim uzun zamandir cokkkk sevindim ben Muggenhofta oturuyorum ama 1 ay sonra Stein bölgesine tasiniyorum :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
 
yalnizlik anlatilmaz yasanir diyorlar ya bence bunu gurbetlik ceken söyler gerisi yalan söyler izin vakti geldi gidebilirsen gitttt:a015: coluk cocuk büyüdü biletler firladi offff aman:çok üzgünüm: :kahve: agit yakiyorum kendi kendime anam babam bekliyor diyemezsin gelemem oyyyy aman aman begendiniz degilmi eminim.....:1yes2: :teytey: :sm_cool: . belki sansim acilir kaset teklif eden olur bilemezsin.... :sm_cool:.. her gelecek teklife acigim dermisim sicaklar basima vurdu galiba hadi paylasimlarinizi bekliyorum:enbuyukkk: :enbuyukkk:
 
mrb
arkadaşım
münihte nerde kalıyorsun merak etim
bende ağustos ayında gidicem münihe yakınmıyız acaba... cevap yazarsan sevinirim ismim emine
 
X