eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Kışlık almis oldugum yatak ortum bunun ekru, yandaki rengini almistim..Yumusacik bisi..

Son düzenleme:
çok güzeller cnm,iyi günlerde kullan.. sende yatırımı benim gibi nevresimlere yapyosun sanırım :)) düğün tarihi bellimi bu arada??

tesekkur ederim sorma canim yaaa benim nevresim takintim var galiba,kaydirigubbakcemile3 ama ara vercem artik baska seylere yonelmem lazim..Bizim dugun tam net diil, nasipse dogum gunum olmasi nedeniyle eylul 25 i planliyoruz bakalim..Senin ne zaman bu arada..

hayırlısı olsun cnm,benimde doğumgünüme planlamıştık ama planlar tutmadı :) kısmetse 100410 da cnm...

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

1-2 ay önce markafoniden aldığım buzluk için aldığım farklı boylardaki saklama kapları ve şişelerim ben kapalı kutudaki meyve sularını içemiorumda o yüzden benim için süper olacak ayrıca sakalama kaplarının fiyatı sanıorum 13-14 tl gibi birşeydi[IMG

Son düzenleme:
Bugun aldigim Yumurta Dilimleyici..
Bu da lavaboya gore ayarlanabilen suzgec..
bu da amerikan servis ben cektim pek beceremedim
bunun aynisinin pizza dilimleyicisi, salatalık soyucusunu da aldim set yaptim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…