eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Bayılıyorum senin aldıklarına ve Maşallah diyeyim
Yumurta dilimleyicisi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.:dance:
iyi günlerde kullan.Yakın takipçinim:teytey:

ya o yumurta dilimleyicisinden annemde var ben çocukken telleri ile müzik yapardım :)
o zamanlar belliymiş gitar çalıcağım :)

yumurtadan gidiyoruz...geçen yıl aldığım yumurta kalıbım,yumurtamız kalp şeklinde kızarcak yani :))

Eklentiler

• $kalp yumurta.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 44
Bayılıyorum senin aldıklarına ve Maşallah diyeyim
Yumurta dilimleyicisi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.:dance:
iyi günlerde kullan.Yakın takipçinim:teytey:

Sagol canim ya benim de hosuma gidio ufak tefek bisiler almak :sm_cool: Aldikca paylasirim yine sizlerle..Detay seyler ama daha sonra aklima pek gelmez heralde gordukce aliyorum napiim kaydirigubbakcemile3

şakamı yapıyorsunn ozmaan 100 milyarın üstündee yemek takımınaa para vermiş oluyorsunn
zenginsin çok demekk

Tatlım naptın sen ya.. tek tek satılıyor onlar 6 kişilik bir takım oluşturdum ben şu an tam hatırlamıyorum tek aldığım şeyler onlar değildi ama toplam da 500 TL ödedim. aldığım tabaklarda 350-400 civarı bişey tuttu yanlış hatırlamıyorsam..

canımm banamıı dedinn amaa ordaa öyle yazıncaa ağzım açık kaldı
10.00 ,60.00 falan yazıyoo
noktadann sonrasını okuyuncaa gözüme çok fazla gözüktüü o yüzden dedimm ne bilimm okadar para verilmez çünküü yemek takımınada

Yok canım ya, beni zorlayacak sadece serviz tabağı vardı onuda almadım zaten ki yazdığın fiyatı görünce şaştım bende, virgüler siz neye kadirsiniz böyle delikafadulden Bir gün çok zengin olsam bile o parayı vermem tabaklara altı üstü içinde yemek yicem dimi ama

bende bunları aldım geçen ay..

Eklentiler

• $500%20220.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $kjf%20002.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 50
hepside harika süprizzzzz
fincan takımını nerden aldın canım,çok hoşuma gitti.. bende fincan takımı alacagım ama klas olmasını istiyorum..bilmiyorumkismile

biev'den aldım canım 2takım aldım ben %50 indirim yapıyorlardı hala devam ediyomu indirimi bilmiyorum ama herkesin çok hoşuna gidiyoryerimseniben

biev'den aldım canım 2takım aldım ben %50 indirim yapıyorlardı hala devam ediyomu indirimi bilmiyorum ama herkesin çok hoşuna gidiyoryerimseniben

güle güle mutlu gunlerde kullan canım benımde hosuma gitti.. kardan gecit bulabilirsem bieve gideyim bendeohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…