Canım sordum anneme tahmin ettiğim gibi evkurdan almıştık şubat 2009 da 130 tl tutmuş.ama şimdi inmiştir muhakkak 80 tl ise kaçırma al
bu bıçak seti çok hoşuma gitti hem az yer kaplar ama bıçakları nasıl acaba kullanışlımıdır?? kullanan varmı arkadaşlar??
kahvaltı takımım güral porselen
çatal bıçak takımı jumbo
kızlar dün esseden aldım elbise askılarını. bunun koyu kahvesini aldım. 20 tenesi 20 tl
güzel günlerde kullan cnm çok uygun almışsın ben daha pahalı almıştım
Benimde en son aldığım yatak örtüm kızlar zemuszemus
Benimde en son aldığım yatak örtüm kızlar zemuszemus
günaydın hilallllkaydirigubbakcemile2Güle güle kullan çok güzelmiş
Günaydın kızlar.
Nasılsın balım
hmm yeni ürünlermi gelmiş bende bakayım.Nedense iç giyim pahalı oluyo hep
benim hiç ümidim yoktu ama düzelttiler cnm2 tanemi..düzeltirler sanırım olmadı sende anneye hediye edersin :)
ben biraz netten araştırdım iyi gibiler bende teflon ve döküm tencerelerim için aldım Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsinngüle güle kullan benimde mutfağım pembe ve mor tonlarda olduğu için fuşya ne bulduysam aldım oradan umarım kek kalıbıda iyi çıkar muffin ile kalpli kek kalıbı aldım bu aldıklarında iyidir umarım çelikten vazgeçtim renkleri yüzünden:)))
alıntıyı silmişim levrek ve bal63 limangodan aldıklarınızaydı yorumum:) maşayı alana sinir oldum takım olsun die hepsi buradadan aldım:))
güle güle kullan bende mutfakda ve balkonda raf olayını beğeniorummmbal 63 bunu aldım.. yer kaplama olayını bende düşündüm ama raflar mutfakta hep hoşuma gitmiştir o yüzden bir de raf aldım:)))
benim hiç ümidim yoktu ama düzelttiler cnm
ben biraz netten araştırdım iyi gibiler bende teflon ve döküm tencerelerim için aldım Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsinn
bende maşayı alamadım yaaaaben de öle düşündüm en kötü ihtimalle tekrar aynı kampanya gelmesse internetten alırım die :))
güle güle kullan bende mutfakda ve balkonda raf olayını beğeniorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?