eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Canım sordum anneme tahmin ettiğim gibi evkurdan almıştık şubat 2009 da 130 tl tutmuş.ama şimdi inmiştir muhakkak 80 tl ise kaçırma al

canım öyle bi araştırdımda en çok bu hoşuma gitti belki ilerki zamanlarda alırım acil işler için rahat olur hemolumunekankayizsmile

yağmurbk ve bal63 aldıklarınızı güle güle kullanın kızlaryerimseniben

kızlar dün esseden aldım elbise askılarını. bunun koyu kahvesini aldım. 20 tenesi 20 tl

bu bıçak seti çok hoşuma gitti hem az yer kaplar ama bıçakları nasıl acaba kullanışlımıdır?? kullanan varmı arkadaşlar??

ben tezgah üstü bıçak setimi tefalden aldım. onun çok iyi olduğunu biliyorum ama bununla ilgili fikrim yok

Canım piyasa fiyatıda o kadar diye biliyorum dün biricik bişeler anlatıyodu o konuda ama Tam net cevap veremicem

2 tanemi..düzeltirler sanırım olmadı sende anneye hediye edersin :)
benim hiç ümidim yoktu ama düzelttiler cnm

ben biraz netten araştırdım iyi gibiler bende teflon ve döküm tencerelerim için aldım Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsinn
bende maşayı alamadım yaaaa ben de öle düşündüm en kötü ihtimalle tekrar aynı kampanya gelmesse internetten alırım die :))

bal 63 bunu aldım.. yer kaplama olayını bende düşündüm ama raflar mutfakta hep hoşuma gitmiştir o yüzden bir de raf aldım:)))
güle güle kullan bende mutfakda ve balkonda raf olayını beğeniorummm

sende güle güle kullan.. hepsiburadadan raflara bakmalısın o zaman.. ben 3 katlı akçaağaç renginde aldım en büyük ebatlarda 60 tl.. koçtaştan raflarla ferforjeleri hesapladım daha pahalıya geliyordu.. tavsiye ederim:)

hı birde servis setimiz için de koçtaştan duvara monte edilen uzun çubuk şeklindeki askılıkları tavsiye ederim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…