eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar bu altlara resimleri nasıl koyuyosunuz hani kavuşmama şukadr var tarzındakiler :))kaydirigubbakcemile

Canım sohbet bölümünde evlilik takvimi hazırlama başlığı var oraya tıkla oradaki sitenin linkine tıkla açılan pencereden seç işlemin bitince en son profile eklemeye geldiğinde haberleşelim

hilalim hepsini harfiyen yaptım ama profile kopyaladığımda uygun formatta değil diyor

:) oldu nihayet

bugün çeyiz alan yok heralde..ay sonu paralarda bitti :sinifsinif:

hmmm çok güzel olmuş canım....
valla bende bütün paralar tükendi.. son paramı lazere ayırdım.. oda yarın uçup gidecek:)))))

cnm beraber gün sayıyoruz ya :) ne güzel aynı tarih,aynı heyecanı paylaşmak

:)) artık maaşları alalım bakarız eksik kalmadı gerçi ama görünce de dayanamıyoruz işte..

evt canım yaa....offf az kaldı... zaman ne çabuk geçiyor yaa....
eksiğimiz yok ama dediğin gibi dayanamıyoruz işte.... her gördüğümüzü almak istiyoruz... helede kızlar buraya birşeyler ekleyince benim alışveriş isteğim bir artıyorki sorma:)))

Çok severek aldım, mutfak için şu ana kadar aldğım her şeyde lila var. 220 tl ye aldım.

Eklentiler

• $kahvaltılık takımı.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 40
evet karaca canım yemek takımımda karacadan : ) Birde baharatlık aldım resmini bulamadım ama oda aynı böyle lila mor laleli.

Eklentiler

• $SQUARE82PRC1606_906[1].webp
    5 KB · Görüntüleme: 33

Kizlar bugun limangodan aldim kaz tuyu yorgan..169 tl %60 gidik tuyu, 2 yastik da hediye..

ben de elektrik süpürgesi aldım bugün. torbasız ya da sulu makinelere çok para vermek istemediğim için Bosch un torbalı modelini aldım.

güzelevim.vom sitesinden alışveriş yapan oldu mu? ütü ve çatal kaşık takımımı oradan almayı düşünüyorum ama site nasıl ,güvenilir mi bilmiyorum

Benimde en son aldığım yatak örtüm kızlar zemuszemus

krem rengi olsa tam benlik olurdu çok beğendim canım güle güle kullanzemuszemus
Canım piyasa fiyatıda o kadar diye biliyorum dün biricik bişeler anlatıyodu o konuda ama Tam net cevap veremicem
bana göre pahalı canım kampanya var diyolar size ucuzmuş gibi geliyo ama pahalıaklinialirimsmilebu konuda uyanık olmak lazım.sempatiksalakcinni
Çok severek aldım, mutfak için şu ana kadar aldğım her şeyde lila var. 220 tl ye aldım.

güle güle kullan cnm çk hoşmuşzemuszemus

alıntı yapmadığım diğer arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…