slm cnaım.. ben de markafoniye üyeyim ama hiç alışveriş yapmadım... Limangodan 2 defa yaptım.. evt geç geliyor, kampanyanın bitmesini bekleyip ondan sonra gönderiyorlar... Bence bir problem yoktur.. 3-5 gün daha bekle, gelmezse eğer irtibata geçersin..slm kızlar bişey soracam zmn zmn markafoniden alışweriş yaptıınızı görüorum bende geçenlerde ilk kez alışweriş yaptım 11 gün geçmesine rağmen sipraişlerim hala gelmedi... her zmn böyle geçmi gelio burada??? yoksa bi aksilik mi var? yardımcı olursanız sevinirim...
slm cnaım.. ben de markafoniye üyeyim ama hiç alışveriş yapmadım... Limangodan 2 defa yaptım.. evt geç geliyor, kampanyanın bitmesini bekleyip ondan sonra gönderiyorlar... Bence bir problem yoktur.. 3-5 gün daha bekle, gelmezse eğer irtibata geçersin..
slm kızlar bişey soracam zmn zmn markafoniden alışweriş yaptıınızı görüorum bende geçenlerde ilk kez alışweriş yaptım 11 gün geçmesine rağmen sipraişlerim hala gelmedi... her zmn böyle geçmi gelio burada??? yoksa bi aksilik mi var? yardımcı olursanız sevinirim...
ben yaptim daha once canim kampanya bitince yollamaya baslarlar ama...
bunu aldım
battaniyeli nevresim takımı
slm kızlar.. ben cam çaydanlık arıyorum (hemde deli gibimafoldumben) nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz? lütfeennnnnmafoldumben
biev e bak derim canım...
getirmiyorlarmıki???hiçbir mağazasında kalmamışmafoldumben
getirmiyorlarmıki???
esseye bak birdesordum canm ama artık onu çıkarmıyolarmış, yeni sezondaki ürünlerle başka bir modeli çıkarsa belki gelir dediler ama o sitesindeki, kataloglarındaki cam çaydanlık yok artık malesefmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?