tşk ederimm tatlımm.cnm ben bundan 2 takım aldım bide yaa. sadece kahwaltı olarak düşünmedimm.gün içindede rahatlıkla kullanabilirmm die düşündümm.12 ye tamamladımm.
gördükçe alıorumm cnm yaa.daha 20 yaşındayımm.bi adayımm bilemm yok .çok erkenn ama görünce dayanamıorummkaydirigubbakcemile3
daha iisi sizlerinn olsunn
miss curious (umarım doğru yazdım)
ayaklı bardaklarda benim de gözüm var ya
biraz bardağı die satılıodu ama meyve suyu koymaya sabah kahvaltılarında vs birebir gibi
alabilirim ben de umarım
biraz bardağı die satılıodu ama meyve suyu koymaya sabah kahvaltılarında vs birebir gibi
alabilirim ben de umarım
alabilirim ben de umarım
:))) cnm ozmn bence çok acele etmio okdr güsel şeyler çıkıoki her geçen gün böyle giderse sen 2-3 takım daha alırsın sempatiksalakcinni
ben geçen sene evlendim ve 1 sene önce almaya başlamıştım daha evleneli bikaç olmasına rağmen ayy bunlar daha güselmiş acele etmeseydim şimdi alsaydım diorum... ayrıca bukdr çok şey alma sonra koyacak yer bulamıosun hepsi eline dolanıo mutfakta... ayrıca ev görmeye gelenlere alacak bişey kalmıo:kedi:
moda geçmeyecek geçsene kullanmaktan sıkılmayacağın şeyler al tatlım...
birde schafer markayı kesinlikle tavsiye etmiorum topiğin başında çok beğenilen bi yemek tk vardı schafer marka şu an aldııma çok pişmanım... kullanmak içimden bile gelmio... çatal bıçakların hepsi kırıldı ilk kullanmaya başladıım hftadan beri atmaya başladım... şu an hiç kalmadı diyebilirim... tabaklarıda çok şeker desenleri falan ama sanki sıcak bişey konulduğunda veya yıkandığında boyaları yawaş yawaş çıkıomuş gibi gelio bana... çin malı işte hiç içime sinmio....
güral porselen kütahya porselen porland porselen harika...
tesekkur ederiz canim..a.s.aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar
cnm şu moda konusunda haklısındaa daha sonraa hepsini birden almaya kalksamm peşin para lazım olcakk.parça parça almk zorundayımm.bütçemm anca buna yetioo.
e şimdiden başlımkii daha sora skışmayımm die düşündümm.
sen şimdi schafer ı tawsiye etmiorumm dedn bak içime kurt düştü.inş ii çıkar aldklarmm ya.ilk aldığım kütahyaydı.deiştirdimm.ikinci kez deiştirmem imkansızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?