eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

:))) cnm ozmn bence çok acele etmio okdr güsel şeyler çıkıoki her geçen gün böyle giderse sen 2-3 takım daha alırsın sempatiksalakcinni
ben geçen sene evlendim ve 1 sene önce almaya başlamıştım daha evleneli bikaç olmasına rağmen ayy bunlar daha güselmiş acele etmeseydim şimdi alsaydım diorum... ayrıca bukdr çok şey alma sonra koyacak yer bulamıosun hepsi eline dolanıo mutfakta... ayrıca ev görmeye gelenlere alacak bişey kalmıo:kedi:

moda geçmeyecek geçsene kullanmaktan sıkılmayacağın şeyler al tatlım...
birde schafer markayı kesinlikle tavsiye etmiorum topiğin başında çok beğenilen bi yemek tk vardı schafer marka şu an aldııma çok pişmanım... kullanmak içimden bile gelmio... çatal bıçakların hepsi kırıldı ilk kullanmaya başladıım hftadan beri atmaya başladım... şu an hiç kalmadı diyebilirim... tabaklarıda çok şeker desenleri falan ama sanki sıcak bişey konulduğunda veya yıkandığında boyaları yawaş yawaş çıkıomuş gibi gelio bana... çin malı işte hiç içime sinmio....
güral porselen kütahya porselen porland porselen harika...

miss curious (umarım doğru yazdım)
ayaklı bardaklarda benim de gözüm var ya
biraz bardağı die satılıodu ama meyve suyu koymaya sabah kahvaltılarında vs birebir gibi
alabilirim ben de umarım

biraz bardağı die satılıodu ama meyve suyu koymaya sabah kahvaltılarında vs birebir gibi
alabilirim ben de umarım

bievin ayaklı bardakları çok hoşuma gidiyor benmde:kedi:

alabilirim ben de umarım

al canim ya oyle yaziyodu ama pek bira bardagi gibi diil hatta ben yemekteyiz de birisinin onlara muhallebi koydugunu bile gormustum...Fiyati da uygun 10 tl 6 tanesi..

alabilirim ben de umarım

benda almıştım istanbula gittiğimizde ikeadan o ayaklı bardakların aynısını çok güzeller kullanıyorum meyvesuyu için falan çok güzel geçen pazar kahvaltıya almıştık arkadaşlarımızı portakal suyu koyduk masada çok şık durdular bide altları yuvarlak deilya çok deişik duruyo ben çok beğeniyorum yalnız ikeada almadan önce kutusunu açıp bakın derim ben bakmadan direk almıştım birinde biraz hata vardı a.s

cnm şu moda konusunda haklısındaa daha sonraa hepsini birden almaya kalksamm peşin para lazım olcakk.parça parça almk zorundayımm.bütçemm anca buna yetioo.
e şimdiden başlımkii daha sora skışmayımm die düşündümm.

sen şimdi schafer ı tawsiye etmiorumm dedn bak içime kurt düştü.inş ii çıkar aldklarmm ya.ilk aldığım kütahyaydı.deiştirdimm.ikinci kez deiştirmem imkansızz

bunu daha once almistim su anki bekar evimde kullaniyorum ama ilerde de kullanmayi dusnuyorum belki 2. bi tane daha alir capraz asarim ikisini..

Bunu da icini doldururum ıvır zıvırla die dusundum rahat oluo bayaga...

kızlar bi evin yemek takımları hakkında ne düşünüyorsunuz. kullanıp memnun kalan varmı aranızda. bugun biraz baktım güzel görünüyolar. ama kalitesi nedir çin malımı eger bilginiz varsa paylasırsanız cok sevinirim

cemile cuisine'den aldim bugun servis seti umarim kalitesinden kullanan arkadaslar memnun kalmistir...

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. yazdıklarınızı ve eklediğiniz resimleri teker teker inceledim.. epsi birbirinden cici güzel:)

sizlere bir önerim var.. ben nevresim takımlarım ille taç olsun dedim.internet mağazasına baktığımda çok şirin saten nevresim takımları 150 tl lerden başlıyordu.sonra çorluya yaklaşık 15 km uzaktaki fabrika satış mağazasına gittim..
220 tllik valeron nevresim takımları 80lere pamuk saten nevresim takımlarının ise 49-75 arası olduğunu grdüm ve tabi ki de aldım.
sitede yeni olduğumdan resimlerinasıl ekleyeceğimi keşfettiğim anda resimler de yükleyeceğim.
yatk örtülerinde de kampanya var 99 tl ye satıyorlar.piketakımları 67 civarı ama tek pike alıp çarşaf ve yastık kılıfıyla kombine ettiğinizde 38 liraya maloluyor.
ilginizi çeker diye düşündüm.
sevgiyle kalın iyi geceler :)

çeyiz güzelleri
yeni çeyize başlayanlara bi site tavsiye edeceğim
benim sürekli takip ettiğim yakaladınyakaladın.com adlı bir site var
ucuza hergün farklı ürün satıyorlar
site güvenilir
bu site şimdi Yakala Ceyizi
diye bir alışveriş sitesi daha kuruyor pazartesiden itibaren faaliyete geçecekmiş
şimdilik kurulum aşamasında olduğu belli ama anasayfada gördüğüm
kampanya çok güzeldi
bi bakmanızı öneririm
bir çok şeyi kapsayan bir set yapmışlar ve 1099 liraya satıyorlar
ben almamış olsam kesinlikle düşünürüdm
yemek takımı
tencere takımı
çatal bıçak takımı
korkmaz kettle
korkmaz kettle
korkmaz fritoz
bıçak seti
teflon tava seti 3 lü
düdükü tencere
ve kablosuz mikser

anlıorum cnm seni bende parça parça aldım ama yani ortada bişey yokkende alman riskli geldi bana... kaç yıl sonra evleneceğin belli deil çünkü bende mesela 1 sene önce başlamıştım... evlenirken nerdeyse herşeyim tamdı... hemde herşeyin hep en iisini aldım. ama genede ayy bu da güselmiş bunu alsaydım eksik olsaydı da şimdi dediim oluo... onun için dedim...
bilmiorum cnm umarım seninki ii çıkar benimkiler hakikaten çok kötü bende dün kaldıradım dolabın en tepesine dün hiç kullanmak istemiorum gözüm bile görmesin...

Ben de bugün bakırköy deki cumartesi pazarına gittim orda bunları gördüm ve aldım fiyatlarına inanamıcaksınız..Kaliteli değil ama günlük kullanıcam nasıl olsa.Daha da alıcaktım da çok kalabalıktı bunları zor seçtim.
Bu 2,5 liraydı.

Bu tabakların tanesi de 1 liraydı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…