eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ayşe ilki çok güzel
penir dilimleri kenarlara zeytinler ortaya kahvaltı için süper çok beğendim

baharatlık takımım

ya bunu alıcam

ya da bu kedilileri

Son düzenleme:

bende bu mıknatıslı baharatlıkları çok beğeniyorumm.. Heryeri metal olanı da var bunlarınn onlardan alıcaktım ama kafamı çok karıştırdılar. Metaller çok leke oluyor diolarr CADIARZU ne yapsam bilemedimmm.

bende çok beğeniyorum bunları evet leke yaptıklarını bende duydum ama bunların heryeri metal değil sanırım

evet bunların heryeri metal değill ama hangi rengini alsamki şimdi mutfak daha belli olmadan belli bi renk almak nasıl olur. Sonra beğendiğim bişeyi sırf rengi bu aldıklarıma uymazsa diye alamamaktan korkutorum en iyisi bunları en son zamanlar almak :)

evet camlardaa çok güseel aslında insanın baktıkça kafası karışıyor :) ya hepsi cam ağırlıklı oluccak ya metal ya porselen ya bambuuuu :))

manyetik baharatlıklara baktım bugun ama cok kucukler oldu mu biraz buyuk olsun yer kaplamasın ama manyetikler kucuk..öbürleri tezgah üstü ki ben kalabalık tezgahtan nefret ediyorum.. önerisi olan kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…