eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bu da diger bornoz setim kızlar bunuda ucuz bulunca almıstım :)) renkleri bu deil ama mavi we gul kurusu

En son aldıklarım kızlar

bornoz takımı Taç marka aldım..Bambu lifli..

süpürgem de suya çekme arzum marka..

kahvaltı setim..kütahya porselen..bunu alalı oldu baya ama resmini bulunca eklemek istedim..

opuyorumnanaktan

[/URL][/IMG]
TAÇ SATEN PAMUK NEVRESıM TAKIMIM 157 TL

GÜNLÜK NEVRESıM TAKIMIM 45 TL

GELıN HOME PıKELı NEVRESıM SETıM 480 TL
[/URL][/IMG]
DAYSıN COLURS ÖRGÜ BATTANıYELı NEVRESıM TAKIMIM 198 TL
ŞıMDıLıK BUKADARR DıĞERLERıNıN DE RESMıNı BULDUKÇA EKLERıMopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hepside cok guzel kızlarr kahwaltı takımı da ayrı bi guzel wallaaa zemuszemus gule gule kulllannopuyorumnanaktan

SELAM KISLAR :))

BENDE ALDIKLARIMDAN BAZILARINI EKLEMEK ıSTEDıM :)

günlük çkb takımım .. hisar..

resimdeki teflon ve çelik tencere takımlarını aldım..hisardan..

nevresim takımım ..sarev..

days in colours 'tan günlük nevresim takımı :)

kahvaltı takımım , seneler önce aldım

ütüm..tefal..

Son düzenleme:
kızlar kızlar daha ufak ufak başladım çeyiz hazırlıklarıma. biter değilmi allah yardım eder hıı? bayanssulusmile

Yağlık , sirkelik ve tuzluk biberliklerim:) ve su bardaklarım (hepsi paşabahçe) sirkelik ve yağlık toplam 6 tl, tuzlukların tanesi 2 tl

yine bardaklarım yine paşabahçeden 6 lı renkli bardaklarım 6 tl, 6 lı şarap bardaklarım da 9 tl :))

Mutfak havlularım ve bezlerim, tanesi 10 tl

teflon tencere ve tavalarım:) 3 lü mavi set mehtap marka. mehtap set 28 tl

yumuşacık taç battaniyelerim:) tanesini %50 indirimle 50 tl ye aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
mutfak önlüğüm:)

ve
Pasta setim:) 6 kişilik paşabahçe. 25 tl

4 lü kahvaltı setim

çaydanlığım, ve porselen demlik

pinky_ cnm ne gusel ya rengarenk bardaklar tuzluklar filan o tuzluklardan gorsem bende alırdım ama hiç denk gelmdi gule gule kulln cnm opuyorumnanaktan

Güle güle kullan Pinky cim hepsi çok güzeller ben en çok kahvaltı tabaklarını beğendim..Paşabahçeden mi almıştın?

pinky kahvalti setimiz ayniymis canim..
Kizlar hepiniz aldiklarinizi gule gule kullanin..Sarev nevresime bi de bambu bornoz takimina bayildim...

pinky_ cnm ne gusel ya rengarenk bardaklar tuzluklar filan o tuzluklardan gorsem bende alırdım ama hiç denk gelmdi gule gule kulln cnm opuyorumnanaktan

Canım ben daha yeni real büyük marketten aldım yağlık sirkelik tuzluk ve bardakların hepsini. Paşabahçe satan mağazalarda da olabilir tatlım. Bu renkli bardakların çay bardaklarıda vardı hatta.
Çok çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…