- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
kızlar hepsi birbirinden güzeller güle güle kullannın inşallahhh zemuszemus
miss_curious taş gibi olan tuzluk ve biberliğini nerden kaça aldın tatlım bayıldım yaa -tatlicadiarzu-
miss_curious hayaletli 2li tuzluk gbi şelerden bende de var canım:) bi tnesinide alırken kırmıstım.. extra fazladan ödemişitim bak şimdi o kötü anı hatırlattın:) şaka bir yana cok güzel yine aldıkların canım.. neşeyle kullan...:)
kütahya porselen reklamındaki yemek takımına benzettim o mu ??
reklama hiç dikkat etmedim canm yaaafisfisfis
peki nekadara aldın canım ya bende çok soru sordum galiba kusura bakma :asigim:
bunlarda en son aldıklarım..
kalimera aldiklarin guselmis canim, cay makinasi sekil itibari ile cok husuma gidiyo..Kullanimi ile ilgili bi bilgin var mi...CADIARZU
peki nekadara aldın canım ya bende çok soru sordum galiba kusura bakma :asigim:
çay makinesinin beyazından biz kendı evimizde kullanıyoruz.. camlı olan kısmı sakar varsa evde zor kullanımlı..biz aldıktan bikac ay sonra kırdım yanlıslıkla.. onun dısında kıllanımı güzel ama tezgahta yer kaplıyor..kettle ı gizli rezitanslı o yonden güzel..
bende altlı üstlü cay seti mı alsam az yer kaplasa diye diyorum.:S
Kızlar bende kaç gündür bir pike takımı arıodum days ın colours un çok beğenmiştim ama hiç bi yerde kalmamış diyorlardı ve sonunda buldum hemde 1 tane kalmış oda benim oldu hemde 50 TL ye bakınnnnnnnnnnnnn
(netten alıntıdır)
Hmmm ama canim bicok modelin ust kismi cam..Ben de tezgahta fazla bisey istemiyorum...celik almam lazim aslinda..:uhm:
aynısını ben de çok istiyordum, bulamamıştım..
annecim almış dün, aynen bi tane kalmış hemen kapmış:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?