eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

tşk alttan ikinci baharatlık mıknatıslı biev marka cnm düşünürsen şuan kampanya var 100 tl lk alıçverişe 25 tl hediye çeki veriyorlar [/QUOTE]

canım biev markasının internet sitesine girdim ama mağazaları nerde ki??, çok güzel baharatlıkları varmış gerçekten

sinbo markası bencede hiç iyi değil kim kullandıysa bozuldu hiç tavsiye etmem bir arkadaşın yazdığın gibi ucuz mal alıcak kadar zengin değilim

Bayanlar taç battaniyelerde indirim yyapmışş. Bgn 45 tlye aldım çift kişiliğini...

Evet cnm ama her üründe değil...Battaniyelerde var ay sonuna kadar devam edecek dedi kız..

pzrtsi gunu gideyim taç magazasına o zaman..:)
sağol haberdar ettigin icin ezgicim..

bende gideyim de hangi rengini alsam diye düşünmeye başladım bile:)

diğer topiğe de yazdım ama ben siyah aldım renkli renkli olsun istemiyorum çnkü odam.. Sadece pike takımım fln renkli olsun istiorumm... Ama renkli alacak olsamm mor olanı alrdım a.s

Şimdi annemle tek kişilikten de 1 tane almadığımıza pişman olduk... English homedan almıştım tek kişilik ama yarın bir de tek kişilik kırmızı alıcam.. O daha güzel kendinden desenli, çift kişilikleri kalmamıştı onların üzülmüştüm :çok üzgünüm: Tek kişiklerde 35 ya da 39 tl...

anladım canım çok sağol.yarın inşallah gidiceğim.

Evet canım bende sürekli neti takip ediyorum nette hala eski fiyatlar.. O yüzden tesadüfen haberim oldu benim de bugün. Linens mağazasından aldım...

şanslısın demekki ama benim öyle markalara karşı bi yargı vardır ztn... mümkün deil değişmez... mesela arçelik markayıda hiç sevmem... şimdiye kdr aldıımız hiç bişeyden ondan da memnun kalmadık, çevremdekilerde kalmadı... ama son çıkan ürünleri dahakaliteli sanırım... mesela çay mak arçelik mükemmel çok memnunum:))))
7-8 senedir sinbo kullanıorum demişsin ben bikaç senedir sinbo markasını tanıorum... belki de o zmnlar daha kaliteliydi çünkü markalar genellikle ilk çıkardıkları ürünleri daha ii yapıolar zmnla kaliteyi düşürüolar

evet, markakar karşı bi ön yargı oluşuyo. ben de mesela beko dan nefret ederim asla da sokmam evime. sinbodan ise evet 7-8 yıldır saç ürünlerini kullanıyorum ama aynı ürünü daha sonraki yıllarda da aldım her evime, hiçbirisinde sorun yaşamadım şükür :ecrin_bebek:

herkese merhaba :)

geçen gün aldığım nevresim setleri evime geldi sonunda ama days in colours dan aldığımı kontrol ederken nevresimin üstünde bikaç tane ip kaçığı gördüm canım sıkıldı..

gidip geri versem yenisini istiyorum desem olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…