eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

pinky tesekkur ederım davetıye gonderıyım dedın ama ben cok yenıyım msj sayım 50 olmadıgı ıcın ozelden atamıyorum(((

selam kıslar :)

bugün çeyizim için days in colours complete set aldım .. pikesinin içine yorganda geçebiliyor..üstelik çift kişilik yorgan hediyesi var sırnaşık şey nasıl sizce :) bu model ama kapitoneli pikesi var :)

]

rengarenk.cıvıl cıvılhihoyyyt
çok beğendim.
güle güle kullan tatlım

yagmur canim uyku setin cok tatli yaaa renkleri cok canli duruyor...güle güle kullan.......

teşekkürler kıslar hepimiz güle güle kullanalım :))

benimki tam uyku seti değil kapitoneli pikesi var..yazın pike olarak kullanılıo..kışında içine yorgan geçio..kullanışlı gibi :dance:

en son aldığım siyah nevresimden sonra bu pek renkli kaydirigubbakcemile3

yagmurcum güle güle kullan pikeni..:)
zeynepsudem senin aldıklarında cok güzel.:)iyi günlerde kullan inş.:)

bu arada days in colours battı haberlerine baktım netten 2008 de çıkmış haberler hala her yerde satılıyor ürünler kafam karıştı o yüzden :S

Zeynepsudem aldıkların çok şekerr canım güle güle kullan

Alttan ikinci resim baharatlık mı tatlım, yapışıyor onlar sanırım?
En alttaki 3 lü kavanoz takımada bayıldım canım. Nereden aldın.

yagmur sende güle güle kullan cnm pikeni çok güzel.

Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar mini fırın düşünenle rvarsa A101 de sinbonun var gri renk 60 liraya, bugün okuldan gelirken girip inceledim, güzele benziyo :) içinde 1 dikdörtgen 1 de yuvarlak tepsisi var alıcam sanırım ben :)

sinbo hem iyi hemde ucuzdur ..sinbonun baska ürünlerini kullanıyoruz şikayetimiz yok.. hayırlı olsun gdmt

gerçekten bende baktım güzele benziyo kızlar... bende alacağım galiba:lepi:

sinbo markadan nefret ederim çok kalitesiz çin malı işte... ne aldıysam kesinlikle memnun kalmadım... bekar evinde fritözü evimi yakıodu... ogün asla evime bir daha sinbo marka sokmam dedim... ama ev hediyesi geldi katı mevye sıkacağı köpürtüo ufak ufak bölmeden atamıosun temizliği zor memnun değilim... dijital baskül geldi, 6 ayda bozulu... annemler almanyadan getirtmişti 6 sene oldu hala tık demeden çalışıo ne pili bitti ne de bozuldu... sabunluk geldi hediye hani şu elini altına tutuosun sabun akıo... tek ondan memnunum, mutfakta gerçekten çok kullanışlı ama onun dışında çevremde de sinbodan memnun olanı görmedim alırken iki kere düşünün....

yagmurcum güle güle kullan pikeni..:)
zeynepsudem senin aldıklarında cok güzel.:)iyi günlerde kullan inş.:)

saol cnm

QUOTE=pinky_;12288716]Zeynepsudem aldıkların çok şekerr canım güle güle kullan

Alttan ikinci resim baharatlık mı tatlım, yapışıyor onlar sanırım?
En alttaki 3 lü kavanoz takımada bayıldım canım. Nereden aldın.

yagmur sende güle güle kullan cnm pikeni çok güzel.

Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın[/QUOTE]

tşk alttan ikinci baharatlık mıknatıslı biev marka cnm düşünürsen şuan kampanya var 100 tl lk alıçverişe 25 tl hediye çeki veriyorlar

annemin bana ogrenci iken ceyiz icin aldigi uyku seti..Ben cok sevmiyorum cicekli seyleri o yuzden misafir icin kullanmayi planliyorum..

valla bizim evde de çoğu küçük ev aleti sinbodur. biz çok memnunuz, hiç sorun yaşamadık. hatta sinbonun saç kurutma makinesini ve saç düzleştirme makinemi taaa liseden beri kullanıyorum ben yani yaklaşık olarak 7-8 yıldı
r ve hala bişey olmadı, süper çalışıyolar
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…