eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

canm bu böylemi satılıyo nerden alabilirz cnm bende nişan bohçası hazırlıyormda ?

kızlarr limangodan yada markofoniden aldığın ürünler için kargo ücreti nedir neye göre kargo ücreti veriyosunuz??

kargo fiyatı zaten alışveriş esnasında belirtilio, kargoyu da ödüyosunuz yani ürünü laırken, ben mesel markafoniden bişiler almıştım kargosu 6 liraydı

Arkadaşlar buda benim bugün çok beğenerek aldığım kütahya porselenin kek takımı..

kizlar yeni bisi almadim ama annem ben orenciyken ormus klozet takimiİ:)

ayy bende de var bu paspaslardan annem örmüştü bir ara :hulya: lülülülülülü güzel günlerde kullan :)

Arkadaşlar buda benim bugün çok beğenerek aldığım kütahya porselenin kek takımı..

pek güzelmiş :) kek takımının içinde neler var tatlım? güle güle kullan :)

bnde çok beğendim iyi günlerde kullan :)

teşekkür ediyorum canım benm.

Yağmurcum içinde 25 cm servis tabağı ve üstü için 20 cm tabak

6 adet 20 cm tabak

çay fincanı 6 adet, tabağı 6 adet
ve şekerlik var

Son düzenleme:

ben istiyorum a.s.

canım ggden almadın umarım
ben bundan önce almıştım arkadaşıma hediye cam gibi görünen yuvarlak saat oval ve akrilik böle plastik gibi geldi her yeri çatlak çatlaktı ggden aldıysan ürünü kargocunun yanında aç sorun varsa aynen iade et canım ama saat çok güzel görünüo inşallah sorunsuz gelir

cnm gg den aldik.:gitme: Ama ole pahali diildi kotu cikmaz insallah...Kirik cikmasin da aman nisanlimi aradim soyledim hemen ac gelince urunu die...Ben goremiyorum aldigim urunleri cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…