kızlaar bende cumartesi alışveriş yaptım, bugün eve gelecek nette bulabildiklerimi ekleyeyim...
Taç uyku setim 200tl
[/url][/IMG]
Taç battaniyem ama renkler farklı 90 tl
[/url][/IMG]
Tefal ütü 200tl
[/url][/IMG]
Banyo setim, ama benimki biraz daha farklı bugün resmini çekebilirsem yine eklerim, benimkinde şeritler var fiyatı 165 tl
[/url][/IMG]
Buda sözlüm için aldığımız damat seti, haziranda nişan bohçalarını vericez... Tabi aşkımın pijaması gri, gömlek ve kravat farklı desende 100tl
[/url][/IMG]
Fiyatları fikir olsun diye yazdım arkadaşlar, bunların yanında çamaşırlık, ütü masası aldım.
kızlarr limangodan yada markofoniden aldığın ürünler için kargo ücreti nedir neye göre kargo ücreti veriyosunuz??
canm bu böylemi satılıyo nerden alabilirz cnm bende nişan bohçası hazırlıyormda ?
kizlar yeni bisi almadim ama annem ben orenciyken ormus klozet takimiİ:)
Arkadaşlar buda benim bugün çok beğenerek aldığım kütahya porselenin kek takımı..
bnde çok beğendim iyi günlerde kullan :)ayy bende de var bu paspaslardan annem örmüştü bir ara :hulya: lülülülülülü güzel günlerde kullan :)
pek güzelmiş :) kek takımının içinde neler var tatlım? güle güle kullan :)
bnde çok beğendim iyi günlerde kullan :)
Arkadaşlar buda benim bugün çok beğenerek aldığım kütahya porselenin kek takımı..
limango ve markafoniye üye oldum bugün bakalım beğendiğim birşeyler olursa ve maddi olarak hazır hissedersem siftah yaparım bende artık
ayrıca isteyen varsa limango ve markafoni için davet atabilirim baya indirimde ürünler var çeyiz için nevresimler uyku setleri harika...
Canım çeyiz mağazalarında bulabilirsin, takım halinde satılıyo
kargo fiyatı zaten alışveriş esnasında belirtilio, kargoyu da ödüyosunuz yani ürünü laırken, ben mesel markafoniden bişiler almıştım kargosu 6 liraydı
canım birden fazla ürün aldığında nasıl oluyoo peki aynımı yine?
canım ggden almadın umarım
ben bundan önce almıştım arkadaşıma hediye cam gibi görünen yuvarlak saat oval ve akrilik böle plastik gibi geldi her yeri çatlak çatlaktı ggden aldıysan ürünü kargocunun yanında aç sorun varsa aynen iade et canım ama saat çok güzel görünüo inşallah sorunsuz gelir
Bugun aldigimiz aynali saatimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?