eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

guzel soru cnm..Aldigin urun ayni markaya ait ise tek kadro ucreti odersin ama farkli bir markadan da urun alirsan ona ayri kargo ucreti oduyosun malesef

hmm bende mesela iki tane nevresm takımı aldm ağırlığa göre değişiomu ücret diye düşünmüştm ama değişmiyomuş bide kargo üvretini kapıda ödemiyormuyuz çok soru sordm ama :)))

çok şık cnm güle güle kullann... Benim de okuldan bi öğretmen arkadaşımm almıştı ama onunki siyahtı, metaldi sanırım. O güzel çıkmıştı inş bu da güzel çıkaar..

insallah cnm heves ettik biz de aldik..Her seyimizi almisiz da bi bu kalmis gibi aldik valla..boshayallersmile detaylarla ugrasiyorum simdilik..

hmm bende mesela iki tane nevresm takımı aldm ağırlığa göre değişiomu ücret diye düşünmüştm ama değişmiyomuş bide kargo üvretini kapıda ödemiyormuyuz çok soru sordm ama :)))

yoo kargo ucreti fiyata dahil oluyor, kapida odeme yok..

canım bende istiyorum üyelik davetii

Kızlar merhaba

Limango Markafoni yada Trendyol a üye olmak isteyenler özelden mail adreslerini yazsınlar lütfen hemen davetiye yollayayım.

tşkler biriciğim zemuszemus
2 bornoz 2 baş havlusu 2 banyo havlusu =390dan 280e inmiş. boncuk işlemeli olduğu için biraz yüksek fiyatı.

tşkler biriciğim zemuszemus
2 bornoz 2 baş havlusu 2 banyo havlusu =390dan 280e inmiş. boncuk işlemeli olduğu için biraz yüksek fiyatı.

280 mıı:1shok: :1shok: :1shok:
o kadar pahalı bişey almam diyodun kıss nasıl aldın bende 190 çok verdim diyodumohaoldumsmile
ama seninkinin içi dışı aynı havlu gibi galiba taşlarıda belli değil seninkinin aynımı şimdi bu resimdeki:1ninca:

Arkadaşlar buda benim bugün çok beğenerek aldığım kütahya porselenin kek takımı..

ooyy çok güzelmiş bayıldım vallahi..:lepi:
ayrıca kek takımınıda ilk defa duydum benımde almam lazım .. eyvahedigeldismile
güle güle kullan canım a.s.

Bugun aldigimiz aynali saatimiz..

canım güle güle kullan.. senin zevkine hayranım.. eminim evin çok güzel dekorlanmış olacakboshayallersmile

bende bugün Kervandan aldığım 6lı bornoz takımımı ekliyim..

güle güle kullan lilyumcum..:1rolleyes:hangisi hatunun hangisi erkegin belli .benimki gibi belirsiz değil:sinifsinif:

evet canım model aynı ama bayanınkinde sarı olan yerler bende beyaz yani bornozla aynı renk. burda boncukları belli olmuyo evet. bayanınki boncuklu ama. el havlusu ve banyo havlusuda öyle.
bncede pahalı ama annemin bu çok hoşuna gidiyormuş. iyi madem dedik bnmde canıma minnet gamyoncuiremsu taksitle aldık işte.
güle güle kullan lilyumcum..:1rolleyes:hangisi hatunun hangisi erkegin belli .benimki gibi belirsiz değil:sinifsinif:

evet canım boncuklu olan bayanınki gayet belirgin . teşekkürler cnmyerimseniben

valla ben olsam kirmiziyi alirdim koltuklarim kirmizi birdeherkesin evindeki siyah farkim olsun benimdesehpamin yuzu soyuldu ne yapsamki:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun cnm
güle güle kullannaniknanik

ooyy çok güzelmiş bayıldım vallahi..:lepi:
ayrıca kek takımınıda ilk defa duydum benımde almam lazım .. eyvahedigeldismile
güle güle kullan canım a.s.

sağolasın canım benim. bende ilkkez duymuştum ta ki görene kadar ve aldım hemencik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…