eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

sinoplu canımm çok tşk ederim evet ankastre çok guzel duruyor gerçekten.
Düğün kasımda canım ekimde olcaktı ama kasımda evi teslim vericeklermiş. bi ay ertelendi. Şimdiden aldık borçlarıda ödensin aradan çıksın diye. opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım benim ..bizde evin bitmesini bekliyoruz.. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş:)
hepimize huzur ve mutluluk dolu bir yuva versin ..

Tşk ederim sinoplum , inşallah canım amin.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
pinky'cim allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin cnm cok guzel hepsi..Darisi basima insallah...Sinoplum tekrar sagol tatlim..Ben de nisanlimi ugurlamaya gittim havalimanina:a015: donuste ikeaya ugradim bisi almadan donmek olmazdikaydirigubbakcemile2
tepsimiz vazomuz olcu kabimiz

Misscuriouss ne gusel şeyler almışsın öyle, ikeaya bende giderim birgün inşallah, güle güle kullan cnmm sende

Kızlar daha uyanmadınız mı limangoya days in colors un banyo paspas takımı gelmiş, çokşık,sade ve modern gözüküyorlar bi tek hangi renk alcama karar veremedim yaCADIARZU

gunaydın yky tatlım bende gül kurusu pembe rengi olanını aldım:)
güle güle kullanalım canım arkadaşım

kızlar iyi günlerde kullanın
benimde aklımda wardı bunlar ama dün biyerde baktım
havlu gibiler bunlar çok inceler mirmirmirmir

densen sağol cnm çok kalın olan banyo halılarını ben sevmiyorum zaten kendi adıma .Böyle de çok kibar, şık ve değişik bi tasarım olmuş bence.

pinky hayirli olsun tatlim beyaz esyalarinida almissin dugun yakin herhalde???....iyi günlerde agiz tadiyla kullan insallah...

pamuk helva cnm sağolasın, düğün kasımda olcak, biz şimdiden aradan cıkaralım beyaz eşyaları ödemeleri bitsin istedik biraz da olsa.

densem cnm evin teslimini bekliyoruz açıkcası zaten. 10 kasımda teslim dediler.Kasımın 3. haftası en kısa zaman da inşallah Aslında ekimde olcaktı ama bi ay ev teslimi ertelenince bizim düğünde kasıma kaldı

hmmm limangoda ki takımlar gerçekten çok şık. ben de almak isrerdim ama daha evimiz belli olunca alırım artık. bunları bulamam tabikiiiiii alan arkadaşlar güle güle kullansınlarrrr

Missim üzüntüden kendini ikeaya vurmuşsun ilahi..:))cok güzeller ama al al:)))
miss ,pinky ve ykyy güle güle kullanın canlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…