eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bugün alcam kızlar arçelikten su filtreli.

nevresimler çok hoşş çok şık .Güle güle kullanın kızlarzemuszemus

Eklentiler

• $S_7510_L.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Şekerler bir de aşkımm bu tatlişleri aldı

Aryıldız viole 89 parça çatal kaşık takımı parlak

Buzdolabı stickerimiz ben bayılıyordum oda sürpriz yaptı evimiz için aldı:))
ışte komik kediler

hehehehehe kızlar bunlarda komik kedi stickerlarının hediyesiydi unuttum
prizler için 5 sticker ya cok şekerler beaaa:)))

Bir de saatli, kelebekli,aynalıı saat aldı

Bu kadar:)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
yok bacım yok, benim ki odun... kırıcam kafasını... nerdeyse kendi kendime evlenicem, evmiş eşyaymış umuru değil ya klava:

nazar boncuğu koyayım da seninkine nazar değmesin bari

pinky nerden buluyorsun bunları yaa çok tatlılar hele o kedicikler :lepi: saatte çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan canım ben şimdiden senin evini merak etmeye başladım bile hihoyyyt

Kızlar resimlere ekledim komik kedi stickerlarının hediyesini , prizler için kedi stickerları hediyesi vardı cok eğlenceli çok tatlılar bir bakın:))

joey canım ya kıyamam yaa öyle düşünme.
Ruzgar canım inşallah evimizinde resimlerini çekeriz, o zamanlar gelirse tabi,
Tşk ederim öpüyorum

inşallah gelir o günler de. pinkycim senin kedilere karşı özel bir sevgin var sanki:) avatardaki de kitty sengözlerimebaksanab

Slm arkadaslar cok guzel ceyızlerınız var ben evlı oldugum ıcın herseyı halletım ama sız guzel arastırmısınız herseyı en ıyısı once takıp etmek bazen markalar cok dusuyo ındırıme o zamanları fırsat bılmelısınız hıc bıseyı ertlemeyın aklınıza dusenı once neten sonra gıdın magazadan bakın en ıyısını yapın pısman olmayın cunku bı kere evlenıyodunuz tadını cıkarın not herseyınızı uyunlu alın renk falan ona gore yapın tarzını belırleyın

inşallah gelir o günler de. pinkycim senin kedilere karşı özel bir sevgin var sanki:) avatardaki de kitty sengözlerimebaksanab

evet canım cok seviyorum kedileri, zaten bi çinçila cins kedi alıcam evimize pamuk gibi bişey alcam:))

kizlar aldiklarinizi gule gule kullanin, valla en cok bakmayi sevdigim sayfa çeyizlerimiz resimli sayfasi..hihoyyyt
ben de aldiklarimi ekliyim.. Bugun aldigim kek kalibi
bi de 2.ekmek sepetim:)

Son düzenleme:
Tşk ederim kızlar sizlerde aldılarınızı güle güle kullanın

Honest bitenekadar.com sitesinden anneler gününe özel hediye bölümünde canım 18,90 fiyatı özel fiyat:) + kargo ücreti 3 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…