eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Markafoniden aldım.. ilk defa kredi kartıyla alışveriş yaptım..hadi hayırlısı bakalım..:S

Son düzenleme:
sinopluuu canımm hayırlı olsun, netten ilk alışverişini yaptın sonunda.
güle güle kulllan cnm.

çok teşekkür ederim kızlar..:)hepimiz gülerek kullanalım inş.

pinky cnm güle güle kullan, sticker larına bayıldım, ne düşünceli nişanlılar var yaboshayallersmile

Sinoplu57 çok güzelmiş güle güle kullan. benim de bu hoşuma gitmişti ama yatak odamı yapmayı planladığım renk ile uymadığı için almadım.

Sinoplu hayırlı olsun güle güle kullan .

Pinky düğününe 5 ay vardı yanlış bilmiyorsam,tarihi mi değiştirdiniz.Çizelgende 6 ay yazıyor CADIARZU

ruzgar canım evet ya çok dikkatlisin.

Aşkımın ünivden kalma kredi borcuna öncelik verme kararı aldık, onun ve benim içime dert oluyordu bu borç, böylesi daha iyi olacak. Biraz üzgünüm; ama borçsuz evlenirsek çok daha rahat edicez 2 ay erteledik aralık sonu ya da ocağın ilk haftası düğünü yapacağız canım.

Geçer inşallah , uzaktan cok zor oluyor çok özlüyorum ama allah yardımcımız olucak. Bu ayın sonu gibi isteme, temmuzun sonu gibide nişan olucak kısmetse, bu telaşlarla uğraşırken bi bakıcaz ki geçmiş.

Allah sizin için de hepimiz için en hayırlısını versin canım.Borçsuz evlenmek en güzeli tabi.Sayılı gün sonuçta hemen geçecek inşallah canım.Şimdi üzülmüşsün ya ,yakında çenen ağrıcak ama korkma gülmekten ve mutluluktan olacak o :sm_cool::sm_cool::dance:

ruzgarrr canım benim yaaaa teşekkür ederimm, hepimiz hep gülelim inşallah, allah sevdiklerimzle hep mutlu olmayı nasip etsinnna.s.

bu arada canım seninde çok az kalmış of ne guzel bende öyle görücekmiyim acaba çizelgemi..her gecen gun daha cok heyecanlanıyorsundur eminim, ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım da:)

bu arada canım seninde çok az kalmış of ne guzel bende öyle görücekmiyim acaba çizelgemi..her gecen gun daha cok heyecanlanıyorsundur eminim, ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım da:)

hem de çok heyecanlanıyorum canım :asigim: Allahın izniyle görcen tabi kız Şeniz bana göre çok az kaldı başkalarına göre ise eh biraz daha var sırnaşık şey

Seninde az kalmış be canım, benimde bir değişiklik olmazsa 8 ayım var :))
Ben nedense sözde hiç heyecanlanmadım, ama haziranda nişanım var nasipse, şimdiden heyecanlanıyorum
bayanssulusmile

Seninde az kalmış be canım, benimde bir değişiklik olmazsa 8 ayım var :))
Ben nedense sözde hiç heyecanlanmadım, ama haziranda nişanım var nasipse, şimdiden heyecanlanıyorum
bayanssulusmile

salonda mı evde mi olacak nişanın canım
,hayırlı olsun az kalmış opuyorumnanaktan

bu kelebekli model nerde satılıyor acaba cok begendim merak ediyorum
pinky cevap veririsen cok memnun olucam :)

uzul29 canım bitenekadar.com sitesinden aldık düne özel bi fiyatla kampanya yapmışlardı, bitti kampanyası ellerinde kalmadığı için kaldırmışlar satışını canım.
ama başka sitelerden aratabilirsin canım bilemiyorum ama olabilir başka yerlerdede başka modelde aynı modelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…