- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
aldıklarınızı güle güle kullanın kızçeler..:)
Markafoniden aldım.. ilk defa kredi kartıyla alışveriş yaptım..hadi hayırlısı bakalım..:S
ruzgar canım evet ya çok dikkatlisin.
Aşkımın ünivden kalma kredi borcuna öncelik verme kararı aldık, onun ve benim içime dert oluyordu bu borç, böylesi daha iyi olacak. Biraz üzgünüm; ama borçsuz evlenirsek çok daha rahat edicez 2 ay erteledik aralık sonu ya da ocağın ilk haftası düğünü yapacağız canım.
Geçer inşallah , uzaktan cok zor oluyor çok özlüyorum ama allah yardımcımız olucak. Bu ayın sonu gibi isteme, temmuzun sonu gibide nişan olucak kısmetse, bu telaşlarla uğraşırken bi bakıcaz ki geçmiş.
ruzgarrr canım benim yaaaa teşekkür ederimm, hepimiz hep gülelim inşallah, allah sevdiklerimzle hep mutlu olmayı nasip etsinnna.s.
bu arada canım seninde çok az kalmış of ne guzel bende öyle görücekmiyim acaba çizelgemi..her gecen gun daha cok heyecanlanıyorsundur eminim, ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım da:)
bu arada canım seninde çok az kalmış of ne guzel bende öyle görücekmiyim acaba çizelgemi..her gecen gun daha cok heyecanlanıyorsundur eminim, ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım da:)
Seninde az kalmış be canım, benimde bir değişiklik olmazsa 8 ayım var :))
Ben nedense sözde hiç heyecanlanmadım, ama haziranda nişanım var nasipse, şimdiden heyecanlanıyorum bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?