güle güle kullan canım ..
içi elyaf gibi üzeri normal kumaş saten olmayan yatak örtülerinden arıyorum günlük kullanım için bu tarzda birşey alan ya da gören varsa yardımcı olabilir mi mesela aşağıya bi resim koyuyorum ama bundan bulamadım...
canım limangoda bu ara battaniyeli nevresim takımı görmedim nasıl alacaksın
kampanyayı mı bekleyeceksin
cnm gule gule kullan ben de bu ay mini peynir saklama kabindan siparis ettim..bi de orta boyu oluyomus seniin aldigiin mini mi acaba...
Güle güle kullan pamuk_helvacım aldıklarını.
Merak ettim de bu tencere takımını kaça aldın acaba? Tencere takımlarım var ama sırf meraktan soruyorum kaydirigubbakcemile3
tesekür ederim tatlim...ben özelikle mini olani aldim...komsumuz satici oldugu icin elinde olanlari neredeyse yari fiyatina veriyor aslinda elinde orta boyu vardi ama ben özelikle almadim onu mini olani aldim cünkü tchibodan aldigi baska bir peynir saklama kabim daha var....
saten ama pamuklu oranı daha fazla . bir arkadaşım aldı görmştüm yakından günlük kullanım için ideal.saol canım alıntı yapamadım. 2. si güzel ama saten mi o acaba .. bi araştırayım bakayım netten bende bugun birşeyler aldım eklicem hemen kaydirigubbakcemile2
biev den kepçe takımı aldım çelik toplam 55 tl ye falan geldi.
tefal clipso control düdüklü aldım 6 lt 140 tl ye
ar yıldızın tatlı çatal kaşık bıçak ve çay kaşığını aldım 12 li. günlük kullanım için. yemek takımım vardı jumbodan takım yaptım.bunlara da toplam 82 tl verdim.
bir de yıne ar yıldızın sahan setını aldım buna da 45 verdım. indirimden aldım hepsini.
anladim cnm bi kalip peynir sigar herhalde di mi buna..Bu ay 17 tl snrm mini olani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?