eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ben aldım cottonbox ın battaniyeli nevresim takımından indirimi vardı daha gelmedi gelince resım koyar yorumumu yaparım ama kaz tuyu yorgan almıştım o geldi. güzel görünüyor. kullanmadığım için en fazla bu kadar yorum yapabilirim :)

ne zamandir takip edemiyorum burayi aldiklarini gülle gülle kullanin kizlar...

elinde kaldigi icin yari fiyatina aldim

bunda tencere setim bir tane baska tencere seti daha almayi düsünüyorum...satici tanidik oldugu icin birde ceyiz düzdügüm icin beya bir kolaylik yapti..:dance:

birde havlu seti almistim ama resimleri ekleyemedim,eklenmiyor....mirmirmirmir

saol canım
bir kaç tane buldum ama beğenirmisin bilmem

bunda tencere setim bir tane baska tencere seti daha almayi düsünüyorum...satici tanidik oldugu icin birde ceyiz düzdügüm icin beya bir kolaylik yapti..:dance:

Güle güle kullan pamuk_helvacım aldıklarını.
Merak ettim de bu tencere takımını kaça aldın acaba? Tencere takımlarım var ama sırf meraktan soruyorum kaydirigubbakcemile3

hepiniz sağolun kızlar
sizlerinde aldıkları harika çok güzel hepside

sinoplu canım evet aldım sonunda haznesi çıkıyor
bir önceki modelinin haznesi çıkmıyor ve buna göre daha küçüktü
ayrıca indirimdeki son 3 günüymüş
ben aldım bizzat denedim evde harika kızarttı
kullanımıda çok kolay
aklım kaldı demiştinya söyleyimde için rahatlasın cnmopuyorumnanaktan

canım limangoda bu ara battaniyeli nevresim takımı görmedim nasıl alacaksın
kampanyayı mı bekleyeceksin

geçen hafta içinde vardı kampanya. ilk defa internetten alışveriş yaptım.zemuszemus umarım güzeldir.kargoya verilmiş.yarın ulaşır sanırım.

Son düzenleme:
cnm gule gule kullan ben de bu ay mini peynir saklama kabindan siparis ettim..bi de orta boyu oluyomus seniin aldigiin mini mi acaba...

tesekür ederim tatlim...ben özelikle mini olani aldim...komsumuz satici oldugu icin elinde olanlari neredeyse yari fiyatina veriyor aslinda elinde orta boyu vardi ama ben özelikle almadim onu mini olani aldim cünkü tchibodan aldigi baska bir peynir saklama kabim daha var....

Güle güle kullan pamuk_helvacım aldıklarını.
Merak ettim de bu tencere takımını kaça aldın acaba? Tencere takımlarım var ama sırf meraktan soruyorum kaydirigubbakcemile3

tesekür ederim tatlim...canim tupperware oldugu icin biraz pahali ama sagolsun satici komsumuz oldugu icin ve benimde ceyiz düzdügüm icin kendi indirim fiyatina aldi yani yaklasik 1000 tl falan normalde aldigim tencerelere ve tavaya 1350 falan vericektim gerci o zamanda hediyesi cok olucakti ama böylesi bana daha uygun geldi....ben bir tane daha bir set almayi düsünüyorum yani onuda annem alicakmis...:sm_cool:

anladim cnm bi kalip peynir sigar herhalde di mi buna..Bu ay 17 tl snrm mini olani..

saol canım alıntı yapamadım. 2. si güzel ama saten mi o acaba .. bi araştırayım bakayım netten bende bugun birşeyler aldım eklicem hemen kaydirigubbakcemile2

biev den kepçe takımı aldım çelik toplam 55 tl ye falan geldi.

tefal clipso control düdüklü aldım 6 lt 140 tl ye

ar yıldızın tatlı çatal kaşık bıçak ve çay kaşığını aldım 12 li. günlük kullanım için. yemek takımım vardı jumbodan takım yaptım.bunlara da toplam 82 tl verdim.

bir de yıne ar yıldızın sahan setını aldım buna da 45 verdım. benimki cam kapaklı. onun resmini bulamadım. %50 indirimden aldım hepsini.

Son düzenleme:

çok beğendim aldıklarını Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım.. opuyorumnanaktan önerdiğin takımı yakından görebileceğim bir mağaza bulabilirsem yakından bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…