eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Ya kızlar güzel vitrin takımı dantel örneği bilen var mı arıyoruz şöyle farklı değişik güzel bir model olsun dedik annemle ama bi türlü bulamadık eğer bildiğinz varsa paylaşırsanız çok sevinrm...mafoldumben

tşkler

kullanıyorum şuan zaten:hulya:
daha cok vardı ama topıcler ayrılınca arada sayfalar slinmiş resımler gitmiş

tşkler

kullanıyorum şuan zaten:hulya:
daha cok vardı ama topıcler ayrılınca arada sayfalar slinmiş resımler gitmiş

uğur böcüğüm
maaşallah ne kadar marifetliymişsin sen öyle,aynı şeylerden bende de var bin tane vardır valla sağolsun annem ördü anlatıyor bana bu çarşafa bu şuraya falan diye gerçekten kullanılıyor mu bunlar ya?mutfak için tül bile örmüş bilmem kaç metre sositososito

tşkler cnlarım amin ınş

yok anacım kullanmıyorumki
benımm 20 tane falan nevresımım var
bnları sardırdık
sarı olanı düğün gecesı serdık annemın ısrarı ıle
o günden sonra sermedımdaha
diğerlerının yıkaması kolay
danteller ütülenmek ıstıyo
uğraşamam
vıtrın yatk odası falan yok sadece nevresım pike vardı bende
ıvır zıvır yok gerekte yok bence

aynen canım hiç gerek yok anlatıp duruyor bana o kadar uğraştı kaç sene kullanmamda diyemiyorum mecbur sereceğiz Burhan altıntop gibi

kaydirigubbakcemile3
ser hemen kaldır gtsın
benım mutfakta takımlarım hala serılı ama çok şık sevıom
bıde englısh home dan alcam
süper takımlar gelmış:asigim:

böcüğüm ne marifetler varmış sende bee :))
Hepsi çok güzel ama el emeğine değmiyor be canım, ben hepsinden azar azar istedim annemden.
Havlu kenarlarım falan az ama öz :))
Rengarenk havlular aldık, hiç dantel falan istemiyor süperler :))

evt gerek yok cnm
ben evıme gelen mısafırlerıme hedıye edıyom patık havlu liflerımden
bekar kızlara verıym
kullandıklarımda 4 tane yetıyo

ya bu takımı ben de nette görmüştüm çok hoşuma gitti. ama 4 kişilikti diye hatırlıyorum. o yüzden almamıştım .. çok güzel hepsi güle güle kullan. boshayallersmile

ya bu takımı ben de nette görmüştüm çok hoşuma gitti. ama 4 kişilikti diye hatırlıyorum. o yüzden almamıştım .. çok güzel hepsi güle güle kullan. boshayallersmile
çok teşekkürler canım bende çok beğenerek aldım :asigim: benim aldığım takım 6 kişilik cnm özellikle 6 kişilik aldım farklı modellerinin 4 kişilikleride vardı onları tercih etmedim bende a.s

kızlar tecrübeli bayanlarda gördüm aranızda
iyi bir çaydanlık önerilerinizi bekliyorum bu ay sırada çaydanlık var..

çaydanlık da çok farketmez bence. bılındık markalardan alabılırsın. çelikse hisar gibi. porselen düşünüyorsan sheffer da falan var. ya da şimdi yeni çıkmış camdan yapılanları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…