Baharat takımım
canım bende bu tarz bir baharatlık istiyorum. fiyatı ne kadar acaba??? güle güle kullan canım
Çok teşekkür ederim kızlar begenmenize sevindim bende baharat takımını çok begenerek aldım fiyatı 40 tl hihoyyyt
Ben de kahvaltı takımı bakarken tesadüfen günlük çatal bıçak takımı aldımm :) Modeli çok sade ama duruşlarını çok beğendimm erkek arkadaşımda beğenince anneme bile sormadan aldım :)) Misafirliklerim jumbo günlüğü de bernardodan alırım diyodum ama bu kısmetmiş. Korkmaz'ın shadow modeli 89 parçasını 250ye aldım. Açıkçası Korkmaz markasınıda kullanmadığımız için bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla beni utandırmaz inş :sm_confused:
Resimde pek güzel görünmediğinin farkındayım ama gerçekte hem şık hem sade çok güzel bir takım.. Özellikle kaşıklarını çok sevdik annemle..
Güle güle kullan aynısından ben de aldım opuyorumnanaktan çok hoş bir model ben de çok beğenerek almıştım. Korkmaz kesin kalitelidir kullanıp rahatsız olan duymadım hiç.
İyi günlerde kullan. kaydirigubbakcemile5
Ben de kahvaltı takımı bakarken tesadüfen günlük çatal bıçak takımı aldımm :) Modeli çok sade ama duruşlarını çok beğendimm erkek arkadaşımda beğenince anneme bile sormadan aldım :)) Misafirliklerim jumbo günlüğü de bernardodan alırım diyodum ama bu kısmetmiş. Korkmaz'ın shadow modeli 89 parçasını 250ye aldım. Açıkçası Korkmaz markasınıda kullanmadığımız için bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla beni utandırmaz inş :sm_confused:
Resimde pek güzel görünmediğinin farkındayım ama gerçekte hem şık hem sade çok güzel bir takım.. Özellikle kaşıklarını çok sevdik annemle..
korkmaz iyidir canım hiç tereddüte kalma. bize bi çaydanlığı var yaklaşık 15 senelik.senelerdir hiç birşey olmadı valla. cifle cifle yeni gibi kullan :) güzel günlerde kullan inşallah.
rica ederim :)çook teşekkür ederim yerimseniben zaten modeli çok beğenmiştim sizleer sayesinde de içim rahat artık sağolunn :1hug:
Dün YKMden aldıklarım kızlar opuyorumnanaktan
Bu kahve takımlarından alttan sağdaki takımı ve üstten soldaki takımı aldım
Alttan mumlu masa servisim.Aynısının 2 kapaklısı aldım
Pasta servis takımı olarak kullanacağım takım
Çay setim
4lü saklama kabı setlerinden de 2 set aldım kızlar
deri tepsimde buna benziyor ama siyah alkisalkisalkis
markası Biev cnm, etiket fiyatı 200tlydi %50 indirmle 100tlye geldi yerimsenibenmumlu servisi kaca aldın cok sık bende alcamada bırde markası nedır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?