eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

candygirl123 canim aldiklarini gülle gülle kullan baharatligin cok sekermis ya...

Çok teşekkür ederim kızlar begenmenize sevindim bende baharat takımını çok begenerek aldım fiyatı 40 tl hihoyyyt

bende burda sormustum 60 bişi demişti sözde banada 40 indi neymıs indirim yapmıs tutturabıldıklerine satıyolar ama şeker kullanımı rahat tesekuurleropuyorumnanaktan

Bende kullanımı rahat olur diye aldım canım hatta tezgah üstünde takım olsun diye aynı modelin 3 lü setinide aldım opuyorumnanaktan

Selamlar,
Kendi başlığıma ekledim, buraya da ekleyeyim dedim kaydirigubbakcemile2

Minik bal/reçel kasesi 3 TL (6'lı)

Mutfak havlusu (3 TL)

Masa Örtüsü (Dertsiz 160x220cm) 7,50 TL

Ben de kahvaltı takımı bakarken tesadüfen günlük çatal bıçak takımı aldımm :) Modeli çok sade ama duruşlarını çok beğendimm erkek arkadaşımda beğenince anneme bile sormadan aldım :)) Misafirliklerim jumbo günlüğü de bernardodan alırım diyodum ama bu kısmetmiş. Korkmaz'ın shadow modeli 89 parçasını 250ye aldım. Açıkçası Korkmaz markasınıda kullanmadığımız için bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla beni utandırmaz inş :sm_confused:

Resimde pek güzel görünmediğinin farkındayım ama gerçekte hem şık hem sade çok güzel bir takım.. Özellikle kaşıklarını çok sevdik annemle..

Güle güle kullan aynısından ben de aldım opuyorumnanaktan çok hoş bir model ben de çok beğenerek almıştım. Korkmaz kesin kalitelidir kullanıp rahatsız olan duymadım hiç.
İyi günlerde kullan. kaydirigubbakcemile5

Ayy inan çok sevindimm bunu duyduğumaa sırnaşık şey Çünkü normalde mutlaka araştırıp alırım ama bu sefer beğenince fiyat da uygun gelince pat diye aldım. Korkmazı da aldıktan sonra araştırdım kötü bişey duymadm çatal bıçak takımlarıyla ilgili inş ikimizde iyi günlerde kullanırızz yerimseniben
Sende aldklarını güle güle kullan Senin ayrıca topicde var sanırım şimdi burdan oraya geçiyorum gamyoncuiremsu

tesekurler kızlar daha ıyılerı sızın olsun sevdıgınızle bereber
ezgıhkn canım gayet sade bır okadar guzel duruyor.ayrıca korkmazda ben duymadım pek tabı tüm markalarda olabılecek durumlar şans.bende gunluk tencere setını aldım hatta merak edip kullandım bıkere nısanlım evımızde oturuyor aldımı götürüyorum.hısarda mısafır ayrıca set aldım bakalım inşaalh oda ıyı cıkar.iyi gnlerde kullan
ashminukal canım bal recel kaselerin guzel uygunda almısın ohhh,örtlerinde guzel duruyor afıoyetle yemekler yapıver huzurla kullanırsın inşaallah.iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan

Merhabalar...
Aynısının günlük takımını aldım, gercekten cok zarıf, sade ve aynı zamanda şık.
Ben de çok begenerek almıstım.
Korkmaz çok köklü bir markadasım ıcın rahat olsun...
Sağlıklı ve mutlu gunlerde kullan inşallah

arzu_84 ve aydasu :1hug:

Çok teşekkürlerr kızlaarr yorumları gördükçe mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile2 Hepimiz iyi günlerde kullanalım inş..

korkmaz iyidir canım hiç tereddüte kalma. bize bi çaydanlığı var yaklaşık 15 senelik.senelerdir hiç birşey olmadı valla. cifle cifle yeni gibi kullan :) güzel günlerde kullan inşallah.

korkmaz iyidir canım hiç tereddüte kalma. bize bi çaydanlığı var yaklaşık 15 senelik.senelerdir hiç birşey olmadı valla. cifle cifle yeni gibi kullan :) güzel günlerde kullan inşallah.

Çook teşekkür ederim yerimseniben Zaten modeli çok beğenmiştim sizleer sayesinde de içim rahat artık sağolunn :1hug:

Bunu dün bernardodan aldım.30 parça,yoğurt kaseleri yok ama bildiğiniz, tek tek alabileceğim bone china kase satan yerler var mı?

Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız ImageShack.us

mumlu servisi kaca aldın cok sık bende alcamada bırde markası nedır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…