eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

aldiklarinizi gülle gülle kullanin kizlar...bunlarda benim dün is cikisi aldiklarim...

tchibodan mutfak havlulari ve aliminyum tencerelerim biri 2,3 lt. diyeri 4 lt. ben mor olanlari aldim...

pamuk helva çok güzeller cıvıl cıvıl güle güle kullan canım.
Sinoplu hediyen ne güzelmiş, acaba bizde mobilyaları alırken hediye sehpa istesek verirlermi?

pamuk helva çok güzeller cıvıl cıvıl güle güle kullan canım.
Sinoplu hediyen ne güzelmiş, acaba bizde mobilyaları alırken hediye sehpa istesek verirlermi?

iste sen canım.. biz butun mobilyaları tek bir magazadan aldık..hem orta sehpam hemde zigon 4lü yada 5 li olması lazım sehpa hediye verdiler.. birde ısrarımla rondoda aldım..sositososito

Bugün Esse'den aldım. Tencere tavalarda %50 indirim var.

29.50 TL. Makarna tenceresi, kapağı delikli olduğundan süzgece gerek kalmıyor çok pratik. Kulpları kilitleniyor su çok pratik bi şekilde süzülüyor çok sevdim.

çok beğendim canım ağız tadıyla kullan inşallah :)

Bayanlaar herkes güle güle kullansın aldıklarınııı :))

**Ashminukal sana ayrıca teşekkür ederimmm ttlım. Esse indirimini bekliyodum bende greenpan setim eksik kalmıştı da onu tamamladım hemen zemuszemus

günlük salon takımım

rize bezinden salon takımım özel elde dokunuyor arkadaşlar

annemin çok önceden bana aldığı runner şimdi moda oldu ama önceden annem almış. rengini pek beenmedim ama olsun :)
runner ın bundan hem masa örtüsü var. hemde servis masalarına konuluyormuş. kullanacağımı pek sanmıorum ama olsun :)

annemin aldığı çift kişilik nevresim takımları

bornoz takımım

bunlarda karışık vücut havlularım

çeyiz bohçalarım. organze sanırım üzeri boncuk işlemeli.

annem bazamın altını açmışken çektim bende gösteririm dedim :):)

ashminukal nekadar kullanıymış çok beğendim iyi günlerde kullanın inş.

angeloflove hepsini mutlu günlerde kullanın inş. cnm, nekadar çok bohçan varmış gerekiyor mu ki bukadar gamyoncuiremsu

Ne demek tatlım çok sevindim yardımcı olduğuma.. Güle güle kullan inşallah iyi günlerde hihoyyyt

tsk ederim canımcım :)

amboss jumbonun alt urunu dıe bılıorum ben o kdr kotu olmaması lazım ?

ben de alırken o mantıkla aldım ama hiç memnun değilim sanki 40 yıllık caydanlık gibi duruyor.. jumbo dakilere de söyledim.. yan ürün tabi daha düşük kalitesi dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…