2 li kahve takımım
Migrostan aldıgım bambu nihale
selam bayanlar yoğunluktan uzun süredir sadece bakabiliyodum.. Öncelikle herkes aldıklaını ağız tadıyla kullansın inş.. Ben de çeyiz işinde baya yol katettim buarada bunda snrada yaza düğün düşündüğümüz için daha da hızlanacak alışverşler inş. Son haftada aldıklarımı ekliyorum sadece.. Bundan sonra daha sık paylaşıcam boshayallersmile
[
Vatan bilgisayar indiriminden aldığım ütüm..
bernardodan aldığım meyve bıçak setim.. hem kırmızı hem siyahından aldım.
yine bernardodan saklama kapları. aslında tupperwareden baya almıştım ama ucuz olunca dayanamadım bunları da aldım.
Birde uzun süredir beğendiğim ve indirimini beklediğim kahvaltı takımını aldım bievden ama eski model olduğu için resim bulamadım. Bievde bir alana ikincisi %50 indirimi başladı buarada...
bernardodan aldığım meyve bıçak setim.. Hem kırmızı hem siyahından aldım.
selam bayanlar yoğunluktan uzun süredir sadece bakabiliyodum.. Öncelikle herkes aldıklaını ağız tadıyla kullansın inş.. Ben de çeyiz işinde baya yol katettim buarada bunda snrada yaza düğün düşündüğümüz için daha da hızlanacak alışverşler inş. Son haftada aldıklarımı ekliyorum sadece.. Bundan sonra daha sık paylaşıcam boshayallersmile
bernardodan aldığım meyve bıçak setim.. hem kırmızı hem siyahından aldım.
yine bernardodan saklama kapları. aslında tupperwareden baya almıştım ama ucuz olunca dayanamadım bunları da aldım.
Birde uzun süredir beğendiğim ve indirimini beklediğim kahvaltı takımını aldım bievden ama eski model olduğu için resim bulamadım. Bievde bir alana ikincisi %50 indirimi başladı buarada...
güle güle kullanın aldıklarınız kızlar hepsi çok güzeller....
çok güzeller güle güle kullan aldıklarını ezgihkn..bıçakların da çok hoş ben de kırmızı-siyah uyumuna bayılanlardanım :smiley-cool: bu arada biev haberi için çok saol hemen bakıyım ben de ..
canım bunun fıyatı nedır?
güle güle kullan canım ütünü kaç para aldın modeli nasıl bende philips almayı düşünüyorumda :)))
[/QUOTE]Canım bunları bende almayı düşündüm
ama gittiğim yerde yoktu
boyut olarak nasıl resimdeki gibi mi
birde kapaklarını sorcaktım sıkı kapanıyor mu
bu arada hepsini ağız tadıyla kullan inşallah
a...
ütümüz aynı canımmmm güle güle kullannn inşallahha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?