eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

çook teşekkürler arkadaşlar :)

o pasta takımını aramadığım yer kalmadı. carrefour batıkentten 6'lı pasta servis tabağını aldım (büyük olan) realden kırmızı limonluğunu ve ayaklı pasta servis tabağı migrostan 12li çay bardağı - çay tabağını ve kırmızı cam çay kaşığını aldım ama esas küçük pasta tabağı ve şekerliğini bulamamıştım onu da tam ümidimi kesmişken bim' de şans eseri buldum :dance: şimdi sadece kırmızı kadehler kaldı P

Cotton Box Amour nevresim takımı:asigim:
Cotton Box Amour pike:asigim:
Cotton Box Mehtap kapitone nevresim takımıı (yeşilleri çok itici dursa da kullanışlı olması nedeniyle aldım bilmiyorum ii mi yaptım):uhm:

Eklentiler

• $pr_01_5759_max.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $phoca_thumb_l_Mehtap Yesil Kap Nev Tak800x600.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $Cotton-Box-Pike-Takimi-Amor-Pembe__26641329_0.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 36
Cotton Box Amour nevresim takımı:asigim:
Cotton Box Amour pike:asigim:
Cotton Box Mehtap kapitone nevresim takımıı (yeşilleri çok itici dursa da kullanışlı olması nedeniyle aldım bilmiyorum ii mi yaptım):uhm:

güle güle kullan caım bence yeşil kötü durmuyor netteki resimle aldığındaki resimde tutmayabilir iyi yaptın bence almakla çok kullanılacak ürünler ne de olsa :)

Arkadaşlar aldığınız ürünlerin resimlerini eklerken fiyatlarını da yazabilir misiniz? Ürünün fiyatı konusunda fikir edinmek ve başka ürünlerin fiyatları ile daha rahat kıyaslama yapma şansımız olmaz mı?

selam kızlar bende resımlerı eklerım ınsallah bı ara..tupperwareden aldıklarım ıcın bı album yaptım kendıme onlara bakabılırsınız ıstersenız

selam kızlar bende resımlerı eklerım ınsallah bı ara..tupperwareden aldıklarım ıcın bı album yaptım kendıme onlara bakabılırsınız ıstersenız

Hayırlı olsun aldıkların...a.s.Albümünü göremiyorum canım ben

Nefesim güle güle kullan hepside çok gerekli şeyler gerçektennnhihoyyyt

Philips GC 6410 buhar kazanli ütüm, 99 Euro
umarim kullanislidir, sip diye bitsin ütülünecekler..

benim tencrlerimin sapları siyah ve kaşıklarımında sapları saten değil normal ..
markası hisar toplam 2,400,00 tl ye almıştım ..

Son düzenleme:
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanınnn hepsi çok güzelll:teytey:

Bende bir kaç gündür kimseden ses çıkmayınca herkes çeyiz alışverişine dalmış diyordum. Hoşgeldiniz valla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…