eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Sarya cım Tchibo'dan aldın sanırım hepsini bende takipçisiyim..çok güzelleeer güle güle kullan canım kravat askılığını bende almayı düşündüm ama boyutlarından emin olamadım bazen yanıltabiliyor sitedeki fotolar

teşekkür ederim canım evet tchibo dan aldım ürünerini çok beğeniyorum. daha gelmedi umarım bir sorun yaşamam :26:

teşekkür ederim canım evet tchibo dan aldım ürünerini çok beğeniyorum. daha gelmedi umarım bir sorun yaşamam :26:

canım ürünün gelince beni bilgilendirirsen çok sevinirim daha önce kapı askısı almıştım ve gelen ürünün resimdekiyle alakası yoktu miniminnacık bişiy geldi inanırmısın..ama kalitesine diyecek yok.nihale setide aldım çok memnun kaldım.

şebnemcim, askılar 14.95 tl kalorifer temizleyici 4 tl ydi diye hatırlıyorum süzgeç 16.50 tl

tamam canım gelince ben seni bilgilendiririm. 3 lü nihale setinden bende aldım ama daha kullanmak nasip olmadı

Kızlar bugun bime güral porselen 6 kişilik yemek takımı gelıyor .24 parça 45 tl

Kızlar bugun bime güral porselen 6 kişilik yemek takımı gelıyor .24 parça 45 tl

canım cok uygun bu yahu..
babam zamanında düz corba kasesi ve yemek tabagını 12 kişilikti sanırım 40 civarında bimden almıstı..
bunu görünce keşke almasaymıs dedim..:96: herşeyi var,pasta tabagıydı vs.. fiyatıda iyi yani.

şu an bu tarz ürünler yane 24 parça olanlar en uygun 54,90a satılıyor
bu ara bunları araştırıyordum
kipa,carefour,praktiker,tansaş hepsine gidin 54,90dan aşağı yok en uygun bimde :)
aa birde carefourda yeni baktım 74,90a da vardı

kızlar bende bunu aldım.issimonun pamuk saten nevresim. 279 genelde her yerde. dün markafoniden 99 tl 'ye aldım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

merhaba esperanza, bu takımdan alıcaktım fakat fiyat farkı beni şüpheye düşürdüğü için almadım. nevresim takımının kalitesinden biraz bahseder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…