eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Pissy bende aynı nevresım takımını Markafonıden aldım.Çok güzel ve cok şık bır nevresım takımı tavsiye ederım

Güle güle kullanın bayanlar...

Guns_n_roses80 battaniyenin rengi çok hoşmuş cnm seviyorum bu modelleri bende de linensin kırmızı kabartmalısı varr...

Kızlar limangodaki kampanyayla bugun aldıgım çeyizlerim daha gelmesien epey var inşallah sağ sağlim kavuşurum cicilerime:) Çok beğenerek aldım ikisinide.

Topiğime ekledim ama buraya da ekleyim dedim :)
Haftasonu aldıklarım...

Son düzenleme:
Aydasu bu bahartlık benimde çok hoşuma gidiyor, 80 TL biraz tuzlu geldi bana ama çok şekerler ya.. Hepsini iyi günlerde kullan canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Pİnky bende şimdi gördüm kampanyayı, fakat bitmiş malesef..hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullan..

Aydasu bu bahartlık benimde çok hoşuma gidiyor, 80 TL biraz tuzlu geldi bana ama çok şekerler ya.. Hepsini iyi günlerde kullan canım..

Canım aslına bakarsan bana da tuzlu geldi ama içimde kalacaktı, çok gittim geldim bir türlü alamadım şimdiye kadar...
Annemin gazıyla amann çalışıyorsun gönlüne göre olsun, üst baş mı aldığın var al gitsin nidalarıyla kasada buldum kendimi

İyi yapmışsın canım Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleyen: Moderatör:

tuzluğu da mı ekledin:82:
hani buna benzer sarılmış şekilde ikili tuzluklar var ya onlardan al bence
çok tatlılar
bu seni kesmez zaten

beni unuttun sanmıştım:93:
uzun zamandır bişey almamıştım zaten hoşuma gitti aldım:86:
senin dediğindende alıcam zaten aklımda

pinky yemek takimin cok sirin, kirmizi rengi de var miydi desen olarak?

aydasu bornozlar cok hosuma gitti..güle güle kullan

sonbahar güle güle kullan hepsini cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…