eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar son zamanlarda aldığım nevresim takımlarımı göstereyim size

Buda almak istediklerim arasında bekliyor.

Bunlarda aldığım pike takımları

Buda almak istediklerim arasında beklemede

bu da benim yemek takımım
bu fincanı

kutudan ancak kasesini çıkarabildim :)

günlük kullanıma aldıgım yemek takımı ama o schaferrin takımını da almak istiyorum.

bu kahvaltı takımım

bu kahvaltı takımım

[/QUOTE]

kahvaltı takımın çok şeker
güle güle kullan yerimseniben

Saten nevresim takımım ecobella 120 ytl kaydirigubbakcemile2

kızlar paşabahçeden sürahi sipariş etcemde ikisinin arasında kaldım hangisini alayım dersiniz.???

kızlar günaydın sabah sabah uyku tutmadı ben de fotoları aradan çıkarayım dedim :)

Paşabahçe 6'lı bardak - 9 ytl

Mutfak için deterjanlık-süngerlik - 30 ytl ( of çok pahalı içime oturdu ama çok beğenmiştim napimmm (( ) bunun banyo setini beğenip başka model almıştım :))

Bu da banyo setim.. önceden de koymuştum resmini ama diş fırçalığı yeni aldım..kalmamıştı getirtceklerdi, yeni gelmiş.. bununla birlikte bütün takım 51 ytl oldu.. (4 parça)

Bahsedilen bim e gelen polar battaniyeli nevresim takımı.. fiyatı hatırlamıyorum, babam almış hediye olarak iş çıkışında sürpriz oldu :))

teşekkür ederim kızlar üşenmeyip baktığınız için :)) :1hug:

benim gibi sadelikten hoşlananlar için....issimo nevresim takımları..66 ytl havale 69 ytl kredi kartına...

Ebatları :
Nevresim :200*220 cm
Çarşaf :240*260 cm
Standart Yastık Kılıfı :50*70 cm (2 Adet)
Oxfort Yastık Kılıfı :50*70 cm (2 Adet)

Bu da issimo home saten nevresim takımı...Ebatlar aynı.165 ytl.
Bana biraz uçuk geldi ama deseni beğendiğim için paylaşmak istedim

isaura çoook romantik bir teklif olmuş Allah mesut etsin canım:Saruboceq:

benim ufak tefek çeyizciklerim...

Taç satendelüx nevresimlerim...bunu sözlüm seçtii:asigim:
[/IMG]

bunuu ben beğendimmm
[/IMG]
ikisi toplam 240 a geldi...indirim vardı şirkete özelşakkıdı

tefal delfini ekmek kızartma makinem, 38 YTL
[/IMG]

korkmaz maviş tencerelerim ve omlet setim, 200 YTL
[/IMG]

kokmaz bohemia çay seti. 140 YTL
[/IMG]

buda resmi kullanan var mı bilmiyorum ama benim çok hoşuma gittiği için aldım ayrıca yarı fiyatına da pazarlık yaptım

evet silikon tabancasıyla çakma derya baykalınız gelmiş bulunmakta. ucuza aldığım kadehleri azıcık hareketlendirmek adına organze kurdele ve çiçek yapıştırdım masaörtüme uygun.

buda 3 ytlye aldığım tuzluk-biberlik biyerde 10a sormuştum başka yerden 3e aldım hayatımda ilk defa kazıklanmadım:)))

burdada harmandalı oynuyolar:))))

Son düzenleme:
kizlar daha önce paylasildimi bilmiyorum ama size bir tavsiyede bulunmak istiyorum

cayin altini sicak tutmak icin size bunlardan almanizi tavsiye ediyorum

hem kullanisi cok rahat, hemde elektrikten tasarruf ediyoruz...

misafiriniz oldugunda filan zirt pirt kalkip cay koymanizada gerek kalmiyor... sofradayken caylari koya biliyorsunuz... gercekten cok kullanisli birsey... herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…