eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kılzar size bir soru şu iki yemek takımından hangisi güzel sizce ilk önce tek çizgiliyi beğenmiştim sonra diğerini buldum ve o şekilli ve yaldızlı olması beni cezbetti alırsam hangisi daha hoş olur sofrada

bu sonradan bulup beğendiğim

bu da sade ama ık bir takım ilk beğendiğim

aybuer bu senun ıcın tatlım ınş olur ya ck moralım bozuk senın ıcn emanet laptop aldım gecenın bu yarısı

Bu tencere takımına vurulmuştum gördüğümde. Korkmaz 250 YTL

Korkmaz Hiper Seti 470 YTL

Yine Korkmaz Çatal Kaşık Takımı 290 YTL

Mehtap Note Serisi Toplam 120 YTL ye aldım.. Modeli çok hoşuma gittiği için aldım.Normalde Tefalden şaşmam..

Günlük Çatal Kaşık Takımım Kırmızı Olan 125 YTL.

Son düzenleme:
Beyaz eşyamın tümünü Siemens'ten aldım.

Çamaşır makinam 1.100 YTL.

Bulaşık Makinam 950 YTL ( Sağolsun Patronum aldı )

Buzdolabım 1.800 YTL

Setüstü Ocağım 270 YTL

Elektrik Süpürgem 450 YTL ( Ablam ve Eniştemden )

Ekmek KIzartma Makinam Arto Bianco ( Kütahya Porselenin ) 90 YTL

Kettle Arto Bianco 80 YTL.

Mini Fritözüm Tefalden 60 YTL

Dayanamadım resmi olan nevresim takımlarımı uyku setlerimi yayınlayayım bari ama fyatlarını unuttum :1rolleyes:

Bunu canım ablam aldı.

Uyku Setlerimden biri Bunuda diğer Canım ablam aldı :)

Bunları ben aldım yaklaşık 10 tane nevresimim var misafirlerimi mis gibi nevresimlerle yatırmak çok hoşuma gidiyor.

Bunlar Hobby

Bu Days İn Color Tam takım battaniyeside var.

selam kızlar ben bu nevresimlerden birisini alıcam ama renk konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum sizce hangisi hoş???...

bunlarda benim renkli bardaklarım artcraft carrefourdan almıstım.13 ytl 6 su bardagı 6 mesrubat bardagı

bugün de dayanamadım silikon kek kalıbı kurabiye kalıbı ve erzak kürekleri aldım :)

Son düzenleme:

ayyy şimdi farkettim bi parmağım görünüyo fotoda çok komik yaaa:roflol::roflol:

yemek takımı aldım. bugün geldi kızlar, nasıl sizce ben çok beğenerek aldım:asigim:

home sweet home dan aldım (şaşırıp home store yazmışım düzelttim)
735 ytl idi peşin alınca 55 ytl indirim yaptılar.

Son düzenleme:
buda işte tuz koyma kabım. fotoda küçük çıkmış birazcık büyüktür çok seviom onuda. yaklaşık 1 sene önce almıştım 13 ytlye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…