eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

denizlipasabahce07hw9.jpg

bunu çok sevdim paşabahçenin sitesinde gördüm.

4753jf8.jpg

bu bardaklardan aldım 6 tane. konyak bardağıymış ama biz su ve meşrubat içeriz herhal:)))
bide paşabahçede tanesi 15.50 lira. ben tanesini 2.50 ye aldım. inşallah adi değildir
.

pike takımın Özdilek
CIMG987.jpg

kahvalti takımım...karaca..
kahvaltst8.png

banyo setim...
pr_01_56628_max.jpg
pr_01_56665_max(500x405).jpg

çatal kaşık setim...karaca...
tattoosand.jpg

UBIG602(367x488).jpg

cezve setim
40188-600092228254(500x205).jpg

tencere takımım bu model karaca
300.jpg

yemek takımım da karaca
1611.jpg

şimdilik bu kadar...almaya devam ...

kızlar aldığım çeyizler yüklükte indirmem gerçekten çok zor ama,aldığım markaların resimlerini internetten buldum tek tek yüklücem.fiyatlarını hatırlamıyorum sormayın toplu olarak almıştım çünkü

bence çok gereksiz ama annem çok ısrar ettiği için alınan ekmek yapma makinam

PZT_66857_933.jpg

Bihter06 pike takımın çok güzel Allah güle güle kullanmak nasip etsin,benimde uzun zamandan beri almak istediğim bi model ah şu ekonomik krizden bi çıksak hayırlısıylaa neler alcam daa..
Kızlar bu arada fikirlerinize ihtiyacım varr.geçende nevresim takımı almak için taça gitmiştim bir yatak örtüsü gördüm ordaki bir yatağa sermişlerdi teşhir için.çok beğendim aslında ama annem vardı yanımda rengi siyah olduğu için kafamı karıştırdı.aslında bende iç açıcı renkeleri severim ama bunu beğendim nedense ağır duruyo.
Kızlar şimdi resmini koycam fikirlerinizi bekliyorum sizce nasıl.bu arada fiyatı 450 ytl.

18047063.jpg

249551f00decef6e4aav0.jpg

canım benımkısı buna benzıyodu bı sene once 240ytl ye almıstım kadıfe ve resımdekı kadar kalın degıldı camasır makınasındada yıkanabılıyodu ayrıca
buyuk bı alısverıs merkezınden almıstım markasını hatırlamıyorum ama sıtedekı evlı arkadaslar yatak ortusunu cok fazla kullanmadıklarını(temızleme zorlugundan agır oldugu ıcın yayıp kaldırması zor oldugundan dolayı) oyuzdende cok fazla para verılmesının gerek olmadıgını soylemıslerdı
alırken bunlarıda goz onunde bulundurmanda fayda var canım

kızlar bu aksam nevresım sıparıs edıcem bu modelı begendım ama rengıne karar veremedım :uhm:
yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslara.s.
echnaranpapatyeei7.jpg

echnaranpapatmorbc4.jpg

kızlar bu halı sizce nasıl çok hoşuma gitti oturma odası için ya da antreye hangisine daha uygun sizce

1264akps6.jpg

royal halı fiyatını bilmiorm

inşallah resim olmuştur.. bu örtünün kırmızısını alıcam:) 600...

my.php

ImageShack - Image Hosting :: ooooovk4.jpg

eyiz007xp5.th.jpg
[/IMG]

bu tefal clipsoyu 220 ye aldık ustundeki pilav tenceresi hediye.. yanındaki de baska bi pilav tenceresi

eyiz012bi7.th.jpg
[/IMG]

tekzen den 40 liraya askılık aldım.düşünenler damlasın piyasaya gore çok iyi fiyat.nişanlımın evine kurduk şimdiden.. :))

eyiz013kf9.th.jpg
[/IMG]
kahvaltılıklar için.
eyiz014nn3.th.jpg
[/IMG]
meyve sepetim(çok begenerek aldım her an aksesuar olarak kullanabilirim :)

Back
X