eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

eyiz015kb1.th.jpg
[/IMG]
eyiz018qe7.th.jpg
[/IMG]
eyiz019bf6.th.jpg
[/IMG]

7104büyük.jpg

6251sbüyük.jpg

kızlar bugun bunları alcam ınş bı arkadasımda gelcek onada camasr mak alcaz burdan bı arkdasım onu cok sevyom
daha önce demışkım arcelıkten bısey alcak olanlara yardımcı olabılırım ınıdrım ve takstler konusnda

ayrıca mıkrodalga ve frında alcam ama resımlerını bulamadım

Kızlar bunlardan almak istiyorum Hisarın deri saplı altı borcam fırındada pişirilebiliyormuşsun misafir geldiğinde masaya yemekleri sunmak için sizde nasıl?

viyanadikdrtgenderisaplty3.png
[/

151,50 ytl

viyanaikigzlderisaplhh2.png

180 ytl

viyanayuvarlakderisaplrj2.png
[/

135 ytl

viyanaovalderisaplcc7.png

147,50 ytl

kızlar dondurma külahı seklinde kaseler var ben onlardan arıyorumm bulan olursa banada haber versin
eminönüne gittgimde bulmustum ama o gün almadım
buralarda da bulamadım
aklım kaldı

dsc08536rw7.jpg

canım ben 6 tane migrostan tanesi 4 liraya bunları aldım. dayanamayıp eve gelincede dondurma koyup fotosunu çektim. umarım yardımcı olur sana...
dondurma küllahı şeklinde bende carfurda gördüm. ancak içleri çok büyük dondurma doldur doldur yetmez. bunların altı küllah gibi üstüne 3 4 top dondurma ancak sığıyor. bana daha şık geldi... umarım yardımcı olur canım.... a.s.

kızlar bu dondurma külahı şeklinde olan dondurmalıkların daha farklılarıda var.yemekteyiz yarışmasında görmüştüm ben bir modelini.ama burcununki çok hoşmuş inşallah bende bulurum :(

bugün yumurta pişirme makinamı aldım tabi ki istanbul fiyatının iki katına :( 40ytl

8900210200lxl9.jpg

w400.png

kızlar bugün koçtaşa gittim ve aşağıdakileri aldım

çift kişilik kaz tüyü yorgan 2 yastığı ile birlikte 99,90 ytl

elmadilimlemeti2.jpg

elma dilimleyici 5 ytl

resim008tj6.jpg

tek kişilik Yün Scotch Battaniye 29.90

resim006as5.jpg

soğan ezici aldım 7,95 ytl

kartrmakabkc6.jpg

Karıştırma kabı 14,90 ytl