eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

yemek takımım
krc2007.jpg

çatal kaşık bıçak takımım

153.02.02.0048.jpg

kahvaltı takımım

153.08.01.0156.jpg

buydu sanırım yeşilliydi unutum modelini :utangac:

sandık çeyizimdende resimler çekiyim eklerim :)

Evettt kızlar yeni yıl armağanı gelen çeyizliklerimi ekliyorum şimdideeesırnaşık şey

Bunlar aşkımla bana gelen lifler.... turuncuyla yeşil favori renklerimizden sositososito

dsc08860wc2.jpg

Bu melekleri teyzemde görüp çok beğenmiştim oda 1 çiftte bana almış sağolsun :1hug:
dsc08863de2.jpg

Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim:

dsc08929rn2.jpg

dün aldığım benetton nevresim takımlarımı ekliyim dedim kızlar.resimler tek kişilik benim aldıklarım tehmin edersiniz ki çift kişilik :) bu arada şuanda benetton nevresim takımlarında indirim var.normalde 120 iken 60 ytl ye aldım

Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim:

dsc08929rn2.jpg
[/QUOTE]

canım bunlar kayseride çok çok uyguna satılıyor tanesi 7-8 ytl civarından gidiyor.abimin eşi evine bir kaç tane almıştı.gerçekten çok hoş duruyorlar... hepsini güle güle kullan canım

merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu topice yazıyorum a.s.
kısmetse 14 Haziranda evleneceğim ve bol bol çeyizlik alıyorum hihoyyyt
geçen gün burcu özgenin eklediği kavanozlara bayıldım ve bulduklarımı aldım çok teşekkür ediyorum burcu a.s.

kavanoz1ze9.jpg

kavanoz2vb0.jpg

buda canım arkadaşlarımın bana aldığı yılbaşı hediyesi kardan adam kahveliğim (Güllüşen-Nazar-Mavişim21)
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için

kardanadamgo7.jpg

Allah herkesin yardımcısı olsun
güç ama zevkli bi işle uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bu da annemin hediyesi :) daha doğrusu onundu el koydum :)) servis tenceresi

musa67_SM_1411R_1.jpg

musa67_1062_CASA20P2155-11.jpg

bu da beyazı.fikir olsun..benimki çiçekli olan

Son düzenleme:
dsc08585qe1.jpg

dsc08615rv3.jpg

vallahi aklıma getirdin canım iyi oldu yaaa..unutmuştum ben bunları... amma kirli çıkınmışım bende hee:)) hediye geldiğinde bir kerecik serviste yapmıştım onuda ekledim. umarım bnimkinide beğenirsin canım... ay resimde kide anneannem amma inceliyor:)))))

çok güzel burcucum.
ben çok beğendim. az önce nette dolaşırken bi nevresim takımı buldum. özdilemiş markası
fiyatı da sadece 72 YTL

eaksevozlkalbimck.jpg

kızlar ben blok bıçaklık yerine böyle mıknatıslı bıçaklık almak istiyorum üstelik mutfakta yer de kaplamaz ama nerde bulabilirim bilen var mı :uhm: ikea ürününe benziyor ama ben orda hiç denk geldiğimi hatırlamıyorum

23025lwaf3.jpg

dscf0397ue7.jpg

resim243yx5.jpg

dscf0399gx2.jpg

netin altını üstünü getirdim ve sonunda renkli bardaklara sahip olmayı basardım..:))
korkmaz trendy çay setim ...
çok hoşuma gitti..almayı düşünen varsa tavsiye ederim kıslar...
hihoyyythihoyyyt

resim011td6.jpg

88290457rp0.jpg

resim009pi6.jpg

resim010wo1.jpg

bu seferde boyutları çok küçük oldu:))kocaman olmasından iyidir :)))

Son düzenleme:
bi de kızlar hani koymussunuz ya buraya renkli ve puantiyeli fırın kapları.onlar ne işe yarıyo?kek için mi?

kek yemek herşey için...

benimki lila renkli olanıydı 5 ytl cik . 24 cm
h81372yljrdnjel1eo5.jpg

<210 DERECE (C) FIRINA KONULABİLİR.

· <800 WATT MİKRO DALGA FIRINA KONULABİLİR.

· BULAŞIK MAKİNESİ 50 DERECEDE YIKANABİLİR.

· BUZDOLABINA KONULABİLİR.

· DOĞRUDAN ATEŞ ÜZERİNDE KULLANMAYINIZ.

· ANİ VE YÜKSEK ISI DEĞİŞİKLİKLERİNDEN SAKININIZ.

· SICAKKEN KURU BEZLE TUTUNUZ. KESİNLİKLE ISLAK BEZLE TUTMAYINIZ.

aslında aşağıdaki gibi standlı olanlar daha güsel ama yoktu aldığım yerde :çok üzgünüm:

dscf1485bfcrxhcyemc7.jpg

kızlar ben almadım ama çok beğendim. belki beğenen ve almak isteyen olur diye koyuyorum.
echnozamour.jpg

ozdilek-78 tl.

mutfak takımı ( masa örtüsü,tutacak,önlük) annem senler öncesinden almış :) allahtan uydu mutfak konseptime yeşil-pembe

p1012826hf7.jpg

w640.png

Back
X